icon

Čo o sebe viete povedať pozitívne?

22. júl 2021

Ahojte, keď všade sa hovorí o tom ako pribúda neustále viac ľudí s psych. poruchami/chorobami (tetánia, depresia, úzkosť, pokus o samovraždu a iné) tak mi napadlo, aké vidíte na sebe silné stránky alebo čo viete o sebe povedať pozitívne? Vopred upozorňujem, že toto nie je žiaden prieskum ani nič podobné len vzhľadom na situáciu by ma zaujímalo koľko ľudí vie na sebe niečo oceniť a tak možno inšpirujeme aj druhých. Ja začnem - na sebe ako pozitívum vidím, že som sa naučila variť a aj jedlo vyzerá na úrovni 😂 keďže nato mám vysoké nároky, nezjem hocičo (keď mi niečo nechutí tam som ochotná radšej aj týždeň hladovať ako to dať do úst) a moje prvé jedlá z puberty končili v koši tak naozaj som v tomto na seba hrdá. Ďaľšiu silnú stránku vidím v tom, že z úplného dna sa zo mňa stala sebavedomá žena. Úplné dno = v detstve som si prešla anorexiou a depresiami, od útleho veku som vyrastala bez rodičov. A toto druhé pozitívum je dôvodom prečo píšem anonymne nechcem aby niekto vedel, že som si tým prešla alebo aby ma niekto pod mojím nickom s týmto spájal. A posledná vec, ktorá mi teraz napadla je, že ak niečo začnem snažím sa to urobiť, čo najlepšie ako sa len dá a nerada robím niečo na menej ako 100%.

ckocka
•
22. júl 2021

Poznám svoje nedostatky a snažím sa z nich vyťažiť čo najviac.

pribinak
•
22. júl 2021

Som zdravo ironická a nerobím z ničoho veľkú tragédiu, skôr hľadám riešenia

buberova
•
22. júl 2021

Som dôsledná a to čo robím sa snažím robiť svedomito a poriadne

h2
•
22. júl 2021

Som proste absolútne dokonalá v každom smere. A okrem toho som aj mimoriadne skromná. 😂

marcellka32
•
22. júl 2021

Pekná som, múdra som aj variť viem.....také tričká s nápisom predávajú 🙂

bolarazjedna
•
22. júl 2021

Som milá a láskavá, empatická a všimavá, viem citlivo komunikovať s ľuďmi a s kludom riešiť situácie (síce sa viem aj rozculit na maličkostiach, ale takúto mam spätnú väzbu od okolitých ľudí). Neviem sa dlho hnevať - vyprchá to zo mňa a za 2 hodiny ani neviem, za čo som sa hnevala.

h2
•
22. júl 2021

@marcellka32 Zásteru s týmto nápisom som dostala od svokry. 😃

bolarazjedna
•
22. júl 2021

To som ešte zabudla, že snažím sa vo svojej práci byť poctivá, svedomia, dotiahnuť veci do detailov. Ale negatív by som vedela vymenovať asi aj viac ☺️ no minimálne toľko ako pozitív

c_est_la_vie
•
22. júl 2021

Ja si o sebe myslím že som pracovitá, mám všeobecný rozhľad, aj s výzorom som celkom spokojná, naučila som sa nevzdávať sa a som vďačná za všetko, čo mám ( zdravie, rodinu...), viem prebrať zodpovednosť za svoj život.
Na druhej strane som náročná na seba i druhých, nie som typ, čo sa vie uskromniť, zle znášam stres.

bebitobi
•
22. júl 2021

Ako mama som sa naucila byt “Silna” zvladat vsetko co pride ❤️

banderaska29
•
22. júl 2021

do Ikei by som urobila pohovor, ak by bol formou poskladania niektorého z ich nábytku 😀
dostala by som rovno manažérsku pozíciu 😀

mima1
•
22. júl 2021

Silne stranky? Hm no napr viem varit bez navodu 😂, viem soferovat, viem byt nezavisla od inych ludi ked treba
@banderaska29 a aj bez navodu ze 😂😂 ja som to raz povedala tiez ze keby som ikea mala blizko tak sa tam hlasim normalne.

miadi
•
22. júl 2021

Mne je zvlastne ze to druhe pozitivum nechces aby nikto vedel ze si si tym presla, tym padom to nemas uplne vyriesene. Sila je prave v tom ked priznas svoje slabosti stare bolesti ked uz nebolia . Za to sa vobec nemusis hanbit ci citit zle. Ze si mala psychicke problemy anorexiu vyrastala bez rodicov . Nemozes za to.Aj toto negativne ma svoju hodnotu aj napriek tomuto si tym kym dnes si. Ked sa uplne prijmes aj svoju minulost . Nebude ti vadit nech to vie aj cely svet .

evamea
•
22. júl 2021

Som proste sexy a úžasná. Kto si myslí opak, nech mi na hrb vylezie. 😁

mijunik
•
22. aug 2021

Som priateľská, milá, zodpvedná, empatická, ľahko nadväzujem kontakty. ☺️