Čo obnáša renovácia starého nábytku?
Ahojte dievcata. Idem si k vam pre radu, ked stale vidim ako pekne si tu radite 🙂 Chcela by som vediet co PRESNE obnasa renovacia stareho nabytku, :D paci sa mi obyvackova stena z bazosu, tak rozmyslam ci sa to oplati. Tiez by ma zaujimalo kolko stoja farba na nabytok, ci to nie je nahodou draha polozka, a pravdepodobne treba aj zlupat staru farbu ze? DAKUJEM KAZDEJ Z VAS ZA RADU A NAZORY 🙂
@katina02 Vies co pytala som sa ti na ten zahradny nabytok a zistila som, ze vlastne aj my ho natierame 😂 Neviem ako som si to mohla nevsimnut. Ale manzel vraj pouziva drevolux olej na zahradny nabytok. Ten pekne vsiakne a aj ti zvyrazni pekne kresbu dreva a zaroven ho bude chranit, pred vlhkostou, pred slnkom, aby co najdlhsie zostal nabytok ako novy. Ale vraj to uplne staci raz, maximalne dvakrat za rok. Manzel hovoril, ze on natiera iba pred sezonou a ze mu proste pride, ze to staci 🙂 Tak dufam, ze som pomohla

@hacula1816 Ale áno, ja to chápem, ja tiež neviem napríklad šiť, štrikovať alebo proste robiť také veci. Každého baví niečo iné a každý má podľa mňa na niečo nadanie 🙂 A to náradie to je len bonus