icon

Čo považujete za najväčšie zlyhanie a naj úspech v živote?

bonparuska
23. júl 2010

kočky čo považujete za svoje najväčšie zlyhanie v živote a naopak najväčší úspech?

maminuska
23. júl 2010

Moje najväčšie zlyhanie bol výber nesprávneho partnera pre život, neschopnost sa od neho odputat. Moje úspechy - práca a presadenie sa v biznise, postavenie na nohy metálne postihnutu dcéru a to že som z nej vychovala samostatnú bytosť.

lucinka1230
29. júl 2010

také najväčšie zlyhanie nebolo 🙂 no a úspechy tých je dosť 🙂 tak najprv svadba s mojím drahúšikom 😀 😀 a potom narodenie mojich dcér 🙂

nocomment
29. júl 2010

... že bývame u svokrovcov ... a od toho odvíjajúce sa problémy. Najvačším šťastím je moje dievčatko 🙂

anjelicek26
29. júl 2010

Zlyhanie mozno este prijde - a najväcsi uspech su asi moje dve deticky 😵

bublinkajasminka
29. júl 2010

zlyhanie???mozno nemozna nehoda autom ktora skoncila tym ze som takmer prisla o vodicak a uspech najvacsi a hlavne najvacsia radost je moja dcerka 😵 😵

timejkaa
29. júl 2010

Moje najväčšie zlyhanie? Že som sa dala na nesprávny chodník plný závislostí a podobných zlých vecí už v 16tke a muselo to vyvrcholiť stratou bábätka aj podpory celej rodiny, aby som sa po troch rokoch konečne uvedomila a prefackala.
A najväčší úspech? Ten ešte len príde, Bublinka/Bublinko v apríli. Ale dovtedy ním je to, že som sa dokázala uvedomiť a prestať závisláčiť.. Na všetkom..

bombicka
29. júl 2010

moje najvacsie zlyhanie : svojou prudkou povahou a narocnostou som stratila uzasneho manzela, akeho uz nikdy nenajdem. Bohuzial mi vela veci doslo az neskor. Uspech : zatial sa mi dari z dcerky vychovavat vesele, usmievave dievcatko, ktore neciti, ze sme bez ocka.

mirka414
30. júl 2010

totalne zlyhanie neskoro sa odputat od prace a cloveka co ma nicila 😒 ale napriektomu si myslim ze vsetko prislo v tom spravnom case.odisla som z prace,odputala od cloveka co bol napriek svojmu veku nerozhodnejsi ako moja 4rocna dcerka,odhodlala sa na put do neznameho Svajciarska kde som stretla uzasnych ludi neskor manzela a stala sa mi uzasna vec ze som sa stala matkou strasne krasnej dcerky Leonie.planou je vela krocik po krociku ich treba premietat na realitu.

wandeirra
30. júl 2010

zaujimava otazka 🙂 ale ze by som to chcela takto verejne prezentovat na MK,to nie,su to prilis sukromne zalezitosti.

pekny den vsetkym 🙂

vodnarky
1. aug 2010

ahojte.. 🙂
tak moje najvacsie zlyhanie,ked tak nad tym rozmyslam,je velka dovera a najivnost ku cloveku,ktory ma vodil za nos 11 rokov.. 😒 a moj najvacsi uspech je nas tatinko a nasa mala 2-rocna princezna,ktora nas obdaruje kazdy den radostou,laskou a stastim.. 😵

monaart
3. aug 2010

ako u vodnárky...
žiť s človekom ktorý sa pri problémoch otočí chrbtom...a naivne veriť že kríza sa urovná...
a úspech? že som so svojimi 48kg a 165cm porodila klasicky 2 chlapov! a teraz majú 2roky-vážia 15kg a majú skoro 90cm! 😉 😉a ešte existujem po tom čo som s nimi takmer sama.a snažím sa veriť že ďalší" život sa pre nás začína....pápá 😵

digysa
19. aug 2010

Zlyhanie....zatial ziadne.
Najvacsi uspech...dokazala som si vybudovat karieru mimo SK v obore, ktory som nestudovala. Nie som pritahovalec, ale zaradila som sa do solocnosti, ktora ma teraz odmenuje 🙂

usiko
19. aug 2010

zlyhanie: premarnene roky s partnermi, ktori za to nestali a neschopnost vcas ukoncit tie vztahy...

