icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

soldi
15. apr 2024

@odium2 ja uz som asi prilis emancipovana 😀 ked mi das peniaze, tak sa Ti budem citit zaviazana, a to je nieco, co nechcem.
Pozor, teraz pisem o partnerstve, nie manzelstve.

partnera mam ako pridanu hodnotu v zivote. niekoho, s kym si rozumiem a s kym mozem travit volny cas. a samozrejme ho mam na sex.

deti mam, dom mam vlastny, cize ozaj nepotrebujem partnera na nic viac.

stanielka17
15. apr 2024

@odium2 Ty sa najprv odstahuj od mamky a potom mozes na internete hrat geroja, co vo velkom dava zenam peniaze.

K teme - chlapov mame aj na ine, ako na peniaze, a vacsinu zdravych vztahov drzi pokope viac, nez existencna zavislost jedneho na druhom. Ale uz sa opakujem, ze to by si musel mat aspon pod necht tusenia, ako funguju vztahy.

soldi
15. apr 2024

@naneta258 dakujem. ano, aj mne to je velmi luto, ze to nevyslo. 17 rokov je dlha doba. ale uz sa to proste nedalo. napriek styrom detom. okrem inych veci ma ta nesloboda v tom vztahu velmi deprimovala.
ale su zeny, ktorym to vyhovuje. starat sa o muza, deti, domacnost a nemat vlastne ciele. zit len pre rodinu.

naneta258
15. apr 2024

@soldi presne to hľadám ja. Chcem byt vernou, to isté cakam aj od partnera no zároveň nechcem aby mi niekto niečo prikazoval/zakazoval, vzťah založený na dôvere a na tom, že ma nebude obmedzovať a budem si robiť čo chcem. 😀

odium2
15. apr 2024

@stanielka17 ak más ty skutocne priatela či manžela tak ja ho lutujem. Chudák… 😔

odium2
15. apr 2024

@soldi no ak si toto dokázala sama, tak fajn. Neviem preco by si mi mala byť zaviazaná… ved choď, zabav sa, s kamoškami. To by si ani neprijala dovolenku, nič, všetko 50/50 ci sama si zaplatit?

soldi
15. apr 2024

@odium2 nikto mi nic nedaroval. vsetko som si vydrela. Na dovolenku by som sa pozvat nechala a dalsiu by som platila ja.
To je ta zvlastna moc penazi, obdarovany sa citi dlznikom.
Keby si od frajerky dostal breitlingy, nemal by si pocit, ze sa musis revansovat?

kristiii
16. apr 2024

@odium2 ženy nie sú pubertálne decká, aby im bolo treba dávať vreckové. Ale ty si presne ten typ, ktorý by rád žene vydeloval, samozrejme iba v prípade, ak je na tú zábavu s kamoškami vhodne oblečená..

odium2
16. apr 2024

@kristiii uplne, že uplne si netrafila. Nevadi.

odium2
16. apr 2024

@soldi tvoj prístup je správny 👌

odium2
16. apr 2024

@soldi a áno mal.

soldi
16. apr 2024

@odium2 no a presne o tom je to davanie penazi na posedenie s kamoskou. Stavias sa tym do nadradenej pozicie a zavazujes druhu stranu. Normalnu zenu takyto pristup urazi a je potvrdenim toho, co som o Tebe pisala hned na zaciatku

odium2
16. apr 2024

@soldi urazí ťa to preto, lebo si sa nechala opantať touto dobou a jej “názormi”. Keď ti niečo dám, dám ti to od srdca, pretože sa o teba starám, ľúbim, som ti vďačný napríklad za rodinu a deti. Rovnako sa starám aj o deti, pretože to je moja povinnosť. Zabezpečiť rodinu 😉

Nie preto lebo sa chcem stavať do pozície nadriadeného, Pana a psa, či čo.

odium2
16. apr 2024

@soldi je to to isté, ako keď ti donesiem kvietok, čokoládu, pozvem na večeru alebo trávim čas. Jednoducho sa ti venujem a dávam ti najavo, že si mi neni ukradnutá.

Nie preto lebo ta chcem mat v okovách ako otrokyňu 🤦🏻‍♂️

soldi
16. apr 2024

@odium2 hned na zaciatku som upozornila, ze pisem o partnerstve, nie o manzelstve.
dat kvietok, cokoladu, drobnu pozornost je vo vztahu uplne normalne, pre obe strany. dat zene "vreckove" ked si ide sadnut s kamoskou je nadradene.
ako by si sa Ty citil, keby povies frajerke, ze ides s kamosom na pivo a ona Ti da do ruky 20 eur, ze chod a uzi si to.
bolo by Ti to prijemne? alebo by si sa citil ako mamlas, co nema peniaze na pivo s kamosom?

odium2
16. apr 2024

@soldi no ako to mas pravdu, ze by som sa citil ako neschopak, co si nevie zarobit 20eur na pivo s kamosom. Peniaze by som si nezobral.

Ale zrejme to je len moj pristup, starostlivy... nikdy som to nemyslel nadradene. A co ak, by si tie peniaze vypytala ona sama?

soldi
16. apr 2024

@odium2 no, asponze si to priznas.
a to je cely Tvoj problem. to, co Ty vnimas ako starostlive gesto, bude normalna zena vnimat negativne. chyba Ti empatia.

odium2
16. apr 2024

@soldi ak starostlivost nazves tym, ze mi chyba empatia tak ja uz potom neviem :D

Normalna zena, si nenesie traumu zo vztahov, ze starostlivost nazve chybajucou empatiou.

Normalna zena vie prijat od svojho muza prejav lasky, naklonnosti, a starostlivost. Ci to je kvietok, pusa, cokolada, alebo 20 eur.

