icon

Čo hovoríte na to, že Plačkovú aj s mužom zadržali policajti?

27. sep 2021

Myslite, ze lietaju naozaj v drogach?

uzivatelka1113
27. sep 2021

@anitka_4 kebyže máš známych, s ktorými tráviš tak veľa času, že s nimi ideš aj na dovolenku, tak by si veľmi dobre vedela, či v drogách idu alebo nie.. a nie kvôli tomu, či ukazujú koľko majú peňazí

janka_23
27. sep 2021

Myslím, že NAKA k niekomu domov nejde len tak. Takéto razie sú výsledkom dlhodobej práce, s kopou dôkazov. Myslím však, že ona bude iba nejakou záujmovou osobou a ona konkrétne s drogami nebude mať nič. A paradoxom je, že ona trubka z toho všetkého ešte vytazi.
Čudujem sa ľuďom čo ten jej brakovy kolagén nakupujú. Balia jej to v jednom sklade vo Zvolene, totálny lacný smejd ktorý ona predáva za 50 e.
Smutné, že prišla doba kedy takéto štetky zarábajú na hlúposti ľudí,ktori jej žerú všetko. Takže v konečnom dôsledku z tohto humbku vytazi maximum a zas sa bude pretrcat na IG a chváliť koľko na tom aj s jej Renem trhli

zuzubb007
27. sep 2021

Ze pekna zena tak lepsi vtip som davno nepocula, vsak keby aspon nemala 200 plastickych operacii, spravene komplet telo a zaroven aj vysati tuk s mozgom, jasne, ze s drogami obchodovali, co dokonca ich urcite aj brali, teda ten jej muz na milion percent staci sa na neho pozriet, ludia su tak naivny a smiesny ak si myslia, ze zaraba na mikinach :D

ajka9898
27. sep 2021

@sardinka32 ona praveze nazbierala tych 5000follow. A jej muz ma o3000viac. Uvidime ako to cele dopadne.

ibrunova
27. sep 2021

Pekná žena? Ja si ju pamätám takúto, ale aspoň bola sama sebou.

janka_23
27. sep 2021

@ajka9898 jasne, ze z toho vytazi a bude sa rehotat ako pridrbana, že môže ísť zas na ďalšiu dovolenku. Hovorím, chorá doba..
Ale šikovná, ťaží z ľudskej hlúposti a ani ju to nestojí veľa úsilia

dusankomoj
27. sep 2021

Ano,myslela! Mala som tú česť s oboma a ona je naozaj vymletá a on hulvát. A na predaji mikín a teplákov s vulgárnym nápisom sa nedá takto zarobiť,ibaže by ich predávala sama Alžbeta🤑

vanda323
27. sep 2021

@pribinak Áno viem viem že je umelá, ale keď mne sa to veľmi páči...

vanda323
27. sep 2021

@1ivanka1 No určite to nebude čistá hra, len mi je to veľmi ľúto že tak pekné dievča sa zaplietlo do takej spiny

savoya
27. sep 2021

Plackova si neuvedomuje,ze jej sudca moze nadelit koluznu vazbu pre pripadne ovplyvnovanie svedkov.A ten jej slovnik,co slovo to perla.Ze sa citi ako z holywoodu.!?Uvedomuje si vobec veci okolo?Prave preto ze Plackova ma velku hubu pozna velmi dobre slovenske podsvätie.Este za cias ked ucinkovala v hoteli Paradise sa chvalila,ze ona pozna "Inych ludí".

