icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

andromeda818
3. okt 2023

Co se vám líbí na Ficovi, co vám na něm vadí a proč?

markusrasford
3. okt 2023

@cocolinka autorka je zvedavá na Fica o Matoviča nejaví zaujem

viestta
3. okt 2023

@cocolinka nie nebolo to citit na cene chleba, pocitila by si tu zlodejinu ak by si s podozrenim na onkologicke ochorenie cakala na CT tri mesiace, pretoze Ficovci kupili jedno do Piestan za cenu troch a na dalsie CT uz peniazky nevysli...

cocolinka
3. okt 2023

@viestta ludia su znechuteni z toho, co tu napachala predosla vlada, nie z toho ze vo ficovi vidia spasu a nadej, nevolili ho preto, ze je spasitel, ale preto, ze to co tu bolo pred nim uz nechcu zazit, to je cele

markusrasford
3. okt 2023

@cocolinka že si to nepochopila je mi jasné. Sociálny demokrati nejazdia na luxusných autách ale nevadi

cocolinka
3. okt 2023

@viestta a cakat pol roka na onkologicke vysetrenie je podla teba v poriadku?

cocolinka
3. okt 2023

@markusrasford len tak pre zaujimavost, progresivci mozu lietat z bratislavy do popradu?ale socialny demokrati sa nemozu vozit na luxusnych autach 🤔

markusrasford
3. okt 2023

@cocolinka prepáč ale ty máš zjavne problém čítať a čo ti pisala @viesta?

markusrasford
3. okt 2023

@cocolinka kto je ten lietajúci ?

petulka555
3. okt 2023

Ja som volila matovica a nedal my 500€ ludia písali že treba ísť k nemu zvoniť na zvonček nevyhral hnusní klamár ktorí len klame

markusrasford
3. okt 2023

@cocolinka prosím ťa sociálny demokrati vo svete je človek ktorý má blízko robotníkom a tej vrstve ľudí čo nemajú toho veľa. Má súcit a ľudia sú mu blízky. Máš pocit že sociálny demokrata na Slovensku je Fico ktorý svoj luxus prezentuje blízko tej skupine ľudí čo som vyššie spomínal?

viestta
3. okt 2023

@cocolinka ano, spasa podla sposobov Smeru. Ked si uz zacala o chlebe, tak si dovolil´m pripomenut prazdne taniere v rodinach tisicok zivnostnikov, ktori pracovali pre Doprastav. Statne peniaze sa niekde "stratili" na ceste medzi Narodnou bankou a ich uctami. Odrobili tam mesiace a dostali trt makovy. Kde len tie peniaze zmizli?

andromeda818
autor
3. okt 2023

@markusrasford MR a CT.... A za to může Fico? Jak?

markusrasford
3. okt 2023

@viestta a obhajca Širokého bol sám veľký Fico.take tipicke sociálno demokratické

markusrasford
3. okt 2023

@andromeda818 zruinoval zdravotníctvo za 12 rokov jeho vladnutia

viestta
3. okt 2023

@cocolinka nie, nie je to pre mna v poriadku. Ale preco sa tolko caka? Este raz ti vysvetlim: Pretoze pani okolo Fica, Rasiho a Pasku kupovali predrazene pristroje cez vopred vybrate firmy. Preco kupili 1 (jedno) CTcko do Piestan za rovnake peniaze ako v Cesku kupili tri. Preco sukromna nemocnica dokazala vyrokovat tretinovu cenu za rovnaky pristroj od rovnakeho vyrobcu, bez sprostredkovatelov? Nad tym sa zamyslaj a o tom ti pisem. A takych nakupov do nemocnicj vo vlastnicstve statu boli desiatky. Napisem ti to po lopate, rozkradali peniaze urcene pre pacientov, prelievali ich do vreciek spriaznenych podnikatelov.

