Čo hovoríte na výsledky volieb?
Co se vám líbí na Ficovi, co vám na něm vadí a proč?
@cocolinka že si to nepochopila je mi jasné. Sociálny demokrati nejazdia na luxusných autách ale nevadi
@markusrasford len tak pre zaujimavost, progresivci mozu lietat z bratislavy do popradu?ale socialny demokrati sa nemozu vozit na luxusnych autach 🤔
@cocolinka kto je ten lietajúci ?
Ja som volila matovica a nedal my 500€ ludia písali že treba ísť k nemu zvoniť na zvonček nevyhral hnusní klamár ktorí len klame
@cocolinka prosím ťa sociálny demokrati vo svete je človek ktorý má blízko robotníkom a tej vrstve ľudí čo nemajú toho veľa. Má súcit a ľudia sú mu blízky. Máš pocit že sociálny demokrata na Slovensku je Fico ktorý svoj luxus prezentuje blízko tej skupine ľudí čo som vyššie spomínal?
@cocolinka ano, spasa podla sposobov Smeru. Ked si uz zacala o chlebe, tak si dovolil´m pripomenut prazdne taniere v rodinach tisicok zivnostnikov, ktori pracovali pre Doprastav. Statne peniaze sa niekde "stratili" na ceste medzi Narodnou bankou a ich uctami. Odrobili tam mesiace a dostali trt makovy. Kde len tie peniaze zmizli?
@markusrasford MR a CT.... A za to může Fico? Jak?
@viestta a obhajca Širokého bol sám veľký Fico.take tipicke sociálno demokratické
@andromeda818 zruinoval zdravotníctvo za 12 rokov jeho vladnutia
@cocolinka nie, nie je to pre mna v poriadku. Ale preco sa tolko caka? Este raz ti vysvetlim: Pretoze pani okolo Fica, Rasiho a Pasku kupovali predrazene pristroje cez vopred vybrate firmy. Preco kupili 1 (jedno) CTcko do Piestan za rovnake peniaze ako v Cesku kupili tri. Preco sukromna nemocnica dokazala vyrokovat tretinovu cenu za rovnaky pristroj od rovnakeho vyrobcu, bez sprostredkovatelov? Nad tym sa zamyslaj a o tom ti pisem. A takych nakupov do nemocnicj vo vlastnicstve statu boli desiatky. Napisem ti to po lopate, rozkradali peniaze urcene pre pacientov, prelievali ich do vreciek spriaznenych podnikatelov.
@markusrasford ešte nič nemohli rozkradnúť ale uisťujem Vás že pri koryte nieje čisty nik. A stačí si pozrieť volebný program PS a viem že nechcem taky sexuálny liberalizmus
@andromeda818 ano, moze za to Fico, pretoze cele tieto ksefty sli cez jeho nominantov na ministerstve, cez ich nominantov v nemocniciach, cez firmy priamo ci nepriamo naviazane na vladne struktury. O piestanskom CT si mozes celkom dost precitat, ked teda chces.
@katkatet pravda ešte nemohli lebo to už urobili od roku 2010. Kradli všade kde mohli. Paskov výrok Vyhraj voľby môžeš všetko. A není téma PS ale autorka je zvedavá na Fica. Nemiesaj sem PS dik.
@markusrasford, sociálny demokrat je u nás i vo svete bohapusto tliachajuci populista, ktory sa rozplýva nad svojím súcitom s pracujúcimi a za každé vydané euro vloží tri do vlastného vrecka za frenetickeho tlieskania naivných.
@vroni prečo to píšeš mne?Si na zlej adrese tvoj príspevok prepísali inej osobe ona to nechápe.
Ja tomu nerozumiem, tisíckrát ti napísali preco nie Fico, a ty si ides furt svoje. Pozri si na fb jeho stránku, pusti hociktoré video, a ked ti nedocvakne aky je to človek, tak kašli na to.
@markusrasford a dřív se čekalo miň? Proč to ti po něm nenapravili. Co konkrétně (ne)udělal?
@markusrasford, lebo reagujem na tvoj príspevok. Autorka chce Ficove fanynky, tým nemôžem slúžiť.
@andromeda818 prosím ťa daj si tieto trefné otázky do Googlu a on ti lepšie odpovie. Môžeš byť zaujatý a ja by som to nerád proti takému birmovanemu komunistov robil. Celú noc môžeš hľadať a snáď nájdeš odpovede na tvoje otázky
@andromeda818 vies co, teba nebudeme teraz poucvat. Je slobodny pristup k informaciam, na internete najdes XY clankov, staci di googla dat klucove slova piestanske CT alebo Paska alebo kauza Vahostav. Slovencina nie je az tak rozdielny jazyk aby si nepochopila clanky pisane v slovenskych mediach.
Panom na Sumracnej odkazujem, ze este stale je tu dost ludi, ktori si pamataju. To, ze vyhrali este nic neznamena, volilo ich len necelych 23% volicov. 77 % z nich si vybralo niekoho ineho. Tri stvrtiny naroda im neuverili a ani nezabudli.
@viestta tisice zivnostnikov, ktori pracovali pre doprastav, ano ok, mas pravdu, a tie tisice zivnostnikov, ktori pracovali v ramci slovenskej republiky celkovo, ktori mali prazdne taniere za vlady matovica a hegera?!ja znovu vravim, ja nikoho neobhajujem, viem, ze za matovicovej vlady sa vela pomohlo rodinam, rodicom, detom, opatrovatelom atd, ale celkovo nasa zivotna uroven, klasickeho zarabajuceho cloveka isla, pardon za vyraz do sraciek, a ludia ktori sa ako tak drzali, padli na dno zo dna den
@markusrasford byvaly prezident pan kiska

@cocolinka autorka je zvedavá na Fica o Matoviča nejaví zaujem