icon

Čo je po smrti ?

nadaa1
21. júl 2018

Ahojte ja viem trocha blbá téma ale chcem sa spýtať aký máte názor na to vy. Už dlho mi behá po rozume čo je po smrti ? Čo sa somnou stane ? Extuje život po smrti ? Budem si pamätať môj život na zemi ? Nedokážem sa s tým zmieriť ! Som strašne smutná a chce sa mi plakať ! Ja mám prekrásny živoj milujucého manžela 2 prekrásne detičky ! A nechcem to stratiť ! Veľmi mi na tom záleží !! Budem si pamätať po smrti na moju rodinu a oni na mňa ? Hnevá ma to a strašne ! Bojím sa toho ! Čo je po smrti ? Extuje duša ? Alebo budeme v nebi žiť spolu a budeme tam šťastný či ako to je ?? Ďakujem

olifcek
17. sep 2018

@loliki ja teda dilemu nemam, ale poznam take pripady... ja osobne si nemyslim, ze nieco po smrti bude... ved kde by tolko tej energie slo? 🙂 dakujem za odpoved 🙂

bonie32
17. sep 2018

Treba prečítať bibliu a knihu mŕtvych.Egyptska kniha mrtvých to je ďalšia. Tam nájdete odpoved

maminka1986
17. sep 2018

@nadaa1 si veriaca? Asi nie ...inak ny ta taketo veci nie az tak trapili...zivof po smrti urcite ke dalej...zivot je vecny pre veriacich...to uz nik nevie co je po smrti preto sa jej vela ludi boji..

maminka1986
17. sep 2018

@obsadenemeno ty si hlupe dieta ci ???
Dusa je zatratena nema pokoj bludi po svete trpí...moja babka ked umrela snivalo sa mne srstre mame sen s nou kazda o inom..sestre aby sa moflila ze je v ocistci..chodila nas strasit nic prijemne lebo bludila...chudera ..pomohli modlitby a omše...nato ich chce diabol...hadam pochopíš raz

ivanizna
21. feb 2021

@tomiholjubavi Očividne,
@anjelicek26 neplytvá zbytočne len myšlienkami na koniec, neplytvá myšlienkami celkovo, a aj takýmito komentármi s nulovou výpovednou hodnotou vlastne jediné, čím plytvá, je náš drahocenný čas na tomto svete. Čas, ktorý som už čítaním jej komentárov stratila už navždy, a ktorý sa už nikdy nevráti.. a na také sprostosti.. Tu sa veľa očakávať nedá 😁

0silvia0
21. feb 2021

@ivanizna tak ma zaujimalo, na co si po 2 rokoch reagovala, ale nechce sa mi citat 12 stran, skoda🥺

mircalla
21. feb 2021

@0silvia0 Len tak, asi mala potrebu poznamenat, ze diskusia je o nicom a ona nic neocakava od slabomyselmych diskutujucich. Mozno jej to zdvihlo ubite ego🙂

0silvia0
21. feb 2021

@mircalla no zaujal ma ten zvlastny komentar, ale citat sa mi to teda nechce😬

mircalla
21. feb 2021

@0silvia0 Ano, to aj mna.

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Ale mne sa zdá, že ty to predsa vieš, je to o mojom ubitom egu, ktoré som si tu prišla zdvihnúť! 😂 Ale dobrý pokus, skvelá sugescia, fakt

ivanizna
21. feb 2021

@0silvia0 😀 Viem, viem, divné, ale vyhodilo mi to ako odkaz súvisiaci s jednou z dnešných debát, kde žena priala otcovi smrť.. Prečítala som si zopár komentárov z prvej strany, no ale teda už som videla tú anjelik múdro komentovať všetko možné a nemožné, jak baba Vanga, všetko vie, všade bola, kde nebola, tam sa ešte len strčí. Tak mi to nedalo....

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Aha, takze len primtiivna nejaka zast voci konkretnej osobe, v podstate to iste

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Ty si asi tiež jedna z tých, čo majú komentár a názor, či treba, či netreba, v klube slabomyseľných diskutujúcich, že? Hlavne, že ty si ako Michelle Obamová, nie? Láskavo si nabudúce odpusť také trapošiny, sugescie a veštenie, keď ty nemáš páru, v akom stave sa moje ego nachádza, a vôbec, celý zvyšok mňa, samozrejme.

