Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?
Ahojte,
toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.
Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?
Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…
ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?
Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.
To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?
Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,
povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,
chce rodinku, deticky,
starostliva, verna a milujuca.
Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…
Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,
dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…
prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…
co sa to stalo?
to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?
Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…
alebo?
nezapadam do tejto doby?
alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?
To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?
Co sa to stalo? :(
Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.
Takže keď som si tak prečitala tvoje predstavy, oukej, chápem. V podstate 90% dievčat v mojom okolí bolo takto nastavených. Z nich veľa boli oklamané okamžite a proste chlapi/život ich okamžite naučil. Ďalším sa aj podarilo toto a sú buď stále vydaté alebo ich naučilo manželstvo a teda buď trpia alebo sú rozvedené. A veľa z nich poznám čo sú presne také ako píšeš, túžia po tom čo píšeš ale nenašli to. Lebo čo? Chlapi totiž hľadajú doslova supermodelku čo ich bude tíško v kúte čakať. Ak nemá výzor ako instahviezda, tak majú plnú hubu rečí o nedostatočnej chémii a tak. Takže aj keď ich niekoľko s týmito hodnotami poznám, ani jednej z nich by som na teba kontakt nedala. Lebo by si to zvalil na nedostatočnú chémiu a si rovnako neprimerane náročný ako všetci ostatní. A ešte by si sa aj bál ju "pustiť" von lebo sa "bojíš".
Najspokojnejšie v mojom okolí sú aj tak tie zvyšné sexy mršky ktoré si užívajú život naplno, žiadny chlap ich nikdy neodmietol a ony si vyberajú.
A áno, poznám aj mladé baby pred 30 a stále to funguje takto. Aj keď ich už o niečo viac vytriezvelo keď narazili na nároky mužov.
Nechapem, prečo ti nesvieti ako autorovi na žlto meno, ked sam sebe odpovedáš
@odium2 ...určite. Opakovane.
Tebe to tiež asi prepisuje gramatické perly, a inak ovládaš slovenčinu bravúrne... Možno by si mohol začať sebarozvojom v tomto smere, pretože žiadna normálna žena na úrovni nestojí o muža, ktorý v jednom odstavci naseká x chýb. To svedčí tak maximálne o tom, že nielen že si "nemal šťastie" na tú pravú, ale zjavne si toho ani v škole moc nepobral. Vo finále to hodí o tebe celkom výpovednú rovnicu😎 Pardon; nároky máš ako Onassis krížený s Pittom so statusom pápeža, ale pochybujem, že máš čo ponúknuť na oplátku.
@naneta258 a neexistuje nič medzi tým? Podľa mňa pannu si zaslúži len panic. Ak chlap nemá problém ísť s babou do postele na prvom rande, nemá morálne právo vyčítať žene keď spraví to isté. A potom je tu tá väčšina ktorá sa párkrát popáli, kým nájde toho pravého. Ja som bola 20 rokov so svojím prvým a jediným a doživotné šťastie mi to neprinieslo.
@karolinakr lebo má nový nick, prvý údajne omylom zmazal (alebo žeby sa stratil/a v tom množstve pozakladaných nickov?)
@kristiii aký beťár
@naneta258 tvoj pohľad považujem za normálny a zdravý. A bežný u väčšiny žien čo poznám. A ak tak nefungujú , tak väčšinou je za tým nejaké sklamanie. Však sama som fungovala v zmysle, že jeden na celý život kým sa nerozhodol že mu toto nestačí.
Ale pravdu povediac, u autora netuším čo vlastne chce a hľadá. Podľa šla mňa len rieši nejakú frustráciu. Lebo ja naozaj mám v okolí nezadané baby s jeho vymenovanými hodnotami. Ale on rieši ako keby všetky sa hádzali s každým do postele a nie je to pravda. Ak fakt má takéto skúsenosti, tak sa zameriava na nesprávne ženy. Alebo tie správne ho nechcú. Veď ktorá normálna by už chcela takého čo považuje každú s iným názorom ako on, že má "nakakané v hlave?" ( Viď vyššie)
neviem co si mam o tom mysliet. Ale jedno viem iste. Keby mi moj snubenec vravel co kedy a kde si mam obliect alebo co mam robit, tak by dostal liatinovkou po hlave. Nosila som aj minisukne a aj vystrihy. Moja naj kombinacia bola minisukna s peknym topom/bluzkou, sako a vysoke podpatky. U mna to bolo bud vystrih alebo minisukna. Urcite by som necakala do svadby na prvy sex. To by som sa nacakala ... 🙈 A nie, neskacem z postele do postele. Pocet mojich partnerov sa da spocitat na jednej ruke. S mojim snubencom som sa vyspala velmi skoro. Dalo by sa povedat, ze na "prvom rande" a nelutujem to. A co sa tyka vychovy, tak si myslim, ze mamina ma velmi dobre vychovala.
@odium2
@minimie Ďakujem, nie som na tom tak že jeden za život a stačí, ale nebudem liezť kadekomu do postele keď vidím, že si ma váži len na základe mojej vagíny a tam to končí. V mojom živote už bolo viac než dosť mužov, ktorých zaujímalo len to jedno.. nevravím, že sú všetci rovnakí, ale tí ktorí ma priťahovali a chcela som budovať niečo viac taki boli, bohužiaľ 🙂
Autor by sa mal začať zoznamovať a nechciet silou mocou vzťah, najskôr len spoznávať a nepozeraj na ženy len očami "chcem vztah", netlacit na pílu a ta s normálne nastavenymi morálnymi hodnotami príde 🙂
@odium2 bola som vo vzťahu, ked som nosila mini a vystrihy. Ani jeden z mojich partnerov s tým nemali problém. Páčilo sa im to. Minisukne som nosila úzke, teda obtiahnute. V iných som sa necítila komfortne. Teraz už nenosím ani jedno ani druhé. Sukne len midi alebo skôr maxi až po zem dlhé.

@tiezjedna ale prestante s tym, chytať sa slovicok. Ved proste jej to asi telefon opravil na nieco iné.