icon

Čo robia ženy v domácnosti denne?

30. aug 2024

Co robite cele dni ?

danyelia
30. aug 2024

Keď som bola, nezastavila som sa - varenie, pranie, žehlenie, upratovanie, starostlivosť o deti...

bessie12
30. aug 2024

ked som bola zena v domacnosti, tak som len varila, upratovala, piekla kolace, citala knihy, pozerala podcasty, hrala sa s mackami a pocuvala hudbu a hlavne tiez telefonovala s maminou. Teraz by som sa unudila k smrti keby som mala byt doma 24/7.

petracandle
30. aug 2024

Keď sa vážne musíš toto pýtať tak potom nechápem prečo si doma 😃😃
Tak buď máš dostatok peňazí keď nemusíš chodiť do práce a v tom prípade cestuj a nájdi si milión rôznych koníčkov. Alebo sa staraj o domácnosť (upratuj, var, peč) alebo sa staraj o deti. Alebo sa ďalej vzdelávaj.
Alebo padaj do práce 😃

slniecko5
30. aug 2024

Podľa bestselleru Robina Sharmu “Bohatstvo, ktoré si za peniaze nekúpite”, kde identifikoval 8 oblasti k šťastnému životu sú dve oblasti práca a rozvoj. A tým nemyslí upratovanie a varenie🙂, ale naplnujuca sebarealizácia.
To hovori za všetko.

nika23t
30. aug 2024

Nie som síce žena v domácnosti, ale na RD. Celé dni sa nezastavim, niekedy už mám chuť sa zbaliť a niekde sa zatvoriť aspoň na deň, ktorý by som prelezala. Od rána jedlo, pripravovať, variť, upratovať po 3 deťoch, prádla milión, hrať sa, vonku, prezliekat, kŕmiť, naháňať, celý deň niečo niekde. Keby som ale bola žena v domácnosti, ktorej manžel dostatočne zarobí a ja nemusím do prace, tak by som navarila, urpatala, deti do škôlky, školy a ja by som mala čas na fitko, knihu, horúcu kávu, kľudný obed, a večer by som bola plná energie a síl,usmievava a kludna. Asi tak.

basulaak
30. aug 2024

Uvazujeme kolko hodin este zostava do vecerneho spanku deti.

lucia__27
Autor odpoveď zmazal
h2
30. aug 2024

@petracandle A odkiaľ si zobrala, že autorka je žena v domácnosti?

mimikarol
30. aug 2024

To, čo aj ženy ktoré chodia do práce ale všetko s kľudom, pohodička, žiadne naháňanie a stres.

bublinka1426
30. aug 2024

mna skor zaujima, ako potom take zeny roku rokuce funguju, to funguju ako samoplatitelky ZP a dobrovolne nezamestnane? akoze nehovorim o roku dva ale poznam vela zien co bolo doma aj 10-20 rokov. to im potom do dochodku nechyba?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
30. aug 2024

Dva roky som bola len v domácnosti, ale to už som sa nudila. Klasika vstanes, upraces, navaris, ideš na nákup, kava s kamarátkou, fitko, na striedačku.. ale vtedy sme robili dosť veľké rekonštrukcie domu, tak mi to bralo vela času. Teraz aj pracujem na niekolko hodín týždenne z domu, tak už toho je viac a na dome a okolo neho sa nemáš ani kedy nudiť. Vkuse je co robiť. A keď nie sadnem do auta a idem do mesta po obchodoch alebo tak. Vzdy sa cosi najde a pokiaľ máš deti tak ani nehovorim

22simonasimona22
30. aug 2024

@walentina7 😂🤣

inaemre
3. sep 2024

Ja som si pocas materskej urobila vysoku skolu, lebo keby som mala byt len zena v domacnosti s detmi tak by som sa asi zblaznila 😅

stanulienkat
3. sep 2024

@bublinka1426 jasne, ze im to chyba do dochodku. Po case si manzel najde nieco mladsie a tie zeny potom vypisuju na Mk, ze nemaju kam ist, nemaju peniaze, kedze nepracovali a manzel im nechce dat polku vsetkeho napriek tomu, ze "jemu" porodili dieta, stat je nespravodlivy, nepostara sa o zenu, co porodila.....bla, bla...