Čo pomôže proti urieknutiu?
prosim vas verite na zoči, moja mala už štvrty den je nepokojna a hlavne v noci a ženy čo jej robili vodu hovoria že ma strašne silne zaspate zoči, neviete čo by ešte pomohlo
ja osobne tomu neverím, môj malý ukecaný a zlatý, von sa k nemu mali aj cudzí ľudia a nikdy mu nič nebolo, moja kámoška mala malého dosť protivného od malička a návštevu tých báb čo vraj odrábajú zobrala jak poslednú možnosť. bola dokonca u dvoch dosť vychytených a malému aj tak nič nepomohlo, jednoducho je to povaha. Deťom sa povaha mení ako rastú, tak vedu by som s toho nerobila. Ale ak tomu niekto verí je to jeho vec, odsudzovať zato nie je dôvod.
keď tomu niekto verí, tak sa mu to stane... ja s mojimi migrénami na to neverím, ale vôbec, je to somarina, tak ako tie šnúrky na rukách, či ocikané plienky... to všetko boli babské výmysly, sme v 21.storočí, nevracajte sa späť! a inak moja babka mi na to povedala, že detí sa to netýka, ale prenáša sa to na rodičov, takže tieto vaše historky... hm, no na zamyslenie, prečo sa to stalo, ale určite nie kvôli urieknutiu... treba sa pozerať okolo seba...
ja z casti verim ale urcite by somn dieta nepotierala pomocnou plienkou.To uz je aky blud.Pochopim uhlikovu vodu.Tym clovek nikomu neublizi (jedine ze by podpalil dom) ale ta plienka je totalne mimo.A este oci.OMG
ja verim na zoci poznam jednu pani ktorej syncek´zomrel nato,je to hrozne nebezpecne
prosim vas,co je to zoci,absolutne nechapem o co tu ide,to je nejake zarieknutie?Alebo co????
Uprimne ja tomu neverim, ale je to mozno tym, ze sa mi to este nestalo. Zato moja mama tomu veri, uz si aj robila tu uhlikovu vodu, ale to som bola este mala a neviem co konkretne jej bolo. Ked babatko place tak to moze byt z roznych pricin a ja konkretne v tom urieknutie nehladam ani nevidim. Moja dcera zvykla niekedy vecer revat tak akoby ju rezali, ale stavalo sa to vzdy vtedy ked som ju prebalovala. No proste bol to totalny rev z plnych pluc, cela bola cervena. Asi je vecer citlivejsia a nejakym sposobom jej to vadilo. Tak som si ju vzdy prilozila, nakojila a bolo dobre. Keby bola urieknuta tak predpokladam, ze ani to nepomoze. Ale jedna vec mi nejde absolutne do hlavy, ako to, ze ta pocikana plienka a uhlikova voda vzdy a dokonca hned zaberu? Dokonca aj ked to robia ludia, ktori tomu neveria? Kto mi toto vysvetli?
ja osobne tomu verim. my mame mensie skusenosti, ale suseda ta, chudatko mala velke a jej preventivne pomohlo,ked mal maly cervenu snurku na rucicke. a ja osobne, ked sa ma mala stretnut s ludmi, ktori su vyslovene nabity zlou energiou, dbam na to, aby mala cosi cervene. pretoze ludia sa na babatka velice usmievaju a pritom maju cierne myslienky. 😖
ano urcite, mi sme dali na maleho hned na rucku cervenu stuzku, pretoze vela ludi nam ho zavidelo, a este aj teraz zavidi :(( zial......
a presne ako to pise lucia 20......
je to pravda..... ludia co ta idu presviedcat o opaku vacsinou su to ludia zo zlou energiou....
Ja na to verim, zapalky sa u nas hasia pomaly kazdy den 😉...........a mne osobne to veeelmi pomaha.....
Ako to myslite s tymi zapalkami? ze sa hasia pomaly, to sa hrate so zapalkami alebo ked ju pouzijete tak ju nemate rychlo zahasit ci jako? som z tychto debat dost mimo.
V ziadnom pripade neverim........Clovek veri,ze mu nieco pomoze,tak mu to pomoze ale nic ine v tom logickeho nie je........ 😉
verím
Ani nahodou na taketo veci neverim
Neverím, ale rešpektujem iné názory. Pokiaľ to nikomu neubližuje a rodine to pomôže, prečo nie. ja mám jednu negatívnu skúsenosť - moja sesternica má 10 mesačnú dcérku, ktorá má v hlavičke veľa šupiniek (neviem, ako sa to odborne volá). Má dosť husté a dlhé vlásky a tie šupinky vyzerajú hnusne, zhoršuje sa jej to. Minule som sa jej pýtala, prečo jej vlásky neostrihá, potom by sa tie šupinky oveľa lepšie vyčesali a malá by sa netrápila (lebo ju to aj veľmi svrbí) a ona mi odpovedala, že do roka nemôže ostrihať vlasy, lebo by malú stretlo nešťastie......no tak toto sa mi už zdá príliš 😝
Ja osobne sa nemienim zaťažovať ľuďmi, ktorí závidia, zazerajú a prajú niečo zlé. Nech si robia, čo chcú, ignorujem ich a zatiaľ nemám pocit, že by naša rodina (vrátane našich drobcov) bola nekľudná, alebo porobená, alebo ako sa to volá...
