icon

Čo robiť, keď sa stratí mačka v dome?

2. nov 2023

Ahoj , už asi 3hodiny hľadám kocúra v dome ,(neušiel von dvere von boli zavreté)sedel pri mne a teraz ho neviem nikde nájsť netuším kam sa mohol schovať a som s toho neuveriteľné v strese tak sa chcem spýtať či sa to stáva aj vám že sa vám mačka niekde schová a potom ju po hodinách nájdete

Strana
z2
cacianka
2. nov 2023

Tak sa tu smejem...🤣
My sme raz dávno maľovali spálňu. Veci zo skríň sa vetraku vonku, iba nejaké kusy zostali, skrine odtiahnuté od stien,. Kým uschnu steny, dali sme si obed.
Po obede v spálni počuť divné zvuky. Mačka sa okotila ....

autor
2. nov 2023

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď,mali ste pravdu našiel sa po 6hodinách ,bol schovaný na spodku skrine pod oblečením ,(spal) ale je našťastie v poriadku 🙏

isis234
2. nov 2023

Je to veľká radosť. Potreboval kľud a teplo, huncút

h2
2. nov 2023

@vkatush A kde boli tí vlčiaci schovaní??? 😃

mamutka
2. nov 2023

Tak sa aspoň dobre vyspal 😁 náš sa raz tak zľakol opravára čo u nás bol, že som ho dve hodiny nemohla nájsť….mala som veľký stres, že môj tatko, čo bol na návšteve zabudol zavrieť balkón. Sme na 12.poschodí…. No kocúra som našla bezpečne skrytého v rukáve zimnej bundy, neuveriteľne sa tam zasróboval a visel si na vešiaku 🐈😁

vkatush
2. nov 2023

@h2 do skrine za šaty sa vtrepali 😁

marca12
2. nov 2023

Ano,moja macka raz spala v kniznici za knihami. Hladala som ju skoro cely den vtedy 🤣

karolinakr
2. nov 2023

tu je každý koment srandovný

isis234
3. nov 2023

@karolinakr na pobavenie

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
h2
3. nov 2023

Môj obľúbený je tento. A ešte jeden, ale ten neviem nájsť.

isis234
3. nov 2023

@h2 😂 chudatáááá... Naše ležali pod stromčekom, aj nižžie gule dočahovali, brnkali na ne.. Zvýšili sme hlas. "Nesmiete nič rozbiť! " Oni rozumejú. Neštverali sa po stromčeku. V záhrade mali dosť stromov, aj na dvore borovicu, smrek.

isis234
3. nov 2023
zzzzza
12. feb 2025

Ahojte, pred 8 hodinami sa mi mačka skryla, sok si skoro istá, ze nevybehla, hľadala som ju aj vonku. 2x som zvonila zvončekom, ze sa zľakne a vybehne, ma skrysu, ktorú neviem nájsť, kedy vyjde von? Ďakujem

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
zzzzza
12. feb 2025
zzzzza
12. feb 2025

@karolinakr suseda ju raz zavrela omylom na 2 dni.

zzzzza
12. feb 2025

Dúfam ze ráno sa objavi

aandrea9
12. feb 2025

@zzzzza nezavrela si ju do skrine omylom? U nás ked zvoní zvonček tak sa všetci schovávajú takže neviem, či zvoniť bol dobrý nápad 🤔

cacianka
13. feb 2025

@zzzzza mačka od strachu z vysokého zvuky sa skôr skryje, nevybehne predsa agresorovi do cesty(zvonček pre ňu je agresor). Niekde sa schovala a spí. Keď vyhladne, vyjde, stačí šuchotať so sáčkom granúl alebo otvárať konzervu jej obľúbeného jedla

zzzzza
13. feb 2025

Bola v skrini 😃

karolinakr
13. feb 2025

@zzzzza no vidíš to, niekde pod svetrom si zívala, zakiaľ ty si jančila.. a vyšla von sama, vedela si otvoriť?

karolinakr
13. feb 2025

@zzzzza chvalabohu, ja mam rada štastne konce

cacianka
13. feb 2025

@zzzzza kamoškina sa vždy schovávala vo vstavaných skriniach, boli z nej na nervy. potom sme ju raz vystriehli. labkou si jemne odsunula dvere, vliezla do police za šály a rukavice, alebo ešte vyššie a schovala sa za mimosezónne hrubé svetre. dvere sa za ňou zatvorili. sviňucha mala teplo, klídek a tmu, 🙂

isis234
13. feb 2025

@zzzzza to je pre nich najlepší pelech. Tiež sme tak hladali, volali, ani nezamrnkali, potvorky😉 len sa zrazu objavila v kuchyni, keď bola hladná.
Raz sme tak šli do spálne, dvere na skrini pootvorené.. a ona vzadu za pulovrami, v teplúčku si spala

Strana
z2