Čo nosíte v kabelke?
Pekný deň dámy, zaujimalo by ma, čo všetko máte v bežnej kabelke do práce či mesta, proste v kabelke ktorú bežne nosíte. Nemyslím teraz detskú kabelku s detskými vecami pre bábätko. Zaujíma to len preto, či len ja nosím zbytočne veľa vecí 😔
Mobil, kľúče, peňaženka, vreckovky, teraz tam mám vždy 4 papierové rúška, doklady- občiansky preukaz, vodičský preukaz, kartičku poistenca,platobnú kartu. No proste všetko. Nesmiem kabelku stratiť, preto vždy keď sa ideme niekde kúpať a kabelku si zamknem v skrinke podvedome mám trošku strach, aby tú skrinku mi nevykradli. V kabelke nosím proste všetko potrebné.
Mam velke kabely, idealne delene, aby v kazdej priehradke ma veci presne urcene: kluce, zeton do kosika vo vonkajsom vrecku, penazenka, telefon, dezinfekcne servitky, antibakterialny gel, intimne obrusky,servitky, slnecne okuliare , pomada na pery, ruz, krem na ruky, mentolove cukriky+zuvacky, nahradne taska(y), paracetamol, intimka, deodorant, mini vonavka, gumicky, sluchatka a...RUSKA🙈🙉🙊 ked boli este deti male, tak aj veci na prezlecenie, plienky, nieco na zakusnutie+voda
Tiez vsetko to základné, ja casto prekladam, podla toho kam idem...ale v kazdej ci velka,mensia batoh...mam servitky, rezervné vlozky dva kusy ( teraz som tehotná tak nevyuzivam) na dne vzdy nejake drobne 1€,2€ ,pero a kym nerobim uklid aj nejake bločky 😅...teraz veru ruska,vzdy čisté pre mna a syna, .... Raz som chodila aj s malinkym metrom takým do 2m,, som vždy odmerala velkost kosikov,som potrebovala vhodný rozmer,tak som raz zamachrovala v jedno obchode,kde predavac,..oo keby ze to odmerame, bolo by fajn...ja nonsalantne vytiahla metrik😅😅 ... nebojte vodováha tam uz neni😆😆
"V dámskych kabelkách svet dievčat zakliaty je" 😉 Takto to má asi 99% žien. Ja tam mám aj ručne nabíjateľnú mini baterku 😄 , usb kľúče, malú manikúru, mini skrutkovače, malú lepiacu pásku (takú na kožu, na ošetrenie, mávam ekzém a občas mi pokožka popraská a vytvorí sa mi ragáda 🤷♀️) teraz v lete aj EpiPen na prvú pomoc pri uštipnutí, zostavu modlitebných ťaháčikov... samozrejme teraz aj zo 2-3 rúška a dezinfekčný roztok 😁
Ja možné aj nemožné, potrebné aj neporiadok 🙂.
Kľúče peňaženka mobil servítky ruž....v každej a toto len prekladám z kabelky do kabelky avšak sa tam nájdu gumičky do vlasov, papiere, bloky, lekárska správa, žuvačky, ďalšie tri rúže, sáčok, hodinky, náušnice, zrazu lego, rúška pána beka na tie by som zabudla, poukážka, a zrazu legíny dcerine a podobne .... Som čistota a pedantna a zároveň kabelkova a autova bordelarka 🙂
Keď idem na rande s frajerom rak mobil, kľúče, peňaženka.. Keď niečo vybaviť tak doklady.. V inom vaku mam všetko pre malú a len prehadzujem moje veci..
Peňaženka, kľúče, mobil, rúško,fľaša mala na vodu vždy aj v zime, vreckovky, pomada, ibalgin, šumivé tablety magnezko
Ja milujem maličké kabelky, ale, bohužiaľ, vláčim kabelu, ako svet, lebo ju nám večne plnú. 3 zväzky kľúčov (domáce, pracovné, od auta), peňaženka, doklady, mobil, nabíjačka, balíčky papierových vreckoviek (minimálne 3), balzamy na pery (tiež asi tak 3), krém na ruky, rúška (3-5ks), mini antiperspirant, gumičky do vlasov (veľa), perá a ceruzky (veľa), zápisníčky, papieriky s poznámkami a zoznamom nákupu, bločky, mikroténové vrecká, kamene ("mami, pozri, aký krásny kameň, ten si musíme zobrať domov" - a už je kameň v kabelke 😁)... Ak idem večer "von", tak ešte ceruzka na oči, špirála, púder+štetec, hrebeň, parfum. A to som ešte možno niečo vynechala.
Mám 2 deti a nosim v kabelke : vlhčene utierky, 2 ks plienok, pitie, keks, banan, penazenku ,telefon,kluce nahradne oblecenie pre deti nahradne, papierove vreckovky, flašku z mineralkou
Záleží kam.idem.
Ked len "okolo domu" von na chvíľu, beriem do vrecka mobil kartu a kľúče pripadne ladvinku so zbraňou keď idem napr so psom po zotmení.
Keď idem do prace, beriem peňaženku počítač a mobil, pripadne jedlo. Lebo ostatne mam v skrinke v robote.
Keď idem "preč": Nosím peňaženku, mobil, kľúče, nôž, zbraň, malú fľašku vody a nejaký bebe keks, malú kozmetickú tasticku ( so serepetickami ako ceruzka a kúsok papiera, mini balzam na čokoľvek, kábel nabíjací,leukoplast,tampón, po 2-3ks z liekov, čo občas potrebujem, mentolovy cukrík, žuvačka, gumička do vlasov, pinzeta, zrkadielko,mini kefka pasta,...je tam dosť miniatur ale taštička je realne malá -a vždy ju doplním keď niečo použijem ). Keď viem ze potenciálne hrozí prespavacka alebo budem dlhšie, hodím si tam nejaký tenulinky skladny náhradný outfit a športový uterák. Takto viem operatívne niekde prespať alebo odletieť narýchlo na sluzobku (zbrane vtedy nechávam prirodzene doma alebo v trezore). Časté presuny ma naučili baliť rýchlo, minimalisticky a efektívne, aby som mala potrebné veci na čas kým sa dostanem.do civilizácie, hotela, obchodu a pod.
Kluce, mobil a penazenka.
Tiez ficim na ruksaku ale mam tam to co v kabelke. Penazenka mala, zuvacky, doklady od auta, mobil, balzam pripadne ruz, kapesniky, do ruksaku hadzem aj vlhcenne a po 30tke😀 nosim aj daky liek od bolesti pre pripad nudze. A este sklapacie zrkadielko s hrebenom.
Ak mam malicku tak len karta doklady mobil kapesnik a zuvacky
nenosim kabelku, ale ruksak. A okrem beznych veci u mna najdes aj kombinacky a srobovak 😀
Penazenku, kluce, mobil, zrkadielko, ruz, balzam na pery, korektor, papierove vreckovky, par tamponov, aspon 1 tabletka proti bolesti, respirator a to je asi vsetko

Mobil, kľúče, peňaženka, vreckovky,...