icon

Čo je to za zviera a čím sa živí?

26. jún 2024

Je to škodlivé? Čím sa to živí,

Čo je to za zviera a čím sa živí?
Strana
z2
zalka
26. jún 2024

@denden77 zaujímavé s tými škrupinami, no viac menej sadíme len zemiaky ... to by bola divočina .. ale skúsim susedovi povedať, naj skúsi vo svojej záhrade. On pestuje viac toho.

denden77
26. jún 2024

@zalka skus, mozno pomoze 😁 drzme si palce 🍀😊

hara_vara
27. jún 2024

@zalka zabudni😄

viestta
27. jún 2024

@denden77 mne este ak po paradajkach lozili, skrupiny mali na haku. Mrkvu, cviklu pozrali hned ako vyliezla zo zeme. Niekde som citala, ze neznasahu cibulu. Trt makovy, este aj na tej obzrali vnat.
Na buduci rok kazdy vysiaty riadok zasypavam kremelinou, pretoze tohto roku som uz skrmila 5 kil ferramolu a furt sa po zahrade spaciruju

jarmilaj
27. jún 2024

Ucholak/Mikuláš/Okuláš
Nachádza sa v obrovských množstvách v zrelom hrozne môjho otca. Každý strapec pred jedením ponorím do vody, vylezie ich 5, a po vytiahnutí strapca z vody sú tam aj tak ešte traja. Fuj, fuj, fuj

denden77
27. jún 2024

@viestta no s panom Bohom, klepne ma 🤦‍♀️ ja som uz odhodlana buduci rok zrusit zeleninu kvoli nim.. nemam na to nervy, vsetko obzrate, travnik vsade po krajoch deravy.. hroza 🤦‍♀️

zalka
27. jún 2024

@viestta ty píšeš o slimakoch nie?
My sme s @denden77 písali o krtinozke. Lebo tu som na listoch nevidela v lufte ešte.

denden77
27. jún 2024

@zalka vidiet som nevidela ale vraj vedia vyliezt.. aj jeden pan vo videu o zostrojeni pasci to hovoril.. na kratku vzdialenost aj preletia.. moja najvacsia nocna mora je, ze mi to v noci nabura do cela 🤣

zalka
27. jún 2024

@denden77 fuha tak to nie brrr

viestta
27. jún 2024

@zalka jaj, tak tato potvora nas este nanavstivila. Zato nas pre zmenu svojou pritomnostou obstastnili hrabose. Dnes som nasla 5 dier. To zas bude vojna...

zalka
27. jún 2024

@viestta bud rada kokos, to je horšie ako hrabos... Lebo u seba zlikvidujes a od suseda pridu. Vzdali sme to... Sused bojuje ďalej...

denden77
27. jún 2024

@viestta diky, asi do toho pojdem, lebo o rok ich budem mat 5x tolko 🤦‍♀️

lubomirko2
28. jún 2024

Ľudí sa treba báť a nie chrobákov 😎

Strana
z2