Čo manželovi k tridsiatke?
co ste dali manzelovi k okruhlym narodeninam? ja som bez fantazie. je vorkoholik, popri tom si robi este skolu. takze na konicky nema cas. chcem mu kupit nieco co by ho potesilo, ale ako rozmyslam tak ma nic dobre nenapada. poradite?
ale urcite nechcem ziadnu dovolenku,alebo nieco na tento styl
hodinky su krasny darcek. Popis trosku co robi. Mozno podla toho aj nejaka elektronika atd.
môj dostal lekciu lietania z www.uzisito.sk 🙂 normálne pilotský kurz, teda časť... lebo hodinky dostal predtým na zásnuby 🙂
@viera27 moj hodinky vobec nenosi. rad si pozrie nejaky film. pali mu to v oblasti matiky, takze take tie analyticke veci ho bavia , kde treba premyslat. fotak chce dat on mne k narodkam... 🙂
ak je trochu volno, rad si zahra futbal.
elektronika by bola asi fajn, ale ja fakt nemam sajnu ze co...
onedlho sa touto otázkou budem trápiť aj ja, tak by bolo super, keby tu nájdem nejakú inšpiráciu 😉
@romcag ja som darovala kameru 😉 ....a ako darček pre inšpiráciu sa mi celkom páčia digitálne fotorámiky 😉
no tak toto budem riesit tiez muz bude mat 30v januari a ak vsetko dobre dopadne myslim ze najkrajsi darcek dostane sice asi trosku v predstihu ale tesit sa bude ))) cakame nase prve vytuzene mimi 🙂 🙂
zaleží na tom čo muža baví, aké má hobby ... veď najlepšie si ho pozná partnerka ... Hodinkami muž nikdy nepohrdne - aspoň ten môj, má ich už niekoľko... 🙂
@xlucia Vyslo ma to okolo 30-40 eur, neviem presne lebo to nebolo na SK, ale urcite sa da nieco zohnat aj u vas. Kupila som uplne jednoduche hladke gombiky a dala ich v klenotnictve gravirovat. Moj manzel ma vsetky kosele na manzetove gombiky, lebo ma dlhe ruky (on je cely velky) a musi si kupovat predlzene kosele cez ineternet. Raz som kupila koselu bez neho a bola mu kratka a tym som s koselami skoncila 😝 Ja som zastancom, ze na okruhle narodky mas dostat darcek co ti ostane na pamiatku. Dufam ze sme pomohli.
@xlucia lucka, keď hovoríš, že má rád futbal, čo tak lístky na dajaký zápas? alebo ako sa už hore spomínalo dajaký zážitkový darček. Alebo mu sprav väčšiu oslavu hlavne s jeho kamarátmi, ale tak aby o nej nevedel, ako prekvapko. Ja som zásadne proti vecným darom ako napr foťák, kamera, kuchynské roboty a podobne, pretože to nieje osobný darček a na narodeniny, meniny a na Vianoce by sa mali dávať osobné darčeky, nech je iba jeho.
na elektronicke hracky nie je? iPAD napr? Hraciu konzolu?co tak predplatne nejakeho zaujimaveho casopisu ako je napr. The Economist? Manzetove gombicky tiez nie su zle, pokial je tvoj manzel zvyknuty ich nosit. ak nahodou nosi okuliare ,co tak novy ram?
@xlucia Môj dostal kvalitnú vŕtačku 🙂 dala som ju kúpiť jeho kolegovi lebo ja sa vtom nevyznám 😀 z darčeka bol neskutočne šťastný ☺️ samozrejme dostal aj iné ale toto bol hlavný dar 🙂

Mojho by zarucene potesili hodinky...mozno na rubnu stranu nejaky gravir...inak k 30tke si vybral kompaktny fotak.