icon

Čo robíte, o čom váš muž netuší?

18. aug 2024

Priklad, ja planujem rodinne vylety podla “svojich dni” 🙂

butterflyeffect
18. aug 2024

Nic, nemam potrebu ho klamat, zavadzat…

galganka
18. aug 2024

Nič. Mám syndróm predbiehavej papule, poviem aj čo neviem a doma to platí trikrát. 🤷🏼‍♀️😂

hortenziaj
18. aug 2024

Tiež plánujem veci po svojom a poviem mu až tesne predtým 😂😂 ale ma to svoje dôvody už, on všade ťahal svokru, prehliadka domov a bam svokra tam šla s nami, lenže ona sa tam dorevala pred predávajúcim a potom nás vydierala ze keď to kúpime už ju neuvidíme... A aj iné veci, s dieťaťom k Dr a zas sa svokra nasackovala tam, alebo ze niekde ideme na výlet, k mojim rodičom (bývajú v jednom meste) takže to na poslednú chvíľu mu všetko dám vedieť, keďže jej nevie povedať nie... On nepochopil pointu, iba sa rozčuľuje ze prečo tak neskoro mu dávam vedieť veci

hankab
18. aug 2024

Je vyuceny kuchar a ma chorobu z povolania napriek tomu, ze dobre varim a vsetko mu odomna chuti - kafre mi do varenia a dava podrobne navody ako mam co urobit pri receptoch, ktore varim opakovane uz roky 😂 tak sa proste tvarim, ze to robim tak ako mi povedal a pritom spravim podla seba.
On (jeho ego) je rad ze to ma podla seba, ja som rada ze nemusim menit svoje overene postupy a vsetkym nam chuti 😅
A este - nakupujem oblecko na stranke, ktorej meno sa tu nevyslovuje. A “schovavam” pred nim baliky 🙈 platim si ich sice zo svojej vyplaty takze by som nemusela, ale obcas sa mierne odtrhnem z retaze, tak si 2 rozbalim v 1 den a 2 radsej necham v aute na iny den 😁

lindusss2016
18. aug 2024

A co je na tom tajne, ze to planujes podla menstruacie?

ninusa221
18. aug 2024

Vyhadzujem mu deravé ponožky a trenky lebo ma také plne šuflíky že keď mu ich dávam do komody tak vždy nadávam ako pohan alebo si zlomím nechet ( za 5 rokov na to neprišiel)😂 on ma na to úchylku proste 🙈😂

ukulela
18. aug 2024

Zemiaky na halušky sa mi nechce strúhať v robote ( viac riadu), tak ich mixujem.v mixéri... Ale ofiko su strihané, lebo také halušky sú predsa lepšie a cesto má lepšiu konzistenciu. No áno, má, jasne, veď tak sa to má robiť...

eliska13
18. aug 2024

Varím na olivovom oleji z ktorého ho vraj boli brucho a on si myslí, že varím na slnecnicovom.Minule videl fľašu a po najedení hneď išiel na wc psychika😛

mimka1402
18. aug 2024

Často mu varím, pečiem niečo zdravšie, ale spôsobom aby to nevedel.😄 Zatiaľ sa tvári, že mu stále všetko chutí. Keď sme spolu nežili tak som mu upratovala veci detailnejšie najmä kúpeľňu, lebo očividne prach nevidel a žiaľ nevidel ze bolo čosi inak, iba ak som posúvala vecami, len neskôr sa spýtal ci som niečo nerobila v kúpeľni.😀 Dnes je to s nim o čosi lepšie.😀
Mne on nenapadne dával o dve lyžičky menej cukru do kávy, (dávala som 3) 😆 zistila som to o dosť neskôr.😀

marca12
18. aug 2024

To nemozem ani napisat. 🤭🤭ale ano,mam jednu vec,o ktorej nevie,ze robim. 😁

lia1988
18. aug 2024

@ninusa221 😂 podobne len keď vyhodím tak môj muž nájde a prinesie so slovami, že to boli jeho obľúbené (🩳🧦) a že do roboty dobré 🫢🤭

babulkomale
19. aug 2024

@lia1988 musis priamo do smetiaka alebo zabal do igelitky, daj do kabelky a vonku vyhod, ak byvas v panelaku 🤭
Ja tak vyhadzujem synom male veci, lebo oni by si chceli vsetko nechat, aj male, aj obnosene.
Hadzem do vreca aby nevideli, v mojom satniku a ked je plne, hodim do Humany.

januska12323
19. aug 2024

Nemám muža takže k tomu neprispejem, len ma zaujalo plánovanie výletov podľa ms považuješ za niečo tajné? Veď to je úplne logické keď máš mať bolesti a ktovie čo z teba vylezie nebudeš celá nadšená liezť na kopec bez záchoda.

lakebabe
19. aug 2024

Vyhadzujem veci, ja sa snažím fungovať minimalisticky , nenávidím preplnené špajze a skrine a on by opatroval prisám fakt všetko. Mame obrovskú špajzu plnú zavaranin od rodín a nikto to neje, nemáme to radi, on to opatruje ako keby išla tretia svetová, ja to rozdávam tajné ďalej 😄 chvalabohu si nevšimol, že je to už skoro prázdne. V živote by nevyhodil nahradne obliečky, plachty, oblečenie tak ja to keď upratujem zbalim tajné do auta a vyhodím mimo domu😄
Chvalabohu balíky nemusím schovávať, nakupovanie ma rad , tak to netajím

autor
19. aug 2024

@januska12323 je to logicke ano, ale preberat to s celou rodinou nema vyznam, tak to bolo myslene

rakywanda
19. aug 2024

U nás tak plánuje muž. Vie to lepšie ako ja, kedy mi to príde.

gab
19. aug 2024

tajne vyhadzujem jeho obnosene a stare tricka, lebo prisaham,on ich ma asi 150,a skladoval by ich do buduceho storocia🤣.
neznasa morcacie mäso a ked obcas z neho navarim segedin chuti mu napodiv velmi dobre 😁

1ryba
Odpoveď bola odstránená
xsuzannex
19. aug 2024

Pokial mi z jeho rodiny dava nevyziadane rady, tvarim sa ze ok ale nakoniec si spravim po svojom ako chcem ja.. je to uz 15 rokov a stale si nikto nic nevsimol 😄

lia1988
19. aug 2024

@babulkomale 😀😀😀 no to aby ešte staré trencle skrývam máš pravdu.

heln
19. aug 2024

citam modreho konika