Čo robím zle? Neviem si nájsť kamarátku
Povedzte mi baby, čo robím zle. Mám 35, dve malé deti do 5 rokov, bývame s mužom vo veľkom meste. Mám doktorát, skvelé zamestnanie, finančne sme na Tom na slovenské pomery asi nadpriemerne. S manželom máme pekný vzťah, ľúbime sa, chodíme na rôzne akcie, do kina, divadla.. Len niekedy by som potrebovala sa zdôveriť kamarátke, chápete to. Problém je v tom, že si prosto žiadnu neviem nájsť. Na materskej s deťmi som bola krátko a pravdupovediac, nikdy som nebola ten typ, čo vysedáva kočíkom na sídlisku. Vždy sa s nejakou kočkou zoznámime, ale potom to ide do stratena.. pár krát jej napíšem správu, ona stručne odpíše, vždy si sľúbime že pôjdeme na kávu, ale keď to nenaháňam, tak z toho nikdy nič nie je. Sama od seba sa žiadna neozve. A mňa to už fakt prestáva baviť sa stále vnucovať..
@extempore ja som na tom rovnako alebo potom nájdem zúfalý prípad napríklad nezamestnané alkoholičky ktoré ani pracovať nechcú, už som si aj povedala že asi nemám súdené mat dobrú kamarátku musím si s nou rozumieť aj sociálne a hlavne by sa nemala správať ako bezdomovec.
Alebo ak sa niekto cíti podobne ☺️
@verca007 ja by som sa tiež pridala 😊
Teda, pardon, až teraz som si všimla dátum😗ja hľadám kamošku v BB. Som na ID, 45 rokov

@extempore a kde bývaš?