Čo robíte večer po práci?
Ahojte, ako trávite voľný čas cez týždeň? Chcela by som vedieť, čo robia iné páry cez týždeň po návrate domov z práce, my sa s manželom občas nudíme a nevieme, čo by sme robili, tak dajte dáke zaujímavé tipy 🙂 (varenie, upratovanie, ísť niekam von na pivo, do kina, na večeru, pozeraniu filmu, TV, návšteva priateľov, prechádzka, to robíme stále dookola :D)
@lili929 tak vela sexikujte urobite babatko a nebudete sa nudiť😊😊😊 zabijete dve muchy jednou ranou ❤
@miskahryzka333 To sa nedá nonstop 😂
Nesportujete? Teda aspoň v tebou vymenovaných činnostiach nič také nevidím. Začnite s nejakým aktivnym pohybom, či už fitko alebo nejaký druh aerobicu/skupinového cvičenia, tak 3x do týždňa a to vám čas vyplní. Alebo beh či bicykel vonku. Alebo spolu choďte na kurz spoločenských či iných tancov. Neviem, my sme nikdy nemali pocit nudy, aj keď sme dieťa ešte nemali, skôr sme pociťovali nedostatok času na všetko čo by sme chceli za deň/týždeň stihnúť.
Užite si teraz tu nudu, lebo fakt, s deťmi tento problém vyriesite. Majte veľa spoločných aktivít, ale aj takých individuálnych. Aj na osvieženie vztahu, aj sa tak pripravíte na obdobie "po detoch". Vtedy už vacsina párov prilezitost na spoločné aktivity, hlavne šport, nemá. Ak sú ochotne babky po ruke, tak je to trochu lepšie, inak kym sa budete jeden realizovať, druhy bude strážiť deti 😉
@lili929 2x do tyzdna pridem o 20:30 z jazykovky a 2x okolo 18-19 z cvicenia, muz pravidelne sportuje takze bud hraje na ihrisku alebo trenuje na trenazeri, tiez cca 3-4x tyzdenne. Tak sme radi ked stihame nieco nakupit, uvarit, oprat, vyzehlit, pokecat s detmi... a spat. Decka su uz velke (13 a 19). V piatok ideme raz za cas "za kulturou", naposledy muzikal (s dcerou), koncert, kino...alebo sa len tak "povalujeme" kecame, kukneme telku, film, brnkam si na klaviri, muz cita...
Vďaka za všetky nápady, asi sa veru dáme na dáky šport, lebo my sme také lemry, moc toho pohybu nemáme, ešte k tomu obidvaja sedavé zamestnanie za PC 🙂
My sme tiež boli lemráci, ale odkedy máme malého, tak veľa sa zmenilo, chodíme behať, chodíme často aj plávať a napríklad malý bol párkrát so mnou aj na joge, čo som bola prekvapená, že chcel ísť a bavilo ho to. Len treba nájsť niečo čo vás bude všetkých baviť 🙂
@lili929 ja si navarim, ospchujem saa pozriem film. potom idem spat, vynimocne idem este niekam. Zvycajne som velmi unavena
Prídite hrať volejbal v utorok 19.30 v Petržalke
@lili929 nuz.. co ja viem.od kolegov.. tak bud idu s kamosmi alebo telka, niektori sportuju - beh, poosilka, ci kurz jazyka. .. prid k nam, my vypadneme niekam a ty nam spravis babysitting 🙂
Mne ten cas po praci tak rychlo ubehne, ze az.. lenze.. my mame dve deti 🙂 takze co je to nuda, tak to fakt neviem.. a popravde.. napriek bolesti brucha, kvoli ktorej som.dnes ostala doma, si to ticho a ničnerobenie celkom uzivam.

My ešte keď sme nemali deti, tak sme robili deti. Ale nieeee, prepáč, srandujem 😀 Teraz normálna časť mojej odpovedi...
My sme sa radi chodili najesť do reštiky, do kina, na kávu a koláč. Ale keď tak spomínam, tak to bolo skôr cez víkendy. Hlavne kino, to bola naša nedeľná klasika 🙂 Cez týždeň sme si radi doma niečo navarili, pozreli si film veče. Mali sme psa a vlastne to bol asi náš program č.1 - chodili sme venčiť. Hoci sme z BA, tak sme tí šťastní čo máme za domom les a lúku. Aj hry sme zvykli hrávať. Aj na nejaký wellness sme vybehli. A taaak. Bolo to super. Samozrejme aj teraz ako máme deti je super. Iné, ale super 🙂