Čo o sebe viete povedať pozitívne?
Ahojte, keď všade sa hovorí o tom ako pribúda neustále viac ľudí s psych. poruchami/chorobami (tetánia, depresia, úzkosť, pokus o samovraždu a iné) tak mi napadlo, aké vidíte na sebe silné stránky alebo čo viete o sebe povedať pozitívne? Vopred upozorňujem, že toto nie je žiaden prieskum ani nič podobné len vzhľadom na situáciu by ma zaujímalo koľko ľudí vie na sebe niečo oceniť a tak možno inšpirujeme aj druhých. Ja začnem - na sebe ako pozitívum vidím, že som sa naučila variť a aj jedlo vyzerá na úrovni 😂 keďže nato mám vysoké nároky, nezjem hocičo (keď mi niečo nechutí tam som ochotná radšej aj týždeň hladovať ako to dať do úst) a moje prvé jedlá z puberty končili v koši tak naozaj som v tomto na seba hrdá. Ďaľšiu silnú stránku vidím v tom, že z úplného dna sa zo mňa stala sebavedomá žena. Úplné dno = v detstve som si prešla anorexiou a depresiami, od útleho veku som vyrastala bez rodičov. A toto druhé pozitívum je dôvodom prečo píšem anonymne nechcem aby niekto vedel, že som si tým prešla alebo aby ma niekto pod mojím nickom s týmto spájal. A posledná vec, ktorá mi teraz napadla je, že ak niečo začnem snažím sa to urobiť, čo najlepšie ako sa len dá a nerada robím niečo na menej ako 100%.
Som proste absolútne dokonalá v každom smere. A okrem toho som aj mimoriadne skromná. 😂
Som milá a láskavá, empatická a všimavá, viem citlivo komunikovať s ľuďmi a s kludom riešiť situácie (síce sa viem aj rozculit na maličkostiach, ale takúto mam spätnú väzbu od okolitých ľudí). Neviem sa dlho hnevať - vyprchá to zo mňa a za 2 hodiny ani neviem, za čo som sa hnevala.
To som ešte zabudla, že snažím sa vo svojej práci byť poctivá, svedomia, dotiahnuť veci do detailov. Ale negatív by som vedela vymenovať asi aj viac ☺️ no minimálne toľko ako pozitív
Ja si o sebe myslím že som pracovitá, mám všeobecný rozhľad, aj s výzorom som celkom spokojná, naučila som sa nevzdávať sa a som vďačná za všetko, čo mám ( zdravie, rodinu...), viem prebrať zodpovednosť za svoj život.
Na druhej strane som náročná na seba i druhých, nie som typ, čo sa vie uskromniť, zle znášam stres.
do Ikei by som urobila pohovor, ak by bol formou poskladania niektorého z ich nábytku 😀
dostala by som rovno manažérsku pozíciu 😀
Silne stranky? Hm no napr viem varit bez navodu 😂, viem soferovat, viem byt nezavisla od inych ludi ked treba
@banderaska29 a aj bez navodu ze 😂😂 ja som to raz povedala tiez ze keby som ikea mala blizko tak sa tam hlasim normalne.
Mne je zvlastne ze to druhe pozitivum nechces aby nikto vedel ze si si tym presla, tym padom to nemas uplne vyriesene. Sila je prave v tom ked priznas svoje slabosti stare bolesti ked uz nebolia . Za to sa vobec nemusis hanbit ci citit zle. Ze si mala psychicke problemy anorexiu vyrastala bez rodicov . Nemozes za to.Aj toto negativne ma svoju hodnotu aj napriek tomuto si tym kym dnes si. Ked sa uplne prijmes aj svoju minulost . Nebude ti vadit nech to vie aj cely svet .

Poznám svoje nedostatky a snažím sa z nich vyťažiť čo najviac.