uspech: vsetko ostatne - ukoncenie tychto vztahov, vybudovanie fungujuceho vztahu napriek tazkostiam, moja dcerka v brusku a praca, ktora ma nesmierne bavi, naplna a zivi....

mateson
19. aug 2010

najvačšie zlyhanie- že som sa k rozvodu so svojím prvým manželom odhodlala až po trinástich rokoch a najvačší uspech- že som sa po trinástich rokoch odhodlala k rozvodu.

nikolka2
19. aug 2010

ze nemam stastie na muzov ani pri prvej dcere ☹ ,,,,ani pri druhom synovi... ☹ ,,,a tak som chcela mat kompletnu a zdravu rodinu to bol sen ☹

claudica
9. sep 2010

Zlyhanie - keď som si dlho myslela, že sa nemám rozvádzať kvôli deťom. Je to hlúposť. Práve kvôli nim som to mala urobiť skôr... dnes to už viem.
Úspech - že som sa pred desiatimi rokmi rozviedla, vychovávam zdravé a sebavedomé deti, dnes už "veľkých fešákov" a štyri roky som v šťastnom vzťahu s priateľom, ktorý ma má rád takú aká som. A čo je najdôležitejšie, má rád aj moje deti. Toto je pre mňa úspech....

andrejka1974
11. aug 2011

najvacsie zlyhanie nebolo a najvacsi uspech moja krasna super rodina

titkovamiriam
12. aug 2011

zlyhanie-rozpad prvehp manželstva 😠
uspech-moji traja princovia uz len dufam že usoach budu aj k nim princezny 😀

a doležite uspechy-zaujimava praca,skvelí rodicia a rodina,super kamararti-celkovo životná spokojnosť-tuk-tuk

kacickah
24. okt 2011

moje najvacsie zlyhanie?zle vykrocenie do životav 17tke. z následkami na cely život....najvacsi uspech moj anjelik,triezvy pohlad na svet a samostatnost....

lenka3007
25. okt 2011

Moje najvacsie zlyhanie bola totalna zaslepenost, ked som nevidela s kym som zila 🙄 Moj najvacsi uspech, ze som sa dokazala od toho cloveka odputat aj napriek tehotenstvu, ze sa o svojho syna dokazem starat, ze mu v zivote nic nechyba a zadosťučinenim je, ze hocikedy pri mna pride, objime ma, da pusku a povie, ze ma lubi 🙂 🙂 🙂

lussy211
6. nov 2011

Moje najväčšie zlyhanie?Tých bolo viac, ale asi za top považujem to že som sa nechala ovplyvniť a nechala som muža ktorého som nadovšetko milovala a vzala som si iného.(ktorý je mimochodom najlepší človek akého poznám, ale náš vzťah..je bez lásky z mojej strany, aspoň zatiaľ...proste dlhý príbeh:( )a najväčší úspech...bude náš drobec, bude to to jediné dobré a správne v mojom živote.

nibiru
6. nov 2011

ked som v 16 nechala inych za seba rozhodovat a ovplivnovali moje rozhodnutia len preto ze som chcela niekam patrit a nieco mat!uspech ked mi to docvaklo a na vsetkych sa vybodla a konecne bola sama sebou a zacala zit svoj zivot a za ulne naj naj najvätci uspech je moj partner a dcerka ktoru spolu mame.

lucinka1104
6. nov 2011

za najväčšie zlyhanie ??ked mi prasknu nervy a udrem svojho synčeka nie že by bol bití ale stava sa a nemalo by sa!!!!!!!!!no on strašne nepočuva nikedy je to fakt o nervy a uspech moje deti su to najkrajšie čo v živote mam

nelicefo
6. nov 2011

Zlyhanie a neuspech?? asi to ze som odisla spat na SVk z USA. A uspechy??? jednoznacne kariera a teraz moje dieta a rodinka 🙂

ginger_fox
6. nov 2011

najväčšie zlyhanie skončilo mojim najväčším úspechom 😉