Politici prekvapili 15 minútovou obednou pauzou a dlhšou skúšobnou dobou
Postrehli ste žienky , ze v politike zase naši politici perlia? 15 min obedná pauza? Skúšobná doba 6 mesiacov...co vravíte na to? Kto vymýšľa taketo vtákoviny?
https://www.topky.sk/cl/10/9400147/Na-obed-iba-...
Ja mám takú blbu otázku. Koľko je teraz obedna pauza?
@anonym_58aaac 30 minut.
A zase doplatia na taku blbost len ludia..ta banda zlodejska ma viac pauzy ako pracuje...brrrrrrrr..
@anonym_autor kto? Smerohlas.
tak tá skúšobna doba , prečo nie , ked chceš makať tak makáš , ked ta chce len využiť tak ta vyrazi tak či tak , pre niektoré profesie ako čašník napr na leto to bude nevyhoda
dá sa to slušne zneužiť
15 min to je len zásterka aby prepašovalí iné lakocinky, hodime hračku nech sa zabavaju
každopadne by bolo dobre a milé keby už konečne aspon časť schvalili, napr , bájny mikroodvod
a tie najtažšie veci nech posunu na leto kym sa dohodnú
@anonym_autor zrejme nejaký dement čo je sám sebe pánom.... nech ide skúsiť vo fabrike na obed - 5 minút kráča, 5 minút stojí, 5 minút než sadne a potom čo?.... dievčatá dokončite to 👽👀👽
@anonym_autor zrejme nejaký dement čo je sám sebe pánom.... nech ide skúsiť vo fabrike na obed - 5 minút kráča, 5 minút stojí, 5 minút než sadne a potom čo?.... dievčatá dokončite to 👽👀👽
@ivicatolic V jednej nemenovanej automobilke to robili tak, ze vyzbierali preukazy, timlider isiel do jedalne, doniesol 10 polystyrenov a hadzali to do seba vedla pásu na takych stoloch. A mali na obed len 20 minut, lebo pás stál pocas zmeny 20+ neskor este 10 minut. Neskor tusim odbory presadili, aby bola pauza 30+10 minut. Sak to je chore.
S tym obedom to navrhli samotni zamestnavatelia,chvala bohu to zniesli zo stola,nic take chore nebude.
S tym obedom to navrhli samotni zamestnavatelia,chvala bohu to zniesli zo stola,nic take chore nebude.
@anonym_40b9d9 akože to sú už ozaj na hlavu?? Veď to neplatia
Otrokov z ľudí chcú urobiť, ani najesť sa v kľude človek nemôže, aj na wc ti počítajú koľkokrát ideš. Im už úplne prepína.
Je to návrh Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení, kedysi takýto návrh bol aj od SAS.
bolo to zmietnuté zo stola
skratenie obedu na polovicu moze navrhnut len dement, ktory sa vala cely den a prezuva kedy chce, casto som v praci nevedela presne ist na obed, lebo mi vchadzali do kancelarie ludia a obed sa mi posunul aj o 20 minut, uz take kktiny vymyslaju, ze okolite staty sa na nas smeju
Hm…. Kým prejdem do jedálne = 5minut, najem sa = 20minut, idem naspäť na pracovisko = 5minut. Tak zrejme zakúpia občanom tryskáč na obed🤔 alebo nám budú obedy nosiť až na stôl🤔 najesť sa za 15minut neznamená jest, ale vyslovene “žrať”.😵💫 fakt z nás robia idiotov….

Ja mám takú blbu otázku. Koľko je teraz obedna pauza?