icon

Kde je výhodnejšie nakúpiť školské pomôcky?

timea301196
Včera o 09:32

Ahojte mamičky 😊 Chcem sa opýtať na jednu vec – keďže naša škola nám stále nedala ani rozvrh, ani zoznam toho, čo budeme potrebovať do školy 🙈, začínam pomaly zisťovať, kde budete nakupovať školské potreby vy. (Mám prváka)

Čo sa vám viac oplatilo – **podporiť lokálne papiernictvá a nakúpiť všetko osobne**, alebo **objednať školské potreby online**?

A ešte by ma zaujímalo – **oplatí sa podľa vás investovať do značkových vecí** (napr. Herlitz, Maped, Stabilo a pod.), alebo sú podľa vás úplne v pohode aj **lacnejšie alternatívy**? Čo sa vám pri deťoch osvedčilo a čo naopak nemá zmysel preplácať? 😊

Ak máte tip na konkrétne papiernictvo alebo e-shop, kde sa vám dobre nakupovalo, budem rada za odporúčania. ❤️

Ďakujem za všetky skúsenosti a rady! 😊

anonym_c0ab65
Včera o 09:36

@timea301196 maximálne z tesca vytvarný kufrík. Lokálne papierka sa neoplatia, sú predražené. Inak sme všetko objednali lebo sú akcie.
Kupujeme takto už u 2. syna čiže máme opozerané kde čo hľadať. A za nás syn používal stabilo a zle sa mu s ním písalo. Vyhrali u nás "voňavé" obyčajne perá

anonym_0f8d9b
Včera o 09:48

Všetko som kúpila v Tescu. Dobrý vyber + dobre ceny

anonym_0b3cda
Včera o 09:54

Rozvrh sa dozvieme zajtra, plus info, čo máme dokúpiť. Základné veci sme nakúpili počas leta, Tesco, Action, Daffer, Kaufland apd.
Hashtagy sú kde?

majka99999
Včera o 09:56

Plniace pero mali Herlitz, pastelky Stabilo, ale tak to je moja volba, zosity a obaly na ne kupujem v Sevte, vykresy a zbytok vytvarnej v Tescu. Teraz su zlavy, deti maju skoro vsetko uz, maly potreboval len vykresy a novy obrus, temperky mu netreba, velky to iste, len temperky mu treba. Zosity osobne cakam, dava sa zoznam v prvom rocniku od triednej. Moji starsi zase z dejepisu alebo biologie zosity nechavaju z minulych rocnikov. Plus teda mame zasoby, male aj velke zosity, ciste aj riadkovane. V prvom rocniku mali hlavne male zosity s tymi najsirsimi riadkami, na pisanie aj s pomocnou linajkou. Par takych mozes kupit, ale zoznam dostanete urcite.

scila
Včera o 10:01

V prílohe je zoznam pre našich prvákov, škola to má celoročne na stránke len nájsť to tam je umenie.
Len zošity chce každá učiteľka iné - jedna s jednou pomocou linajkou, iná s dvomi, ďalšia bez pomocných...
My máme v meste super papiernictvá kde nakupujem väčšinu vecí, ceny majú dobré. V Kauflande je teraz v aplikácii kupón na zľavu na školské pomôcky tak niečo som kúpila tam. V Bille zošity made in Slovakia čo sa už moc nevidí. V Tescu tiež vždy kúpim pár zošitov keďže majú z recyklovaného papiera.
Pastelky kupujem drahšie lebo lacné poriadne nekreslia a štiepia sa pri strúhaní.

letfenixa
Včera o 10:02

Prváci nepotrebujú všetky pomôcky od 1.9., škola vás bude informovať. Na začiatku píšu všetci obyčajnou ceruzkou plus používajú farebné ceruzky.

timea301196
autor
Včera o 10:11
@letfenixa

Prváci nepotrebujú všetky pomôcky od 1.9., škola vás bude informovať. Na začiatku píšu všetci obyčajnou ceruzkou plus používajú farebné ceruzky.

@letfenixa áno lenže inde už majú rozvrhy a pod... u nás nič ešte stále je vedený ako žiak škôlky... tak som zvedava načo sa pripraviť a čo by bolo dobre kúpiť nech nečakáme týždeň...

timea301196
autor
Včera o 10:12
@anonym_0b3cda

Rozvrh sa dozvieme zajtra, plus info, čo máme dokúpiť. Základné veci sme nakúpili počas leta, Tesco, Action, Daffer, Kaufland apd.
Hashtagy sú kde?

