icon

Čo robíte budúce mamičky, keď je vonku strašne teplo?

simonkato
14. júl 2011

Ahojte babenky mate aj vy taky problem ako ja?Som na rizikovom takze cely den doma.Ide mi to uz niekedy riadne na nervy,polovicka v praci do 17ked pride je unaveny nikam sa mu nechce.A co mam sama chodit?Kamosky po kupaliskach(coho sa bojim)a lezat v tieni a pozerat ako sa iny capkaju no nevydrzala by som.Alebo su v praci:( k nasim to mam tak tristvrte hodku pesi ale co zase u nich?Ako riesite dlhe chvilky?Snazim sa citat upratovat navarit ale co potom.A este ked je vonku tak teplo ze sa cloveku ani na balkon nechce ist a vari sa aj doma.Poradte nieco ako zabit cas.

lucinocka
14. júl 2011

ja som tiez na rizikovom, tiez sama doma doobedu.. ani neviem, mne to nejak zleti do tej 4tej...internet, nieco spapame, prejdeme sa, nieco kupime..a o stvrtej chodim so susedou a malym na plaz do siestej, vecera, prechadzka s mm a spime jak zabiti 🙂 u nas je teraz 37 cez den...a doma jedine prezivam , ked pootvaram okna, dvere a pustim klimu /ked sa zmiesa so vzduchom z vonku, tak mi nerobi tak zle/ ale tiez sa tesim uz na jesen..

cervena_ciapocka
14. júl 2011

Ja som tiež celé tehotenstvo doma, ale nudiť som sa nenudila. Ráno som nemusela skoro vstávať. Spravila som si raňajky v kľude. Niečo navarila a hneď bol obed. Umyla som riad. Plus jeden deň som napríklad len prala, ďalší žehlila, iný som mala upratovací. Ak sa cítiš dobre skoč si každý deň na nejaký malý nákup, aj sa prejdeš a napríklad začni piecť 🙂 to zaberie dosť času. Alebo postupne upratuj, trieď skrine, poličky, šuflíky 😅 ja som upratovací maniak, a ver že také veci sa dajú robiť v každej domácnosti. Vytrieď napríklad staré časopisy. Alebo si nájdi niečo kreatívne. Nejaké ručné práce, maľuj, kresli, alebo nejakú inú techniku zdobenia skús. Skús sa učiť nejaký cudzí jazyk, kúp si niečo pre samoukov 🙂

ema72
14. júl 2011

Ja som kupila 3m gumeny bazenik na zahradu. Dlho sme boli proti bazenom, lebo mame okolo seba Dunaj a jeho ramena, ale teraz sa to zide. Za 89 eur a nemusim nikam chodit, voda cistucka, zide sa aj narok, ked sa uz budeme s babou clapkat.

evickapooh
14. júl 2011

nechapem otazku ty mas problem s teplom,alebo v osamote stravenym casom...ja som bola tiez na rizikovom s 1 dieta,ale nenudila som sa ...to ze sa nudis to nesuvisi s teplom ale ..s tvojou povahou pravdepodobne si aktivny typ a teraz nemozes nic robit a v tom je problem,teraz uzivaj si klud,ticho,relax...o 5 mesiacov to uz nebudes moct robit...vyckaj 5 dec uz nie je tak daleko...!konkretny program..hm neviem...citaj knihy o tehu,internet-mas us vybrany kocik,postielku a ine veci pre babo?....domace prace[s mierou ak si na rizikovom]trochu sa poprechadzat vecer ,...

moncikyta
14. júl 2011

ja ta uplne chapem mne to teplo nevadi som rada ze je teplucko skor mi vadila ta zima, jasom cele dni sama doma mm chodi na tyzdnovky, takze s nim maxiamlne volam, o najlepsiu kamaratku som prisla lebo zacala robit a strasne sa zmenila, a co poznam ostatne baby u nas tak vsetky su falosne a ohovaraju takze s takymi ja von chodit nemusim takze som doma a aj ked si stale hladam pracu ze periem zehlim navarim obed a kadeco co sa da na dome robit stale sa nudim pri tom vsetkom mi chyba clovek ktory by sa so mnou rozpraval az nie som sama ziadna praca ma nezamestna natolko aby som sa pri tom nenudila, takze radu by som potrebovala aj ja, a neviem sa dockat kedy sa narodi babo potom to uz bude ine konecne 🙂

bobocka
14. júl 2011

mozes byt rada,ze mas cas sa poriadne na mimi pripravit.citaj si knihy o detoch,o vychove,o starostlivosti o dieta,studuj porody,ockovania,hladaj na nete vybavicku,citaj recenzie na kociky,...toto su posledne tyzdne v tvojom zivote,ked to je cele len o tebe,tak si vyloz nohy,uzivaj si klud a pohodu,lebo ver mi,ze ked babo pride,tak budes ty a tvoje potreby navzdy na druhom mieste.vsetko sa bude tocit okolo miminka.🙂

cammomille
Odpoveď bola odstránená