icon

Čo hovoríte na Tomáša Tarabu?

19. sep 2023

Čo vravíte na Tomáša Tarabu? Príde mi ako celkom rozumný politik, len zas voliť SNS je mi proti srsti. Máte niektorá rovnakú dilemu?

Strana
z3
autor
19. sep 2023

@stanulienkat Pani prezidentka je krásna a múdra jedine v očiach médii. Je tlstá, neovláda cudzie jazyky a keď má odpovedať na otázky, s ktorými nie je vopred oboznámená (ako pri Zelenskom), tak sa jej múdrosť a rozhľad ukáže v plnej nahote. Od pána prezidenta Gašparoviča sa líši možno len v tom, že nekokce.

viera27
19. sep 2023

Dalsi bodyshaming,parada. Uz chapem,preco sa ti Taraba paci

autor
19. sep 2023

@viera27 Zaujímavé, že práve toto ti vadí. A nevadí ti označenie žien, ktoré volia SNS, tupými sliepkami a označenie pána prezidenta Gašparoviča vrahom.

viera27
19. sep 2023

Co je na to zaujimave? Nemusim reagovat a citat vsetko. Tupe sliepky som si nevsimla,ani neviem kde to je,ani ma to zase az tak nezaujima,aby som sa teraz hrabala strankami naspat. Ak ano,je to plytke. Gasparovica si pamatam,ako mu hladali alibi,to je minimalne na pochybnost. Ale to,ze ty si tu zavesila,ze prezidentka je tlsta,je fakt. Bez pochybnosti.

zunaf
19. sep 2023

Nie, nemám takú dilemu. Človek, ktorý sa spojí s ĽSNS je pre mňa neprijateľný. Teraz je s Dankovou SNS, ak je to preňho výhodné, spojí sa s hocikým. A situácia, keď nechal auto so svojimi 4 deťmi (najmladšie 2-ročné) odparkované v poslaneckej garáži, aby on mohol ísť hlasovať za sprísnenie interrupcií, hovorí všetko o tom, aký človek to je. Svoje deti nechá plakať zatvorené v aute, aby neprišiel o možnosť nakazovať cudzím ženám, čo robiť so svojím telom.

autor
19. sep 2023

@viera27 Prepáč, opravujem sa teda, je štíhla ako laň. Spokojná?

stanulienkat
19. sep 2023

Mozno je tlsta, ale aspon nie je sprosta. Na rozdiel od teba, ona moze schudnut.

danielle21
19. sep 2023

Zaplatený troll

petamich
19. sep 2023

ano ty pokojne chod volit Tarabu, lebo po tvojom komentari je jasne, ze vrana k vrane sada 😵‍💫 ja ho teda rozhodne volit nebudem a ani som ho nikdy nezavazovala

a takto koncia vsetky diskusie o politike, budem sa tvarit aka som je rozpoltena a preto zakladam nevinnu temu a skonci to urazkami diskutujucich, ktore nezdielaju nazor autora a v tomto pripade este vacsi hnoj, lebo co by sme neurazili prezidentku 🤢

kat_
19. sep 2023

autorka, s tvojim vyjadrovanim a nazormi je pan Taraba idealny kandidat, hura do volieb 🙂

autor
19. sep 2023

@petamich Komu nadávam? A čo nepravdivé som napísala na pani prezidentku?

ruxandra
19. sep 2023

Napisala si, ze ti pride ako rozumný politik. Na troch stranách som sa od teba nedočítala o ničom rozumnom o ňom. Môžeš nam tu teda konecne napisat, co urobil, resp cim ta presvedčil, ze je rozumný, lebo ja nic take nie som schopna dogooglit. Dakujem 😊 a prosim, konkretne veci/slová

autor
19. sep 2023

@ruxandra Hlasuje za každý dobrý zákon bez ohľadu na to, kto ho predloží. Je za EÚ a NATO. Je za ochranu detí a rodiny. Je proti šialenej LGBTI agende. Chce podporovať zelené témy, ale nie na úkor ekonomiky. Je za poľnohospodárstvo a ochranu pôdy. Chce zmeniť veľa nezmyselných zákonov ako je napríklad zonácia národných parkov.

stanulienkat
19. sep 2023

@ruxandra to je mozno sam Tomas...😁😆

paradajkova
19. sep 2023

@anonym a tiez mal navrh, aby sa vazeniu vyhli politici, co si zlegalizuju nakradnute peniaze. Alebo ze posilnime 363 tak, ze prokurator nemoze dat nic na sud, kym by mu to sefkovia z generalnej prokuraturi neodsuhlasili a.k.a ved naco su nam sudy.

To je radost citat taketo poslanecke navrhy pana Tarabu, naozaj pracuje “pre ludi”.

guliver19
19. sep 2023

Ze je ti skaredy, extremne kulturne obmedzeny clovek

guudy
19. sep 2023

Ja by som to uzavrela s tym, ze @autorka potvrdila svojimi prispevkami, ze ma vela prazdneho priestoru…kde, to uz nechavam na citateloch 🙂

lb1984
20. sep 2023

Mne je celkom sympatický ale nesledujem ho úplne na zaciatku áno teraz už pomenej. Ma pekný prejav hovorí k veci. A to ze urazil dcéru prezidentky viem ja? Ja som v tom urážku nevidela za mňa sa to kúsok nafuklo viac ako malo a potom sa to rovnako sfuklo. Mna zaskočil kvôli niečomu inému myslím ze to bolo spojené s dakym hlasovaním kedy kalkuloval a aj mu to vyšlo len som bola z neho prekvapená. Pre mňa je ale stále v poriadku len preferujem inú stranu a politika.

Strana
z3