Ahojte babule, bola by som zvedavá, čo je pre vás gýčovité a čo zase totálne klišé...
Pre mňa je gýčom kytica červených ruží na sviatok, tak isto lupene ruží a zapálené sviečky a večera pre dvoch, som anti-romantic... 😀 😀 😀 tak isto fotka zaľúbenej dvojice pri Eifelovej veži..
A čo je pre vás gýčom? Trpaslík na predzáhradke sa nepočíta... 😀 😀 😀
monkula: čau kočko 😀 super téma..pro mě je klišé veškeré rodinné slavení čehokoliv....a kýč je Santa Claus a podobné motivy, které na nás svítí v předvánočním čase 🤐 blééé 😅
leva, podobne, keď vidím tie chlpaté srdiečka vo výkladoch 😝 😝
siss, ahoj 😀
JJ, Valentýn mi taky přijde kýč a hrůza.
pro mě byl Valentýn kýč, když jsem nikoho neměla...ale jak jsem se zamilovala..tak to byl nejkrásnějsí svátek na světě..akorát to slavení nám vydrželo první rok..ted už neslavíme 😅
Monika,super téma 🙂
-súhlasím s Vami-Santa Claus 😠 ,lacné valentínske srdiečka od Čínana,alebo z obchodu" vsetko za 39,-" 😀
Dalsie gýče: umelé kvety, sadrové sošky,lacné napodobeniny rôznych vecí,štyridsiatnička v handrách pre tínedžerky a brutálny krikľavý make-up 😝
-určite ma napadne ešte veľa vecí 🙂
lul, skús poňať tému s nadhľadom, a uvidíš, že nikto nikoho nejde urážať, ako si to kto vysvetlí, tak to aj vníma...
moni celkom dobra tema 😀
veru veru ked vidim tie letaky plne valentiskych veci 😝 my valentina moc nemusime 🙂
Ani my...Veď kto by to oslavoval po desiatich rokoch... 😀 😀
-k tomu Valentínovi-my máme 21.2 výročie svadby,takže slavíme to akokeby "oneskorený Valentín"-ale pre nás ma predsa uplne iný význam 🙂
Uz aj viem,co drahému k výrociu 🙂
Valentína uplne nebojkotujem,lebo vime,ze niekto si na tento sviatok potrpí,takze drahemu,dcérke a rodičom stale kupim aspon sladke prekvapenie-to potesi hadam kazdeho 🙂
tak my tiež teda stále ohŕňame nos, že Valentín, ale čokoládku si podarujeme vždy 😵 😵
pre mna je Valentin jednoducho gyc. Kazdy mame iny vkus.
no hodte este dalsie gýče 🙂
doniesť si z výletu do Paríža kľúčenku v tvare Eiffelovej veže 😀 😀
Ahoj monkula,super tema 😀Pre mna je gycom sviatok Valentin,celkovo,co vsetko gycove sa na Valentina predava v obchodoch a su toho plne regale. 😀