Čo hovoríte na to, že Plačkovú aj s mužom zadržali policajti?
Myslite, ze lietaju naozaj v drogach?
Myslím, že NAKA k niekomu domov nejde len tak. Takéto razie sú výsledkom dlhodobej práce, s kopou dôkazov. Myslím však, že ona bude iba nejakou záujmovou osobou a ona konkrétne s drogami nebude mať nič. A paradoxom je, že ona trubka z toho všetkého ešte vytazi.
Čudujem sa ľuďom čo ten jej brakovy kolagén nakupujú. Balia jej to v jednom sklade vo Zvolene, totálny lacný smejd ktorý ona predáva za 50 e.
Smutné, že prišla doba kedy takéto štetky zarábajú na hlúposti ľudí,ktori jej žerú všetko. Takže v konečnom dôsledku z tohto humbku vytazi maximum a zas sa bude pretrcat na IG a chváliť koľko na tom aj s jej Renem trhli
Ze pekna zena tak lepsi vtip som davno nepocula, vsak keby aspon nemala 200 plastickych operacii, spravene komplet telo a zaroven aj vysati tuk s mozgom, jasne, ze s drogami obchodovali, co dokonca ich urcite aj brali, teda ten jej muz na milion percent staci sa na neho pozriet, ludia su tak naivny a smiesny ak si myslia, ze zaraba na mikinach :D
@sardinka32 ona praveze nazbierala tych 5000follow. A jej muz ma o3000viac. Uvidime ako to cele dopadne.
Ano,myslela! Mala som tú česť s oboma a ona je naozaj vymletá a on hulvát. A na predaji mikín a teplákov s vulgárnym nápisom sa nedá takto zarobiť,ibaže by ich predávala sama Alžbeta🤑
Plackova si neuvedomuje,ze jej sudca moze nadelit koluznu vazbu pre pripadne ovplyvnovanie svedkov.A ten jej slovnik,co slovo to perla.Ze sa citi ako z holywoodu.!?Uvedomuje si vobec veci okolo?Prave preto ze Plackova ma velku hubu pozna velmi dobre slovenske podsvätie.Este za cias ked ucinkovala v hoteli Paradise sa chvalila,ze ona pozna "Inych ludí".
Je jasne, ze nemohla Za robit na take byvanie a saty iba nejakym kolagenom. Proste take prachy iba peknymi ocami a prsami nikto nezarobi. Kopec bab robi cez insta a predavaju piate cez deviate, maju svoje znacky a mozno sa nemaju zle, ale nie az takto.
@kiki68 budem sa opakovat, ale vela zalezi kolko sledovatelov maju, kolko like na foto atd
Mozu predavat co chcu, ak im toto chyba, tak smola. A ona nepredava len kolagen 🤷♀️ ci mohla na tom vsetkom az tak zarobit neviem
čo hovorím? nič 😁 keby som to nečítala na MK, ani neviem 🤷🏻♀️ Plačková a jej muž ma absolútne nezaujímajú a ich problémy už vôbec nie.. každý si je sám strojcom svojho šťastia 😉
@vanda323 je pravda,že ako jednej z mála,jej plastiky pomohli! Oproti originálu je to 100 a 1👍
@dusankomoj Anooooo anoooo ja som jeden čas bola tiež taká umelina....ale potom ma to prešlo
Je uplna tragedia ze ludia co robia smelinu a obvhoduju s drogami su celebrity dievcina si uzije vazbu a hadam im to poriadne spocitaju
s tym jej vyjadrovanim tam zapadne ihned
@vanda323 Sorry a ty si fakt myslis ze jej tie miliony vynasal kolagen,spodne pradielko a influencovanie?Bolo jasne ze raz sa nieco prevali.
@loginexistuje keby celebrity.... takto ma Plackova nastartovane nanejaku ustavnu funkciu po vzore smelinara paseraka startera Kollara
@uzivatelka1113 dovolím ti oponovať.ked niekto ide v drogách hoc aj niekoľko rokov ale dáva si pozor a nepreháňa to nemusí si to všimnúť ani nikto známy.zial mali sme prípad v rodine.
@maminkadeticiek Možno, uvidíme čo je pravda ako určite jej toto nevynasal Instagram ale ..veď sa uvidi
Môj názor COCAINE & CAVIAR už dávno v tom lietajú...🤷🏻♀️

@anitka_4 kebyže máš známych, s ktorými tráviš tak veľa času, že s nimi ideš aj na dovolenku, tak by si veľmi dobre vedela, či v drogách idu alebo nie.. a nie kvôli tomu, či ukazujú koľko majú peňazí