Čo radi nakupujete v Lidli?
Zdravím vás, čo z lidla vám chutí čo najradšej u nich nakupujete? 😋 prosím presné názvy ideálne aby som vedela po čom mrknúť, teda okrem mäsa, pečiva a zeleniny tá je všade skôr ma zaujímajú výrobky ktoré majú len oni príp. pod svojimi značkami 😃 ja som mala veľmi v obľube Limburger syr taký obdlžnikový v oranžovom obale, ale neviem ho už dlhšie nájsť 😔 a napr. mozzarella mi chutí najviac práve táto ich 😋
Zeleninu,ovocie,oriesky, balkánsky syr,výrobky W 5
najradšej tam kupujem proteínove čokoládové jogurty, ktoré aj tak často niesú, lebo sú vkuse vykúpené 😁
Ďalej orechy, biely jogurt, tvaroh, syry - balkánsky, mozzarellu, encian... a tiež tofu a tofu parky aaaa ešte cestoviny, chladené lístkové cesto.. Ale tak ja nakupujem prevažne iba v lidli, čiže zoznam by bol oveľa dlhší.
Ja tam kupujem veľa vecí, ktoré mám obľúbené, ale nebudem tu menovať také tie obyč. ako múka, syry apod. Ale čo milujem, sú tie sušené paradajky v oleji v takých plastových vaničkách vákuovaných, majú ich len niekedy zrejme cez talianske týždne. Kedysi som milovala aj ich pesto v takom priesvitnom kelímku, ale dlhšie ho už nemali, to v skle mi nechutí ☹. A ešte odporúčam ich kakao - je super tmavé 😉
Okrem iného čo tu bolo spomenuté majú skvelú fazuľu v konzerve - červenú do polievky a v paradajkovej omáčke k parkom. Asi najlepšie aké sa u nás predavaju. Skvelé pasirovane paradajky v tetrapaku, repkovy olej, šľahačkovú smotanu v tetrapaku krásne hustú, cesnakovu bagetu, toustovy chlieb ten veľký, ľadový čaj, ochutené minerálky - naj grepova, plienky, dojčenskú vodu atď. Čo nám nechutí - mäsové výrobky v stálej ponuke. len niektoré druhy kupujeme keď sa nám nechce do masiarne. Majú tiež hroznú soľ - takú hrubú čo sa pomaly rozpúšťa a škrípe pod zubami na chlebe. Ozaj vložky celkom fajn.
Portske vino, kuk aktualny letak, od dnes je v akcii za 3.99.fakt skvele
100 perc dzusy, argus pivo cervene
Halloumi, cheddar a udeneho lososa. Muz kupuje nanuky na kvantá, mne nejako nešmakuju.
A prosseco samozrejme 🤣 to je letný must have (pred tehotenstvom 😑)
Manzel ma velmi rad tie proteinove jogurty. Okrem toho kupujeme maslo, syry (gorgonzola, mozarela v naleve, aj ta platkova na pizzu, cedar, eidam, emental, nivu...), vajicka, mlieko, kyslu a slahackovu smotanu, sunku z tej ich znacky pure, v ramci tematickych tyzdnov aj talianske masove narezy, alebo spanielske, francuzske..., cerstve ovocne stavy (maju v chladnicke), ovocie a zeleninu, obcas cesnakovu bagetu (ale to je dopekany polotovar, takze len obcas), oriesky, cerstve ryby alebo ked maju nieco "vynimocnejsie" - kacku, hus, jahna, kralika... xxl balenie toaletneho papiera, spongie na riad, vytahovacie vreckovky, servitky.
A tiez non food - oblecenie, pripadne nejake naradie a tak.
vreckovky v tahaciku, ak ma niekto po dome fotografie, my tieto boxy s vreckovkami...😂
A mimochodom, casto pocujem argument, ze v Lidli nemaju slovenske vyrobky, ze vsetk je polske. Kedysi to tak asi bolo, ale teraz maju plno slovenskych vyrobkov - maslo, mlieko, jogurty, smotany, tvaroh, bryndzu, syry. Aj mrazene polotovary ako halusky, pirohy, knedlicky. Muka, vlocky, pecivo, horcica, cestoviny... treska, sackove polievky, detske vyzivy, aj masove vyrobky (napr. klobasy), maso (chovane aj zabite na slovensku) a aj plno cukroviniek a cajov (nekupujeme to, ale viem ze maju aj slovenske) a tiez cipsy a alkohol, pivo...
vlhčené obrúsky na prach, vlhčené utierky na okuliare
Zavarany chren Kania najlepsi na svete..vyvali kazdemu dekel 😄
A teraz som kupovala parny cistic a teda za.20e neskutocne prekvapil silou aj vykonom. Potom detske oblecenie hlavne pyzamka a saty s dlhym rukavom.pre muza maliarske monterky ked je robotnicky tyzden..a zopar blbosti ked su veci do lekarnicky sprej na rany a detske naplaste
Praci gely,Kapsuly do umyvacky riadu,sacky do kosa.Potom bio veci-javorovy sirup,kecup paradajky v konzerve,kesu,cokolada,dzem,keksiky medove pre deti.Dalej susene paradajky v oleji,cestoviny maju super,zmrzliny...a kopa dalsieho.
Tekvicový olej je úžasný a akurát sa mi minul. Neviete kedy ho tam zvyknú mať?
Neznasam Lidl 😄 Takze tam nenakupujem nic.
Niektore odpovede ma pobavili - otazka neznie ci nakupujete v Lidli, ale co tam nakupujete. Cize ked nic, tak naco sa zapajate?
Ked sa niekto pyta co pridavate do salatu a vy salaty nerobite, tak tiez tam pridate komentar, ze "nic, nerobim salat"? Alebo ked sa pytaju ake metody ste si doplacali pri IVF, tak tiez pridete odpovede "ziadne, neboli sme na IVF"?
@slniecko_12 táto informácia autorke určite veľmi pomohla 👍
@nafka0483 priznam sa pri zmrzlinach radsej nepozeram na zlozenie😀Kupujem Gelatelli Slany karamel a Mata.Tie su super.Potom v americkom tyzdni arasidovu.A v akciach mavaju dobre,aj zlozenim, ovocne nanuky,ale to len obcas v lete a potom Hagan Daz zmrzky, tie su niektore tiez fajn aj zlozenim.
Trubičky majú úžasné😁
@miskajerry v nie jednej optike mi neodporúčali tieto vlhčené obrúsky, ze ničia sklo. My sme ich tiež používali, ale aj mne poskodili skla. Už nikdy viac.
U nás je top halloumi, vodové zmrzky, zelenina a tenke hranolky
@simsalabim Prosím ťa, aké vegetariánske mäso?