katkatet
3. okt 2023

@markusrasford ešte nič nemohli rozkradnúť ale uisťujem Vás že pri koryte nieje čisty nik. A stačí si pozrieť volebný program PS a viem že nechcem taky sexuálny liberalizmus

viestta
3. okt 2023

@andromeda818 ano, moze za to Fico, pretoze cele tieto ksefty sli cez jeho nominantov na ministerstve, cez ich nominantov v nemocniciach, cez firmy priamo ci nepriamo naviazane na vladne struktury. O piestanskom CT si mozes celkom dost precitat, ked teda chces.

markusrasford
3. okt 2023

@katkatet pravda ešte nemohli lebo to už urobili od roku 2010. Kradli všade kde mohli. Paskov výrok Vyhraj voľby môžeš všetko. A není téma PS ale autorka je zvedavá na Fica. Nemiesaj sem PS dik.

vroni
3. okt 2023

@markusrasford, sociálny demokrat je u nás i vo svete bohapusto tliachajuci populista, ktory sa rozplýva nad svojím súcitom s pracujúcimi a za každé vydané euro vloží tri do vlastného vrecka za frenetickeho tlieskania naivných.

markusrasford
3. okt 2023

@vroni prečo to píšeš mne?Si na zlej adrese tvoj príspevok prepísali inej osobe ona to nechápe.

kylie1983
3. okt 2023

Ja tomu nerozumiem, tisíckrát ti napísali preco nie Fico, a ty si ides furt svoje. Pozri si na fb jeho stránku, pusti hociktoré video, a ked ti nedocvakne aky je to človek, tak kašli na to.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@markusrasford a dřív se čekalo miň? Proč to ti po něm nenapravili. Co konkrétně (ne)udělal?

cocolinka
3. okt 2023

@viestta ano chapem a beriem predrazene ct-cko, neobhajujem, suhlasim, ale co tie peniaze vyhodene za nezmyselne testovania, 70 eurove pcr testy, nakupovanie rusok, respiratorov a takto by som mohla pokracovat do nekonecna, ktore sme si na nakoniec museli sit a kupovat sami?!

vroni
3. okt 2023

@markusrasford, lebo reagujem na tvoj príspevok. Autorka chce Ficove fanynky, tým nemôžem slúžiť.

markusrasford
3. okt 2023

@andromeda818 prosím ťa daj si tieto trefné otázky do Googlu a on ti lepšie odpovie. Môžeš byť zaujatý a ja by som to nerád proti takému birmovanemu komunistov robil. Celú noc môžeš hľadať a snáď nájdeš odpovede na tvoje otázky

viestta
3. okt 2023

@andromeda818 vies co, teba nebudeme teraz poucvat. Je slobodny pristup k informaciam, na internete najdes XY clankov, staci di googla dat klucove slova piestanske CT alebo Paska alebo kauza Vahostav. Slovencina nie je az tak rozdielny jazyk aby si nepochopila clanky pisane v slovenskych mediach.

viestta
3. okt 2023

Panom na Sumracnej odkazujem, ze este stale je tu dost ludi, ktori si pamataju. To, ze vyhrali este nic neznamena, volilo ich len necelych 23% volicov. 77 % z nich si vybralo niekoho ineho. Tri stvrtiny naroda im neuverili a ani nezabudli.

cocolinka
3. okt 2023

@viestta tisice zivnostnikov, ktori pracovali pre doprastav, ano ok, mas pravdu, a tie tisice zivnostnikov, ktori pracovali v ramci slovenskej republiky celkovo, ktori mali prazdne taniere za vlady matovica a hegera?!ja znovu vravim, ja nikoho neobhajujem, viem, ze za matovicovej vlady sa vela pomohlo rodinam, rodicom, detom, opatrovatelom atd, ale celkovo nasa zivotna uroven, klasickeho zarabajuceho cloveka isla, pardon za vyraz do sraciek, a ludia ktori sa ako tak drzali, padli na dno zo dna den

cocolinka
3. okt 2023

@viestta len priomeniem, volebnu ucast pri volbe prezidenta, ucast pod 50% a z toho asi stvrtina sa vyslovila za pani caputovu, takze tymto tvojim tvrdenim by som sa neohanala

cocolinka
3. okt 2023

@markusrasford byvaly prezident pan kiska