icon

Čo môže robiť žena?

19. apr 2023

Ahojte, premýšľala som nad tým, pretože ma to dosť štve až zachádzať do depiek. Chlap ma stále čo robiť, môže opravovať auto a prkotiny v ňom môže si robiť v garáži veci a proste chcem tým povedať, že chlap ma stále čo robiť a nenudí sa a moja otázka znie, že čo take môže robiť žena ? Viete okrem upratovania a pečenia/varenia a učenia a chodenia do prace a dookola len toto iste. Tiež by som chcela niečo take ako chlap, že sa nenudí a stále si robí niečo čo ho baví. A ja sa nudim doma a na záhrade nemám moc toho čo robiť. A dookola variť piecť upratovať, existuje niečo take radostne ako robí chlap ? Viem táto otázka znie asi divne, ale fakt som z toho zdeptana.

Strana
z3
simca06022011
19. apr 2023

Mam psa a nemám vsade chlpy, upratujem denne dom, trvá to tak cca hodinu. Dievča ty si sama výhovorka. Tak nerob nič🙂) no. Preupratujes cely život.
A inak prečo nemôžeš ísť von keď máš priateľa?? :D

andreatytler
19. apr 2023

Kolko z toho upratovania, varenia a prania robi priatel?

babulkomale
19. apr 2023

Dovnutra treba volit neplznuce plemena dobuducna a mozes kupit roboticky vysavac ktory pobeha denne a zoberie aspon vacsinu a ty sa mozes venovat konickom.
Aha vlastne ty nechces.
Tak upratuj dalej a neklad otazky, ked nechces pocut odpovede.

h2
19. apr 2023

😳 Prečo nemôžeš ísť von s kamarátmi, keď máš priateľa??? On ti to zakazuje?

veselo_neveselo
19. apr 2023

Uc sa nieco nove. Novy jazyk. Akykolvek kurz, online alebo aj osobne. Tam aj spoznas novych ludi, a obohatis si zivot.
Alebo aj, pozri sa na svet, a co ta v nom trapi. A daj si za ciel to zlepsit. Angazuj sa v miestnej politike, vyboroch.
Pomahaj tym, co to potrebuju. Osamotene matky, dochodcovia, zvierata? Domovy dochodcov, utulky, neziskovky. Mas cas, tak ho venuj inym.
Chod na tanec, na hudobny nastroj. Do zboru spievat.
Rob sport, zapis sa do klubu.
Alebo chod cestou osobneho rozvoja, pis si dennik, co by si chcela v zivote dosiahnut. Ake temy ta zaujimaju?
Historiu ovladas? Citaj o comkolvek, co ta bavi.
Mas dobru pracu? Ako sa da vylepsit? Je nieco ine, co by si chclea robit a nevies to?
Nauc sa malovat, kreslit, animovat, ak si kreativna. Aj ked nie si.
Rada cestujes? Kam by si chcela ist, keby si mohla? Zacni to planovat. Planuj si splnenie snov.

barbora19911
19. apr 2023

@babulkomale no ja neviem či my sme nejaký extra bordelari s priateľom ale teda my máme bordel stále a všade proste ja môžem upratovať do zblaznenia a stále tam bude bordel :D čiže aj by som chcela mať poriadok a pekne upratané ale nejde to ...

maryetta
19. apr 2023

Keby on varil upratoval a robil to co ty tak asi tiez nema cas na ine.
Ja to co ty. Plus napr kosim dvor. Mame mini zahony takze aj tam. V zime odhrnam sneh. Nosim drevo 🙂 a ked robi muz nieco vacsie tak som asistentka 😂
Robili sme takto zahony. Detom domcek. Pristresok pre auta. Prerobili pivnicu.

babulkomale
19. apr 2023

@barbora19911 ak ste len dvaja tak je to cisto o sebadiscipline kazdeho z vas. Cize ako drzim vec v ruke, hned ju odlozim kam patri. Ked si porozkladam nejake veci, hned po ukonceni prace ich upracem.
Vsetko davat do zasuviek, hned odlozit. Nehromadit veci celkovo.
Ked su deti je to uplne ina kava. Tym nehovorim ze pri detoch musi byt bordel a spina, ale proste robia rozne veci po ktorych musis viac upratovat.
A hlavne sa meni pomer tych co robia neporiadok a nevedia ho este upratat v pomere k tym, ktori ho upratuju.
Cize dvaja dospeli - styri ruky na poriadok.
Deti - kazde dieta x 100 chobotnic na bordel a jedna mama ( pripadne tata ktory nie je nonstop prec) na upratovanie 😃

piece
20. apr 2023

Tých možností je veľmi veľa, ja rada maľujem, rada si čítam, na záhrade robím, chodím sa prechádzať, dnes fakt máš neustále čo robiť. Len teda musíš prísť na to, čo by ťa napĺňalo, čo by ťa bavilo.

gabika0825
20. apr 2023

Tak si najdi nejakú činnosť ktorá tá bude napĺňať….zacni cvičiť,behať,do záhrady si nasad nejaké kvety alebo zeleninu a ovocie okolo ktorých treba stále niečo robiť a máš o zábavu postarané,čítaj knihy,vzdelávaj sa….hocico sa dá robiť

petulda333
20. apr 2023

Boze,ja by som sa tak rada nudila. Nepracujem,ale mne ten den zbehne tak rychlo 😬

ankare
20. apr 2023

Nájdi si niečo, v čom si šikovná, čo Ťa baví. Robiť vence, tabuľky, sviečky, mydlá, pliesť, strikovat, vyrábať sochy,...

hankm
22. apr 2023

Lutujem tvojho muza. Musis mu riadne zrat nervy.

libusak
22. mar 2025

Kup si motorku, zrepasuj motor, nastriekaj novy lak... Preco by to malo byt, ze to robi chlap? Muza posli napiect a upratat a ty sa venuj pokojne aj sustruhu. 🤷

simca06022011
23. mar 2025

Aj dnes keď čítam túto diskusiu mi je do smiechu 😂 v živote som sa nenudila ... keby som sa nebodaj na povale mam ešte rozrobene police, treba mi kvety presadiť a koľko sa chystám si ozdobné vence na dvere urobiť ani neviem. Ze co môže robiť žena, aby sa nenudil 😂

luccija
23. mar 2025

@simca06022011 máme rovnaky program🙂akurát som si odkladala škrupiny od vajíčok na veniec posledné dni a muž ich našiel v šuflíku a zahodil😆
A presadzam už druhý deň akurát idem do Bauhausu pre kochliky a hlinu.

Strana
z3