vanda323
27. sep 2021

@kikaaa444 No sedieť podľa mňa nepôjde...nejak zázračne ju to obíde ...skôr si myslím že René ju možno do toho nechtiac zatiahol ale keď mám pravdu povedať ani na nho mi to veľmi nesedí on je taký blazonko...a skôr závislý na nej a jej peniazoch

vanda323
27. sep 2021

@savoya Áno chválila sa, ale akých iných ľudí akože? Tu slávnu Vierku? A také podobne jej? Podľa mňa podsvetie si dáva dosť záležať na Tom d.kym dá kamaráti a Plačková a jej veľká huba tam patriť nebudú

kiki68
27. sep 2021

Je jasne, ze nemohla Za robit na take byvanie a saty iba nejakym kolagenom. Proste take prachy iba peknymi ocami a prsami nikto nezarobi. Kopec bab robi cez insta a predavaju piate cez deviate, maju svoje znacky a mozno sa nemaju zle, ale nie az takto.

petulda333
27. sep 2021

@kiki68 budem sa opakovat, ale vela zalezi kolko sledovatelov maju, kolko like na foto atd
Mozu predavat co chcu, ak im toto chyba, tak smola. A ona nepredava len kolagen 🤷‍♀️ ci mohla na tom vsetkom az tak zarobit neviem

nikaeli
27. sep 2021

čo hovorím? nič 😁 keby som to nečítala na MK, ani neviem 🤷🏻‍♀️ Plačková a jej muž ma absolútne nezaujímajú a ich problémy už vôbec nie.. každý si je sám strojcom svojho šťastia 😉

vanda323
27. sep 2021

@savoya Mne sa paciiiiiii aj môj muž povedal že nemám vkus ale mne sa ona fakt ako žena páči...ako slovník to nieee fuj ale tvár vlasy telo obliekanie anooo

dusankomoj
27. sep 2021

@vanda323 je pravda,že ako jednej z mála,jej plastiky pomohli! Oproti originálu je to 100 a 1👍

vanda323
27. sep 2021

@dusankomoj Anooooo anoooo ja som jeden čas bola tiež taká umelina....ale potom ma to prešlo

loginexistuje
27. sep 2021

Je uplna tragedia ze ludia co robia smelinu a obvhoduju s drogami su celebrity dievcina si uzije vazbu a hadam im to poriadne spocitaju
s tym jej vyjadrovanim tam zapadne ihned

maminkadeticiek
27. sep 2021

@vanda323 Sorry a ty si fakt myslis ze jej tie miliony vynasal kolagen,spodne pradielko a influencovanie?Bolo jasne ze raz sa nieco prevali.

ukulela
27. sep 2021

@anitka_4 nemaj velke oci. Nie su to stovky tisic eur. Na sl9vensku nie, ani u Plackovej.

ukulela
27. sep 2021

@loginexistuje keby celebrity.... takto ma Plackova nastartovane nanejaku ustavnu funkciu po vzore smelinara paseraka startera Kollara

nikha2809
27. sep 2021

@uzivatelka1113 dovolím ti oponovať.ked niekto ide v drogách hoc aj niekoľko rokov ale dáva si pozor a nepreháňa to nemusí si to všimnúť ani nikto známy.zial mali sme prípad v rodine.

ibrunova
27. sep 2021

Keď niekto obchoduje s drogami, nemusí to automaticky znamenať, že ich aj berie, či som mimo? 😂
@nikha2809

nikha2809
27. sep 2021

@ibrunova áno jasné ja píšem na margo toho čo bolo písané vyššie že keby máš takých známych že s nimi chodíš aj na dovolenky tak by si to človek všimol

vanda323
27. sep 2021

@maminkadeticiek Možno, uvidíme čo je pravda ako určite jej toto nevynasal Instagram ale ..veď sa uvidi

lydia86
27. sep 2021

Môj názor COCAINE & CAVIAR už dávno v tom lietajú...🤷🏻‍♀️

vanda323
27. sep 2021

@lydia86 Myslíš že ich aj užívajú?

lydia86
27. sep 2021

@vanda323 to ja netuším 😅 ak niekto predáva fake colagen to nemusí hneď znamenať že ho aj užíva.

vanda323
27. sep 2021

@lydia86 👍😁😁😁 Chapem