icon

Čo je pre vás vrchol nevkusu?

31. júl 2020
liz_lemon
31. júl 2020

oblecenie s viditelnou znackou (Guess cez prsia a pod.), to je trapas

maminuska
31. júl 2020

Vrchol nevkusu sú elasťáky s ťavým kopytom , zajdené ramienka na podprsenke trčiace spod vecí , oblečenie leopardieho vzhľadu , ostročervený melír, brežnevské obočie a kačací pysk... ja som konzerva v oblečení .

aylinn
31. júl 2020

Premňa je vrchol nevkusu fake značkove oblečenie alebo kabelky, gulaté silikóny 3 cm pod krkom a s 15cm medzerou medzi 😁
Ked su zle predlzene vlasy a vidno spoje🙈
Tunel v uchu, dredy, tetovanie na prstoch

aylinn
31. júl 2020

@liz_lemon podla mna guess nieje nejaka extra značka veci za rovnaku cenu su v zare😁 myslim ze oni ani trička bez napisu nerobia moc. Možno 3 tricka som videla bez napisu odkedy unich nakupujem.
Nikdy by ma nenapadlo ze by som mohla byt pre niekoho trapna zato😁 ale dobre vedieť 😋

deti95060810
31. júl 2020

vyholené obočia a céruzkou nakreslená parabola...

karhu
31. júl 2020

mne sa nepaci ked si baby farbia vlasy na cierno, alebo blond(zlto) bez toho aby brali do uvahy aky farebny typ su, odignoruju prirodzenu farbu svojich oci/pleti/vlasov a potom to dofarbene beha po meste ako lacne klony, namiesto investovaniai do zdravia svojich vlasov, ktore by boli nadherne aj prirodzene, pchaju peniaze do nekvalitnych farieb/kadernicok a vypelichane ALE prefarbene skrasluju svet

alana1
31. júl 2020

u muza trciace chlpy z nosa alebo ucha...alebo aj z hrude spod kosele...bleee a u zien dracie umele nechty zastrihnute do spica, alebo babikovske umele mihalnice, co sa tyka byvania tak rustikalne masivne nabytky...

0silvia0
31. júl 2020

mne sa nepacila ani ta moda zlatych tenisiek k tomu tie chlpate dlhe vesticky a silikony v natrepanom trickom plus blond dlhe vlasy k tomu. To kazda druha pomladsia osoba sa takto premavala, nastastie prisli ine modne vlny...

lamar11
31. júl 2020

Keď sa žena chová ako chlap,a muž ako žena. Kacaci pysk A sablonou nakreslené breznejovske kockate obočie.

asia83
31. júl 2020

Legíny a krátke tričko ku tomu, nech má dotyčná akúkoľvek postavu.

satanca
31. júl 2020

@aylinn odveci ale ste strašne pekna žena😃👍 (som žena, som hetero - pre istotu upozornim😃🤦🏼‍♀️)

iwesska
31. júl 2020

Teraz ma pol kona zozerie,ale vsak nech 😂Pre mna su to tie detske Elodie ciapky. Oni by neboli take zle,keby nemali cez cele celo tu visacku s obrovskym napisom,ktora tak laka k odstrihnutiu😂✂️

jablkovastrudla
31. júl 2020

@satanca guess sa kedysi strasne fejkoval na slovensku presne ako Louis Vuitton, viem ze si ho baby nosili z turecka (?) za par korun a naozaj to mala kazda druha baba oblecene. Inak tiez ich veci obchadzam, teraz som si kupila kabelku lebo vyzera ako slovenska modrotlac 😀

zuzanockamt
31. júl 2020

pre mňa je vrchol nevkusu ľudská hlúposť, nevzdelanosť a primitivizmus...obočie, nechty, oblečenie nech každý nosí, aké chce

marcellka32
31. júl 2020

Hlava: napojené riedke vlasy, hrubé obočie, umelé mihalnice, kacicove pery. Oblečenie: elastaky, tenisky na platforme, lakované vysoké čižmy s hrubou podrážkou, pudlove tepláky...

777januska777
31. júl 2020

Legíny a krátke tričko, nemôžem si pomôcť mne to príde hrozne komické a ďalšia vec, keď si baby dajú kratučké šortky a nohy majú ako želatínu 😀🤦

0silvia0
31. júl 2020

@iwesska teraz netusim o com pises, nemam male deti, som mimo...

damtiporiti
31. júl 2020

Keď sa pani XXL narve do legín veľ. M

0silvia0
31. júl 2020

@damtiporiti no a ta xxl pani chudina nevidi a ani netusi, ako jej tie leginy este aj presvitaju🙈

sunny8
31. júl 2020

Pre mňa je top vrchol asi keď z niekoho cítiť čo i len trochu alkoholu 🤢 a špeciality z insta napr vypuleny kačací pysk výstrih až po kolená nechty s ktorými sa nedá poriadne utrieť rit po toalete kilo make-upu a hlavne keď vidno čiaru medzi tvárou a krkom 🤦 alebo kockovane vzory na čomkoľvek .. no a ďalej tunel v ušiach alebo špic piercing v brade u žien .. u mužov asi keď je vyholený ako bábätko ..

oli18
31. júl 2020

Potetovane zenske telo v letnom obleceni.

tenerifka
31. júl 2020

vela z toho co ste napisali, a este pridam-umele kvety, haraburdy a decky(hackovane obrusy) v domacnostiach, zaclonky s volanmi, koberec v kuchyni, koberceky po celom wc, 30 samponov a gelov na vani ci policke

liz_lemon
31. júl 2020

@aylinn ten Guess bol priklad, pre mna je to smiesne, poznam ludi, ktori si kupuju len oblecenie, kde vidiet znacku, aby bolo vsetkym jasne, ze na to maju, a to je trapne
nedavno som bola na dovolenke, a tam drviva vacsina Slovakov mala veci TH, co je tiez nic moc znacka, ale zjavne na Slovensku povazovana za luxus, najlepsie bolo, ze uplne hnusne zoslapane topanky, ale TH logo bolo 😂

lenkamatkova
31. júl 2020

Cigaretový dych, keď má slečna nadpojené vlasy a vidno jej tie spoje pri hlave a ten "schod" medzi jej vlasmi a umelými - to je totálna katastrofa. A olúpaný lak na nechtoch, radšej znesiem čisté nechty alebo aj tie gélové, ale akonáhle sú olúpané moja duša kričííííííííí....a taktiež Levis tričká z aliexpresu

aylinn
31. júl 2020

@satanca zlataaaa😁 aj vy ste urcite 😘 vsetky sme😍

jana_eyre_2
31. júl 2020

Ja za vrchol nevkusu považujem neustále ohováranie ľudí, ktori riešia inych ludi za to, čo majú na sebe.. to som nikdy nepochopila..

zuzitko74
31. júl 2020

@aylinn Tento typ.

asia83
31. júl 2020

@tenerifka 👍

ivangeline
31. júl 2020

Všetko a nič. Nikdy neviete prečo..

kitycat
31. júl 2020

leginy inde ako cestou do, z, a vo fitku...to nie je spolocensky odev