Podľa mňa je to všetko o psychike, keď tomu veriť chcete, tak veríte...ja sa takými myšlienkami nezaoberám, neriešim to a je dobre 🙂
ja verim a davam malej snurku na rucku a ked dojdeme domou napr s dlhej vychadzky a vidim ze je placliva tak jej spravim uhlikovu vodu ked jej spadnu 3 zapalky o 10 min.robim este raz....pomoze ked uz nepadne ani jedna zapalka...potom tou vodou jej spravim 3x krizik na celko,na spanky a na rucky na zapastie... 🙂
Verim, lebo sa mi to ako dietatu casto stavalo a aj teraz v dospelosti sa mi to obcas stane 😉
nam sa to raz stalo, maly nemal ani mesiac, boli sme vonku a do kocara mi strcil hlavu taky mne neprijemny pan, chvilu na to maly spustil strasny rev a trvalo to do druhej v noci, potom vycerpanim zaspal, ale ked sa prebudil, pokracovalo to, tak som napriek mojmu skepticizmu skusila jemne obliznut ocka smerom von a pretriet cielko ocikanou plienkou, bolo to neuveritelne, ale pomohlo to.
verim...stalo sa nám to nedávno a trvalo asi 2 týzdne kym sme boli celkom v pohode... teraz nosi na ručke cervenu nitku aby sme tomu predisli..klop klop zatial nič🙂
Verím.Moja dcéra doteraz nosí červený náramok okolo ruky.
verím... dá sa to prežiť, ale je to veľmi nepríjemné... 😒
verím. My nosíme červeny naramok na ručke 😉
verim, parkrat som si to prezila na vlastnej kozi, raz aj moja dcera a velakrat moja sestra 😒
Uz verim... ☹ Moja vlastna matka pri hadke so mnou a mojim muzom pred 4 dnami vykrikla : "Nech maly Kubko umrie,ked nemam pravdu! " Na druhy den som utekala kupit cerveny Kabbala naramok na rucku-pretoze s nou byvame v jednom dome a maly v tu noc velmi plakal-myslim,ze bez normalnej priciny,pretoze on inac krasne prespi bez problemov celu noc..Teraz je maly celkom v pohode,ale nas odvtedy stiha jedna pohroma za druhou-dost zvlastne nahody a kazdy den nieco... ☹ ☹ ☹ Nehovoriac o silne negativnej energii,ktorou je tento dom presiaknuty.. 😠 Tak neviem,ci to na nas preskocilo,alebo co,a neviem,co mam robit... ☹ (okrem vystrelenia mojej matky na Mars) 😠 😠 😠
nie
neverila som kym som to nezazila... maleho mi stale niekto uriekal... neviem preco furt sa mi ktosi kukal do kocika aj ked bol cerveny a mal pri sebe veci cervene tak stale.. pomahalo nam vyliznut oci... a potom sme si dali upliest svagrovej svokre snurku odvtedy sme mali pokoj... ked bol starsi vie uhnut pohladom tak som mu to dala dolu.. a pred tyzdnom zas.. niekto v meste ☹ dve noci sme nespali vylizla som oci a pomohlo...
treba deti kupat v caji z cistca, to nam pomahalo.ale je to fakt, niektori ludia maju v sebe taku negativnu energiu,ze sa to na nas, najma na male deti, chyta,,,
my robime uhlikovu vodu za zapaliek, aj sebe musim niekedy urobit, a pomaha to, aj ked si mozno niekto povie, ze je to placebo efekt, ale ked to pomoze, tak preco nie, alebo nechat horiet cajovu sviecku,,,, a chvilu sa pozerat do ohna,,,
Proti urieknutiu nejvic pomaha o nem nevedet 😀 Ale fakt baby, u nas v Cechach jsem o tom nikdy neslysela, poprve az tu na Slovensku. Takze ceske zeny hledaji priciny techto stavu v jinych, realnych problemech, a nemam pocit, ze by ceska miminka mela jine problemy nez slovenska..... 🙂
ano verim hoci s tym nemam osobne skusenosti ale na znamych som to mohla vidiet 😒 mali by ste vediet ze ako existuje pozitivna energia existuje aj negativna a takto je to aj s ludmi.....su ludia velmi neprajni a zavistlivi a vsetko sa meni na energiu okolo nas a samozrejme aj myslienky sa dokazu zrealizovat nehovoriac o tom ked to uz niekto nahlas vyslovuje alebo niekto kto si to uvedomuje ...takze ako pri cora13 taketo vyroky by sa nemali ani len v myslienkach tot moj nazor 😒 dokaze to cloveku zneprijemnit zivot a hlavne vsade smola,nic sa nedari ...osobne sa mi stalo ze som stretla ludi ktorym bol problem co by len do oci pozriet a pozor nejde o to ze sa do oci nepozeram prave naopak ale skratka sa to nedalo...brrrr

viete mi niekto vysvetlit, preco sa ma dat nieco cervene do kociara? ...verim, ze niekto moze posielat negativnu energiu, resp. vie enrgiu z clovek vysat...mala som uz taku skusenost...prislo mi nahle z nicoho nic nevolno, krutila sa mi hlava, bolo mi na zvracanie, ale zvracat sa mi nedalo, nepomohlo ani zhlboka dychat, klepali sa mi uplne ruky, bolo mi strasne zima a zaroven teplo...neviem, ako to mam presnejsie opisat...tiez som si pretrela tvar opakom tricka, poodgrgovalo sa mi, prehnalo ma a bolo dobre...hmmm...nikdy viac sa to neopakovalo, bolo to ine, ako ked vam je zle od zaludka, alebo mate migrenu