Čo je po smrti ?
Ahojte ja viem trocha blbá téma ale chcem sa spýtať aký máte názor na to vy. Už dlho mi behá po rozume čo je po smrti ? Čo sa somnou stane ? Extuje život po smrti ? Budem si pamätať môj život na zemi ? Nedokážem sa s tým zmieriť ! Som strašne smutná a chce sa mi plakať ! Ja mám prekrásny živoj milujucého manžela 2 prekrásne detičky ! A nechcem to stratiť ! Veľmi mi na tom záleží !! Budem si pamätať po smrti na moju rodinu a oni na mňa ? Hnevá ma to a strašne ! Bojím sa toho ! Čo je po smrti ? Extuje duša ? Alebo budeme v nebi žiť spolu a budeme tam šťastný či ako to je ?? Ďakujem
Po smrti nie je nic. Nijake nebo/peklo/dusa/energie a podobne kreativne abstraktne vymysly. Preto si treba uzivat kazdy jeden den tuto. S detmi sme o tomto dlho debatovali, hlavne, ked im umrel dedko... ono je to dost jednoduchsie ked sa to postavi do genetickej roviny... neumrieme... cast z nas je v nasich detoch, a potom bude aj v ich detoch. Maj deticky som povedala synovi - a tvoja mama nikdy neumrie... ako je v tebe, bude aj v nich... v ich usmeve, ockach, vlaskoch... a spomienkach... bude tam... navzdy. Mne to momentalne staci.
@anjelicek26, ale trepes. Po smrti niečo je. A hovoría o tom mnohi, ktorí prežili klinickú smrť.
Zo zakona zachovania energie. Jedna energia sa zmeni na inu, splynie, rozplynie sa...

@ivanizna ... už sa len predstaviť: Volajte ma Ivana Nežná.😠
😅 Sranda. Pobavili sme sa. Lepšie ako stále o tej korone.