@anonym_0b3cda no tie som nedala. nechcelo sa mi.. vidíš my nemáme aoslútne, že nič.. akurát viem, že po omši má ísť do školy.. stále je vedený ako žiak vo škôlke.. :D

anonym_0f8d9b
Včera o 10:17
@timea301196

@letfenixa áno lenže inde už majú rozvrhy a pod... u nás nič ešte stále je vedený ako žiak škôlky... tak som zvedava načo sa pripraviť a čo by bolo dobre kúpiť nech nečakáme týždeň...

@timea301196 do 31.8. je naozaj škôlkar
Škola ho eviduje až od 1.9.

letfenixa
Včera o 10:18
@timea301196

@timea301196 my sme ešte tiež rozvrh nezverejnili.

anonym_0b3cda
Včera o 10:22
@timea301196

@anonym_0b3cda no tie som nedala. nechcelo sa mi.. vidíš my nemáme aoslútne, že nič.. akurát viem, že po omši má ísť do školy.. stále je vedený ako žiak vo škôlke.. :D

@timea301196 lebo je ešte škôlkar. Od 1.9 bude školák. Ide do prvej triedy, kým začnp niečo robiť... všetko budeš mať nakúpené. Naozaj mu toho netreba veľa. Kľud, nestresuj. všetko sa dozvieš.

anonym_3ea0b9
Včera o 10:36

Syn je tretiak, ja učiteľka MŠ, takže som niečo nakúpila aj pre seba do triedy. Niečo v Tescu (odrátalo mi z nákupu cca 20€), niečo v Kauflande (aktuálne 20% zľavy). Farbičky kupujem hrubé Maped, lepidlá sú fajn aj z Tedi, dokonca som minulý rok kúpila veľmi dobré farbičky z Action, čo ma naozaj prekvapilo. Oblečenie na telesnú Decathlon (tenisky s bielou podrážkou cca 15€). Pohoda, akcie ešte nejaký čas potrvajú. Inak syn ešte tiež nemá zverejnený rozvrh, ani my sme ho ešte nezverejnili (sme spojená škola so škôlkou). Nie som si istá, či to nie je nastavené systémom EduPage, že to pustí až v utorok.

skrekinko
Včera o 10:48
@timea301196

@timea301196 v prvom rade sa ti chcem poďakovať za tip na balíček od VšZP.Veci som už mala kúpené no využijem a niečo posuniem ďalej.
Ja som objednala z Preskoly (zásteru,obrus, ceruzka pre prvaka, zošity,obal na výkresy,obaly na zošity.
Z Allegro som objednala zakladač do tašky a pastelky Stabilo ergonomicke.Ja nerada nekupujeme v obchode
Pero počkám aké bude chcieť učiteľka.

rachel36a
Včera o 11:02

Počkám ešte týždeň a všetko čo nemá nákupom v Tescu za zlomok ceny, lebo uz budu vypredaje

anonym_e8ab84
Včera o 11:07

@timea301196 Tesco, Biedronka rozdiel medzi Tescom a Biedronkou bol 0,20 c zošit so 40 stranami.Nekupuj zatiaľ nic zoznam dostaneš

timea301196
autor
Včera o 11:46
@anonym_e8ab84

@timea301196 Tesco, Biedronka rozdiel medzi Tescom a Biedronkou bol 0,20 c zošit so 40 stranami.Nekupuj zatiaľ nic zoznam dostaneš

@anonym_e8ab84 vidíš Biedronka ma nenapadla

michellemary
Včera o 13:53

V Tescu sú aktuálne značné zľavy na všetky školské pomôcky.

anonym_742591
Včera o 13:57

@timea301196 u nas napriklad pastelky stabilo ale ucitelka preferovala maped....a ano opkatilo kvalitne pero urcite ale vsetko povedala ucitelka na zaciatku roka..akurat uz by som nekupovala fungel novu tasku lebo v druhomnrocniku uz chcela inu

timea301196
autor
Včera o 19:12
@anonym_742591

@timea301196 u nas napriklad pastelky stabilo ale ucitelka preferovala maped....a ano opkatilo kvalitne pero urcite ale vsetko povedala ucitelka na zaciatku roka..akurat uz by som nekupovala fungel novu tasku lebo v druhomnrocniku uz chcela inu

@anonym_742591 to sme už kúpili samozrejme 🙂