Čo s rýchlo mastiacimi vlasmi?
Maminky prosím Vás poradte mi, vzdy mam mastne vlasy uz neviem co s tym :( umyjem si ich napr dnes a zajtra su uz mastne.. neviete co by mi nato pomohlo? Dakujem
no u mna to je hormonalne.. treba prezistit hormonalny prpfil u gynekologa..
Farba pomáha. Ale ja som si všimla že u mňa bol už zvyknumtvat vlasy každý 1,5 deň... Tak som s tým sekla a neviem, vlasy si zvykli, vydržím 3 dní, viac nie, ak by som dala.visc zomrela by som😂... Ja osobne neznesiem Yves rocher.. osvedčil sa mi šampón aj kondicionér od Manna a kombinujeme podľa.potreby s iným šampónom .. ak mám mastné dní tak alverde má jeden čo sa mi páči, keď menej mastné a mám pocit že sa sušia konce tak arganový... Alebo len kondicionér dám na suché vlasy . A ešte volume šampón a maska od Aussie ... A keďže mne vlasy padajú ešte jeden šampón k tomu mám😂
@sunnyhoney03 ostrihať konce a zvykať vlasy na menej časté umývanie. Vymeniť šampón aj kondicionér. Šampónom umývať len pokožku, kondicionér iba do koncov. Raz za čas masku na komplet vlasy. Lebo tie konce sa sušia od umývania a umývaním pokožku úplne odmastnujes a ešte viac sa dráždi k tomu že sa mastí. Ono ak znasas a musíš mať denne umývanie vlasov tak ok, ale jemným šampónom...
cim viac umyvas tym sa viac mastia.. klasicka obrana vlasu ... sampuch vlasy casom uplne vysusi a nieje to moc dobre riesenie.. skusit bezsilikonove sampony ... oplachovat vlaznou vodou a preplachnut miesto kondicioneru jablcnym octom.. pre odvaznejsie skusit no poo metodu - chvilu yto trva ale vysledok je skvely ..ja uz sampon nepouzivam vobec... a samozrejme co najmenej chemie na vlasy - farby zehlicky rozne umele kury fen etc...
Mne pomohlo tehotenstvo 😁 predtým som si musela vlasy umyť každý druhý deň a cez leto každý deň a teraz stačí raz za 4 dni... A aj to by som nemusela, keby si nedávam lak na odstavajuce vlásky
https://biocare.sk/eshop/produkt/sampon-na-mast... tento sampon mi pomohol. Uz som si nevedela rady dat, na mastne vlasy, vysjusala som niekolko druhov bezne dostuonych samponov a nic nezaberalo. Nakoniec som nasla tento a po prvom umyti sa to zlepsilo. Pouzivam vyse mesiaca a umyvam si vlasy 2x do tyzdna. Fakt je super, aspon u mna len pozitivne vysledky.
@zarkabubko drepy a výpady sú naj
@bobula46
@tyrkysova_kobyla nemat link alebo foto ako
vypada?
@katizz môj problém po pôrode+padanie,des.Vyskusala som asi 100produktov,boli aj alergické reakcie,mám citlivú a lupinatu kožu,takže ani farba,ani melír,,nefenujem,žiadne tužidlo,lak atdTeraz pol roka používam Alverde,kondicionér nie,ten zhoršoval.Raz za týždeň silver kvôli hrdzavym tonom, neskutočne vysušuje.Z každodenného umývania stačí raz za 3dni.
@katizz šampóny od Yves Rocher, sú na prírodnej báze. Mne s vlasmi pomohol, nemastneli už hneď na druhý deň. Samozrejme úplný zázrak sa nedá čakať, no vlasy som mala aj na dotyk lepšie.
@zarkabubko drepy
Mne najviac pomohlo keď som prestala používať šampóny a prešla som na šampúchu ( tuhé prírodné mydlá bez umelín) vlasu mám zdravé, lesklé a umývam dva krát do týždňa.
Mne celkom pomaha toto: http://chillin.sk/2016/10/vzdy-som-mala-slabe-a.... Okrem toho, ze sa menej mastia, tak aj menej padalu. Pouzivam 1 krat za tyzden a som spokojna (medzi tym umyvam iba samponom, kazdy druhy den, predtym som musela kazdy den). Tak hadam poradi😉
aj ja som to tak.mala.vlasy som si umyvala tak kazde rano. Az ked som otehotnela a bolo mi zle vlasy som nechala 3-4 dni neumyte a potom a zVykli a nemastili sa tak.
@katizz skús predĺžiť interval medzi umývaniami. Čím častejšie umývaš tým sú viac mastné. Postupne by sa to mohlo upraviť. Medzitým skús suchý šampón.
Ja mám vlasy farbené, po pás. Aj tak sa mi mastia, po vyžehlení sú do pár hodín ako naolejované. Sú asi priveľmi jemné na takéto veci.
V prvom rade treba prestať používať šampóny, ktoré majú v sebe kadejaké zložky a to sa pozná tým, že čím je šampón viac číry, tým je to lepšie. Ja som prešla na úplne obyčajný Dixi žihľavový.
A v druhom rade pozorujem, že keď si po umytí nechávam vlasy prirodzene vyschnúť, ale pred dosušením ich prefúknem fénom, vydržia mi aj o deň, niekedy o dva, dlhšie. Samozrejme už potom tomu prispôsobujem aj účes, takže ich nenosím rozpustené, aby som sa ich čo najmenej dotýkala.
nechaj si ich riadne premastit, par dni neumyvaj. umyvaj co najmenej, radsej pouzi suchy sampon, lebo castym umyvanim sa zvysuje mastnenie. mne teraz tiez zacali viac mastniet, pouzivam jablcny ocot s vodou
@nika3136 záleží na vlasoch.. mne fen práve robí zle 😁 to som mastná za chvíľu...
@simca06022011 nie fénovať, to aj ja. Ako som už vyššie písala, asi mám jemné vlasy a prečesávanie pri sušení mi asi robí zle. Už keď sú vlasy skoro úplne suché, len si ich zľahka prefúknem.. asi minútu
ja mám tiež veľmi rýchlo, ale asi pocitovo..lebo kaderníčka mi pokaždé povie, že mám suché, lietajú mi okolo hlavy. umývam, keď sa cítim zle..aj každé dva dni, niekedy vydržia 3 dni. skúšala som rôzne šampóny, drahšie, lacnejšie...
@simca06022011 práve že ani neumyvam vzdy každý deň ale aj tak to nepomáha
@ewelin83 mne presný opak, tehotenstvom sa mi vlasy pokazili, viac sa potim a všetko mi smrdí 😂 hlavne voňavky

Pridám sa k radám...mám od korienkov mastné vlasy a od polky suchšie ťažko sa mi rozcesaju...nič nepomáha umývať musím každý deň je to des a hruza