Čo počujete v pesničkách, ale sa to nespieva?
Palo Habera je to vo hviezdach
Studená si a kozy ma na Aliaške
Piesen asi od Adele
Elisa kam si dala čaj
Pieseň Tones and I dance monkey
Muflony
A v jednej neviem.jej nazov ani spevacku ale počuť tam sem sama doma 😀
Napadajú vás ďalšie?
Imagine Dragons - Thunder ja tam počuje Panda 😂 a vždy keď počujem tú pesničku tak si spievam : je to panda, je s ňou sranda, panda 😂😂😂
Keď sme boli malí, často sme doma, na chate, v aute počúvali Elán. V pesničke nie sme zli sa spieva, ... že nám záleží, záleží.. na TOM AKO ŽIŤ... a ja som ako malá vkuse počula a spievala- na tom BAKOŽI a strašne mi to evokovalo nejaký chlpatý medvedí kožuch a neho urobená bunda 🤣🤣🤣🥹 hrôza.
ja som od malicka spievala Je to Boh hviezda 🤣🤣 ( je to vo hviezdach)
Ja pridám také bradaté: Opus - Live is Life, 32 sekunda - "Holky běžte dál", v origináli je to "All together now"
Beatles - Yellow Submarine, 1:36 - "Môžte mi vylízať" a ešte keď som prvý krát počul pieseň od Elánu - Antikvariát, tak som bol presvedčený, že tam Jožo spieva "Ave Maria" 😅
Odkedy mali Junior s Marcelom tu šou co pocujeme v pesnickach pocujem ozaj uz len tie hovadiny.
Napriklad
Mama dik čivava v levom kralovi
Jedol deti - Michael jackson
@mojemenonikto Akurát že to "môžte mi vylízať" je tam naozaj ... na spracovaní skladby Yellow Submarine sa v štábe vyskytoval aj Slovák, raz o tom hovoril v rozhlasovom rozhovore.
@ivka225 Veľmi nerád, ale nepoteším ťa 😉 Poznám ten príbeh. Hovorí sa o tom, že pri nahrávaní skladby bol aj ich dvorný fotograf Dežo Hoffmann a že tieto slová pochádzajú od neho a že by to mal byť odkaz vtedajšiemu režimu. To je ten romantickejší výklad. Bohužiaľ ten pravdivý je oveľa menej romantický. Slová, ktoré tam počuješ sú tieto:
Full steam ahead, Mister Boatswain, full steam ahead
Full steam ahead it is, Sergeant
(Cut the cable, drop the cable)
Aye-aye, sir, aye-aye
Captain, captain
Práve tá veta "Full steam ahead it is, Sergeant" vyzerá ako "Môžte mi vylízať". Prvá verzia inak znela "Prosíme nedýchať" a až neskôr sa k tomu pridala tá romanticko-disidentská linka a údajný odkaz slovenského fotografa sa stal vulgárnejší, ale aj známejší.
@mojemenonikto To som nevedela, dakujem.
Neviem byť sám- na tričku nosím ryžový nákyp
Moja dcéra pri krásnej pesničke kde sa spieva o smútku krásnych dievčat, spievala: sú to cecky lákavé miesto sú to cesty lákavé..😂😂😂😂

Maluma - María
je tam aj niečo po francúzsky a vždy tam počujem že "ona tu prdí" 😀