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Traposiny si odpust ty. Tvoj komentar je toho dokazom...Zrejme snoris a komentujes 2 roky staru diskusiu len preto, ze tam pisal niekto, koho nemusis. A nehraj sa na intelektualku, ktorou nie si. Bodka

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Prosím?? To s kým si myslíš, že sa rozprávaš? Keď mi budeš siahať aspoň po päty, tak potom prídi a sa porozprávame, dobre? Na mne si ty, úbožiatko, svoje úbohé ego, nezdvihneš

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla A ty odkiaľ vieš, aká som?? Pozri sa na svoj prejav a každému je hneď nad Slnko jasnejšie, kto tu je intelektuál a kto nie. A aby ti to bolo jasné, keďže očividne máš nedostatok sebareflexie, ty ten intelektuálny typ nie si ani z ďalekohľadu 😂😂

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Prepac, mam ine veci na praci ako toto. Napisala som svoj nazor. Tvoj komentar bol totiz pomerne dost arogantny a povysenecky a nie som jedina, co si to vsimol. Koniec diskusie.

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Keby si mala dôležitejšie veci na práci, tak tu nestriehneš a neprídaš svoj štrnásťtisíci bezduchý a bezvýznamný komentár. Sa pozri, ako arogantne a povýšenecky si reagovala ty, čiže ty si posledný človek, ktorý by moju aroganciu mohol súdiť. Bola by som zvedavá, či si taká frajerka aj v reálnom živote, lebo ti garantujem, žeby si odo mňa odchádzala s plačom. Radšej si šetri malú mozgovú kapacitu, aby si mala rezervu rozdať ďalších 14.000 zbytočných rád, popri tvojich dôležitých povinnostiach, samozrejme.

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Zbytocne sa snazis, mna nenaseries. Nie kazdy ked nieko napise, co sa mu nepaci ma tlak na 200 ako ty. Tvoje vylevy ani necitam, staci ze som vsimla, ze to je pomerne dlho. Uz som sa s tebou rozlucila. Byeeee

0silvia0
21. feb 2021

@ivanizna ano, tu prvu stranu som si nakoniec presla aj ja, uz som pochopila, na co si narazala🙃

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Mne to skôr príde, že sa ťa to dotklo, lebo ty plytváš vzduchom a neplytváš myšlienkami presne tak isto ako tá anjelik. Tak ťa to asi veľmi zabolelo a potrebovala si si do mňa "kopnúť". No a začať čítať tvojich 14000 litánií, to by normálne zmýšľajúcemu človeku asi odumrel mozog. Už keď si ukončila debatu, tak neotravuj, chudero

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Daj sa do kludu. Budes asi dost labilna, ked ta totalne rozhodi jeden kriticky komentar. Uz opakujes 3. krat to iste🙂

ivanizna
21. feb 2021

@0silvia0 😉

ivanizna
21. feb 2021

@mircalla Tie tvoje sugescie, jasné, ty vieš lepšie ako ja. Keby si aspoň neklamala, ty klamárka jedna, a nerobila zo seba niečo, čo nie si, a že nečítaš moje výlevy, no a pozri sa, kto ich tu číta a nemôže prestať, no predsa naša slávna Mirča, že?? Ale už na teba nemám nervy, viac sa s tebou zahadzovať nebudem

mircalla
21. feb 2021

@ivanizna Dik, som rada, ze si uz vyzurila.

osky
21. feb 2021

@ivanizna
@mircalla
Baby,co vam je?????co ste pojedli besne hriby?😅🙄
O com sa vlastne hadate?

Nazrela som sem, lebo mi vyhodilo upozornenie..
Som.myslela ze sa nieco nove dozviem.
A tu takato trma vrma..

Kazdopadne ma to rozosmialo,sory,nic v zlom.
Ale vsak...fakt.
Len strata casu.
Preco si nicite nervy?

loliki
1. mar 2021

@ivanizna 🙂 Ahoj, Ty si ako guľový blesk, vrútiš sa bez ohlásenia do 2-3 roky ukončenej debaty a vyvoláš rozruch, až ma to rozosmialo. Úžasné. Ako keby si k nám nečakane zazvonila a začala riešiť, čo bolo povedané pred 3 rokmi. 😀 Keď sa takto správaš aj v bežnom živote..., fakt, ženy sú nevyspytateľné.

ivanizna
1. mar 2021

@loliki Hej, niekedy viem byť trochu akčná 😉😀 nie je to pravidlo, ale aspoň nie je nuda 😁

loliki
2. mar 2021

@ivanizna šak správne, ľudia nech sú v pozore, skade príde úder. Spln, PMS, prípadne ešte niečo k tomu spravia svoje. 😉 Hlavne, že "vieme", čo je po smrti. Pekný dník každému. 🙂

ivanizna
2. mar 2021

@loliki Áno, presne tak, nech sú radšej všetci v strehu, keď do miestnosti vstupuje Ivana, nikdy nevieš, čo mi akurát v ten deň môže prekážať 😉😁