icon

Čo robiť doma, keď máte voľný čas?

13. aug 2024

Baby ja neviem čo mám doma robiť..keď mám navarené popratane a len tak si sadnem k mobilu či knižke hneď so mňa rype že nič nerobím..ale ja fakt.neviem čo ešte okrem toho čo som napísala.mam robiť

Strana
z2
janickacrazy
13. aug 2024

Tak choď von, ku kamoške alebo niekde do kina, tam tá nikto buzerovat nebude.

autor
13. aug 2024

@janickacrazy to mi vyvoláva kde sa zadrbavam vkuse keď idem raz z a týždeň von s kamarátkou

betulinka1
13. aug 2024

Netrap sa. Toto riesia take starsie rocniky ludi, lebo oni nevideli svoju mamu sediet na zadku. Iná doba bola vtedy a ina je dnes. Je velmi dolezite aj oddychovat a aj sa nudiť a aj v case, ked nemas vsetko urobené. Nie ako zena nemusis mat vsetko upratane, navarene atd., mozes mat aj bordel a upratovanie nechat ma iny den. Hlavne aby si bola v pohode.

autor
13. aug 2024

@betulinka1 vďaka

bessie12
13. aug 2024

Vykašli sa na to. Keby tvoj otec videl ako to tu u nás teraz vyzerá, tak by ho šľahlo o zem 🙈 kazdy potrebuje oddych a ty tiež. Keď sa mu niečo nepáči, tak nech to urobí on sám.

mamamasama
13. aug 2024

@simsalabim presne. Asi nikdy som nemala všetko hotové 😅

marca12
13. aug 2024

Mala som takuto mamu. U nas sa nesmelo sediet. Neexistovalo,ze si si sadla s knihou v ruke. Vzdy som musela nieco robit. Presne ako pises,vykupenim bol pre mna internat.

martinkatinka
13. aug 2024

Povedz, ze robis to iste, co on 😆

bublinka1426
13. aug 2024

v tomto teple dokazem asi len lezat ako taka bubla
vobec nevladzem normalne fungovat
povysavam operiem umyje riad
v praci mame cez 30st, mam dost.

betulinka1
13. aug 2024

Autorka nemas za co. Ja som musela vela vzorcov po mame zmenit aby som sa pohla a mala normalne vztahy. Vzdy som vsetko robila, lebo mama robila, proste prisla z prace a nie obyčajnej mala slušnú kariéru a makala doma dalej. Ja som to videla, cele som to na seba prebrala. A do zivota mi chodili chlapi, ktory si moju akčnosť patrične užívali az zneužívali a ja som aj zarábala aj robila doma, ked prisli z prace vsetko hotove. A potom prislo take osvietenie, ze nie ja takto zit nechcem ako mama. A nieco som si o tych vzorcoch precitala, nieco postudovala aj s ludmi ktori sa tomu venuju a od vtedy robim veci uplne inak. Jasne, ze je to aj vekom teraz, ze mam vela veci ma háku a radsej sa idem s malym kupat ako by som upratovala. Naucila som sa vnímať to, ze nie nemusim to spravit, nie nebudem nosit tazky nakup, nebudem stale varit iba ja, nebudem stale v pozore, co si kto pomyslí. Oslobodilo ma to. Sem tam sa stane, ze za pristihnem pri nejakom vzorci ale uz ho viem vedome potlačiť, ze neeeee. Pytam sa seba, chce sa ti to spravit? Ked si poviem nie, tak to nespravim. A po tejto zmene zrazu prisli aj chlapi, ktori uz skákali okolo mna, starali sa o mna. Ale jedno zakladne pravidlo, co robim. Ked nie je muz doma nerobim ziadne domace prace, max navarim ale kvoli detom, lebo on prichadza z prace neskor. Sedim, citam si, bavkam sa na mobile, idem s kamoskami a tak. Akonahle pride domov, zacnem nieco robit, s pradlom, idem so psom, polejem si zahony. Lebo co chlap nevidi, to sa robi samo. A nie ja nechcem aby si myslel, ze sa to robi samo. Nech to pekne vidi. A potom, ked to chlap vidi, tak sa prida alebo vecer poprace kuchynu, uloží deti atd… . To len taka rada do zivota aby si neostala v tom vzorci zienky domácej, co ti ocko predkladá.

rorino
14. aug 2024

No dráhy ocko si z teba spravil "manželku".Asi mu treba vysvetliť,že ty si dcéra a okrem toho,že sa o neho staráš,tak potrebuješ vlastný život do ktorého ani on ako otec nemá čo kecat.

peknyvladko
14. aug 2024

Asi by chcel tutu mutu?

margotka17
18. aug 2024

Ja robím čo chcem a kedy chcem. Nikto ma do ničoho nešíri, aj keď by nebolo uvarené. Môj muž povie, môžem spraviť zemiakové placky? Ja už len poviem jasneeee 👍 . Sadnem si kedy chcem ☕

princezna_bosorka
19. aug 2024

a co robi on? videla by som to na velku krizuvp vztahu, ked ta takto buzeruje

Strana
z2