Čo je po smrti ?
Ahojte ja viem trocha blbá téma ale chcem sa spýtať aký máte názor na to vy. Už dlho mi behá po rozume čo je po smrti ? Čo sa somnou stane ? Extuje život po smrti ? Budem si pamätať môj život na zemi ? Nedokážem sa s tým zmieriť ! Som strašne smutná a chce sa mi plakať ! Ja mám prekrásny živoj milujucého manžela 2 prekrásne detičky ! A nechcem to stratiť ! Veľmi mi na tom záleží !! Budem si pamätať po smrti na moju rodinu a oni na mňa ? Hnevá ma to a strašne ! Bojím sa toho ! Čo je po smrti ? Extuje duša ? Alebo budeme v nebi žiť spolu a budeme tam šťastný či ako to je ?? Ďakujem
Treba prečítať bibliu a knihu mŕtvych.Egyptska kniha mrtvých to je ďalšia. Tam nájdete odpoved
@nadaa1 si veriaca? Asi nie ...inak ny ta taketo veci nie az tak trapili...zivof po smrti urcite ke dalej...zivot je vecny pre veriacich...to uz nik nevie co je po smrti preto sa jej vela ludi boji..
@obsadenemeno ty si hlupe dieta ci ???
Dusa je zatratena nema pokoj bludi po svete trpí...moja babka ked umrela snivalo sa mne srstre mame sen s nou kazda o inom..sestre aby sa moflila ze je v ocistci..chodila nas strasit nic prijemne lebo bludila...chudera ..pomohli modlitby a omše...nato ich chce diabol...hadam pochopíš raz
@tomiholjubavi Očividne,
@anjelicek26 neplytvá zbytočne len myšlienkami na koniec, neplytvá myšlienkami celkovo, a aj takýmito komentármi s nulovou výpovednou hodnotou vlastne jediné, čím plytvá, je náš drahocenný čas na tomto svete. Čas, ktorý som už čítaním jej komentárov stratila už navždy, a ktorý sa už nikdy nevráti.. a na také sprostosti.. Tu sa veľa očakávať nedá 😁
@0silvia0 😀 Viem, viem, divné, ale vyhodilo mi to ako odkaz súvisiaci s jednou z dnešných debát, kde žena priala otcovi smrť.. Prečítala som si zopár komentárov z prvej strany, no ale teda už som videla tú anjelik múdro komentovať všetko možné a nemožné, jak baba Vanga, všetko vie, všade bola, kde nebola, tam sa ešte len strčí. Tak mi to nedalo....
@mircalla Ty si asi tiež jedna z tých, čo majú komentár a názor, či treba, či netreba, v klube slabomyseľných diskutujúcich, že? Hlavne, že ty si ako Michelle Obamová, nie? Láskavo si nabudúce odpusť také trapošiny, sugescie a veštenie, keď ty nemáš páru, v akom stave sa moje ego nachádza, a vôbec, celý zvyšok mňa, samozrejme.
@mircalla Keby si mala dôležitejšie veci na práci, tak tu nestriehneš a neprídaš svoj štrnásťtisíci bezduchý a bezvýznamný komentár. Sa pozri, ako arogantne a povýšenecky si reagovala ty, čiže ty si posledný človek, ktorý by moju aroganciu mohol súdiť. Bola by som zvedavá, či si taká frajerka aj v reálnom živote, lebo ti garantujem, žeby si odo mňa odchádzala s plačom. Radšej si šetri malú mozgovú kapacitu, aby si mala rezervu rozdať ďalších 14.000 zbytočných rád, popri tvojich dôležitých povinnostiach, samozrejme.
@mircalla Mne to skôr príde, že sa ťa to dotklo, lebo ty plytváš vzduchom a neplytváš myšlienkami presne tak isto ako tá anjelik. Tak ťa to asi veľmi zabolelo a potrebovala si si do mňa "kopnúť". No a začať čítať tvojich 14000 litánií, to by normálne zmýšľajúcemu človeku asi odumrel mozog. Už keď si ukončila debatu, tak neotravuj, chudero
@mircalla Tie tvoje sugescie, jasné, ty vieš lepšie ako ja. Keby si aspoň neklamala, ty klamárka jedna, a nerobila zo seba niečo, čo nie si, a že nečítaš moje výlevy, no a pozri sa, kto ich tu číta a nemôže prestať, no predsa naša slávna Mirča, že?? Ale už na teba nemám nervy, viac sa s tebou zahadzovať nebudem
@ivanizna 🙂 Ahoj, Ty si ako guľový blesk, vrútiš sa bez ohlásenia do 2-3 roky ukončenej debaty a vyvoláš rozruch, až ma to rozosmialo. Úžasné. Ako keby si k nám nečakane zazvonila a začala riešiť, čo bolo povedané pred 3 rokmi. 😀 Keď sa takto správaš aj v bežnom živote..., fakt, ženy sú nevyspytateľné.

@loliki ja teda dilemu nemam, ale poznam take pripady... ja osobne si nemyslim, ze nieco po smrti bude... ved kde by tolko tej energie slo? 🙂 dakujem za odpoved 🙂