Čo sa oplatí lacno nakúpiť na Ukrajine?
Dobrý deň v sobotu ideme do Užhorodu. Chcem sa opýtať čo sa oplatí kúpiť co vyjde lacnejšie ako u nás alebo to u nás nedostať pripadne s čím máte dobrú skúsenosť. Myslím z lekárne a drogérie. Uvítala by som z kozmetiky niečo na vrásky. Ďakujem za odporucania.
Prosím, pôjdete tam ešte niekedy? Zháňam totiž 1 bábiku a všade je vypredaná. Majú ju iba v Rusku a na Ukrajine. Celá Čína ju nikde na sklade nemá, dokonca ani samotná Defa spoločnosť. Ide o konkrétnu Defa Lucy. Preplatil by som ju samozrejme.
Na eshope v UA je dostupná, ale mám obavu, či mi ju pošlú a či teraz počas vojny vôbec posielajú. Ruský Ozon žiaľ posielať nemôže. 😔
@tripetta aka babika?
@tripetta aka babika?
@natalyya Táto, Defa Lucy z novšej kolekcie. Stala sa zberateľským hitom a tak sa rýchlo vypredala a ja som ju nestihol kúpiť. Majú ju v hračkárstvach a eshopoch na Ukrajine a v Rusku (v Moskve dokonca majú aj vypísane adresy hračkárstiev, kde ju ľudia môžu osobne kúpiť. Majú ju tuším aj v Odesse). A ešte ju majú v Mexiku, myslím, že aj na Filipínach, ale to už je trochu dosť mimo EU 😁 Aj som chcel spraviť samostatný príspevok, ale neviem, či to nie je proti pravidlám.
To jej fakt zaujímavé. By ma zaujímalo,čo aj gaza je takto slušne niekde na okraji zásobovania a dá sa tam zbehnúť z okolitých krajín na nákup.... Inak ak to je zaujímavé,že tiež z at v pohode chodia na dovolenky domov už od začiatku ženské aj a deckami a vždy sa všetci zrelaxovani vrátia. Ja vám neviem,divná vojna. A prečo teda,keď sa nebojuje na určitých územiach ,neostanú radšej na svojom. Ako im tam môže všetko v kľude fungovať,zjavne bez stresu,keď sa tam chodí z ak nakupovať?
@anonym_398853 v ktorej diere zijes, ze taketo hluposti vypisujes? Iny cynizmus. par dni dozadu v Kyjeve zahynulo vyse 30 ludi po raketovom utoku. Ukrajina ma problemy s korupciou, ale ktora krajina nema, ale to nie je dovod na zabijanie ludi a okupovanie cudzich uzemi Ruskom. ktrora cast krajiny je bezpecna, ked rakety maju dolet stovky kilometrov?
@anonym_398853 v ktorej diere zijes, ze taketo hluposti vypisujes? Iny cynizmus. par dni dozadu v Kyjeve zahynulo vyse 30 ludi po raketovom utoku. Ukrajina ma problemy s korupciou, ale ktora krajina nema, ale to nie je dovod na zabijanie ludi a okupovanie cudzich uzemi Ruskom. ktrora cast krajiny je bezpecna, ked rakety maju dolet stovky kilometrov?
@eludka bola som tam 3 tri tyzdne teraz minuly mesiac. 600km od hranic SK. Tam je relativne pokoj, ludia ziju pomerne normalne, frontova linia je daleko. Clovek by si ani nemyslel, ze v krajine je vojna. Ale ked citas, ze ruske migy prave vyleteli zo zakladni, a o chvilu zacne letecky poplach, nemoze clovek vediet ci nieco nedoleti. Nedavno v Lvove boli velke vybuchy, a to je len 70km od Polska. Takze uplne bezpecie nie je nikde
@eludka bola som tam 3 tri tyzdne teraz minuly mesiac. 600km od hranic SK. Tam je relativne pokoj, ludia ziju pomerne normalne, frontova linia je daleko. Clovek by si ani nemyslel, ze v krajine je vojna. Ale ked citas, ze ruske migy prave vyleteli zo zakladni, a o chvilu zacne letecky poplach, nemoze clovek vediet ci nieco nedoleti. Nedavno v Lvove boli velke vybuchy, a to je len 70km od Polska. Takze uplne bezpecie nie je nikde
@natalyya suhlasim, len neviem, ci je tento prispevok urceny mne 🙂, je tu par "mudrych", ktori vo vojne na UA nevidia problem

Prosím, pôjdete tam ešte niekedy? Zháňam totiž 1 bábiku a všade je vypredaná. Majú ju iba v Rusku a na Ukrajine. Celá Čína ju nikde na sklade nemá, dokonca ani samotná Defa spoločnosť. Ide o konkrétnu Defa Lucy. Preplatil by som ju samozrejme.
Na eshope v UA je dostupná, ale mám obavu, či mi ju pošlú a či teraz počas vojny vôbec posielajú. Ruský Ozon žiaľ posielať nemôže. 😔