Normalna zena je hlavne dievcatko, ktore jej muz ma chranit, lubit, starat sa o nu a byt jej verny. A ona ho za to nikdy nebude povazovat za hlupaka, debila, nadradeneho ci neviem co vsetko ste to tu uz popisali.

Emancipacia je fajn, ale konci v momente, ked treba vyniest chladnicku na 5 poschodie. Asi tolko k tomu, co mi tu pises.

0silvia0
16. apr 2024

@odium2 skús poradiť tejto dievčine v tejto téme, píše: striedať partnerov nemám záujem, ak mi bude niekto sedieť a bude to so mnou myslieť vážne a nebudú to len reči, tak vtedy sa dám s niekym dokopy.

Momentálne sa okolo mocu muži, ktorí si myslia ze mať sex na 3.stretnuti je už neskoro. Najskor sex a počas sexu sa s človekom zalubis + potom zistíš časom aký je..

https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/je-v-poriadku-mat-vysoke-naroky-na-partnera/?page=2#post-87546243

soldi
16. apr 2024

@odium2 sam si priznal, ze keby Ti frajerka dala 20€ na pivo s kamosom, tak by si sa citil blbo. ale sucasne neuznavas, ze aj zena sa v takej pozicii bude citit hlupo.
sam si protirecis.

normalna zena je dievcatko, o ktoru sa ma muz starat?...

😀 kks, normalna zena hlada rovnocenneho partnera, nie ocinka.
normalna zena Ta precita za par minut. Ty nehladas rovnocennu partnerku.

a priklad s chladnickou je uplne uleteny. ked potrebuje chlap vyniest nieco tazke, zavola kamosov nech mu pomozu. a to iste moze urobit zena.
to uz je ale na uplne inu diskusiu. a takych tu uz bolo vela.

Ty svojimi dalsimi a dalsimi prispevkami len potvrdzujes to, co pisem od zaciatku a co medzi Tvojimi riadkami cita vacsina normalnych zien.

karolinakr
16. apr 2024

@odium2 no pokial viem, muži a ženy su biologicky a od prirody postavou stavaní ináč..muži su fyzicky silnejši a žiadaju v ramci empancipacie, aby sa im žena vyrovnala v sile...tak ja ta vyzyvam na suboj, a žiadam ta, aby si na svet priviedol dieta, aby si ho normalne porodil..nemaš na to..tak ked muži chcu zosmiešňovať ženy, nech si najdu na to relevantne argumenty

odium2
16. apr 2024

@soldi nemala by si to brat doslovne. Nechápeš tomu, lebo si si sama prešla ťažkými vzťahmi a tak si hľadáš niekoho rovnocenného. Niekoho kto ta nepotrebuje, len ťa ma, aby ….. niečo co vie len tvoj manžel. a presne také baby potom vidíš v uliciach bojovať za nejaké práva žien, ktoré už dávno majú, potom nenávidia mužov a silno sa bijú do hrude ako ich nepotrebujú.

Za každými takýmito tvrdeniami, a aj tvojimi je len ranene srdiečko a veľká trauma 😉

Žena je od prírody nežné stvorenie, slabšie od muža závislé. Ochranou, zabezpečením.

Či sa ti to páči alebo nie.

Každú takúto babu, by som poslal psychologovi sa vyrozprávať z traumy, aby konečne prestali takéto nezmysly rozprávať.

odium2
16. apr 2024

@karolinakr totálne odveci, ďalšia v poradí čo mi tu bude hovoriť ako muža nepotrebuje a ona všetko dokáže sama 👌💪💪💪

karolinakr
16. apr 2024

a este poznamka, ženy mužatky su skor na smiech..neviem, či žena, čo ma svaly ako chlap a dviha 100kg činky vzbudzuje v mužoch užas alebo skor odpor..ani od chlapov sa nežiadaju veci skor typicke pre ženy, žiadne žena neda kopačky frajerovi pred svadbou, lebo nerobi vyšivku a krížik..my sme rozdielni a zdravy človek to akceptuje ako samozrejmosť..

odium2
16. apr 2024

@soldi a to že by som ich neprijal? Áno neprijal. Pretože jej poviem, nech si ich necha a radšej kúpi niečo deťom 😉 než ich miniem na pivo s kamošom.

karolinakr
16. apr 2024

@odium2 no pardon, ja mužov romantickych hrdinov, čo ženu obrania aj sa za ňu pobiju, obdivujem..vždy som chcela chlapa, z ktoreho padnem na zadok a väčšinou som sa musela pobit ja

odium2
16. apr 2024

@karolinakr tak si nabudúce lepšie vyber 😂

karolinakr
16. apr 2024

@odium2 a ešte ked povieš, totalne odveci - to maš pravdu, žiadat od ženy, aby nosila chladničku na 10.poschodie a potom ju zosmiešňovat, ked nevladze, je totalne odveci..takže so mnou suhlasiš, že trepeš sprostosti..

odium2
16. apr 2024

@karolinakr 😂😂😂😂😂😂😂

stanielka17
16. apr 2024

@soldi Nema vobec zmysel s nim diskutovat inak. To je jeden z tych, ktori tu uz pod inymi nickmi v minulosti (omg1992) viedol podobne diskusie. 30+ rocny panic, povolanim zahradnik s minimalnou mzdou, ktory stale byva u matky, ak je to ten, kto si myslim, ze to je. Ak nie, je to zmyslanim takmer identicky jedinec. Ten ide davat inym rady ohladne vztahov a financii, ved to je absurdne. Je uplne jedno co povies a ake mas logicke argumenty, tu az na klinickej urovni chyba sebareflexia (a on ide inych posielat k psychologovi lol), takze jemu iste informacie proste nedokazu penetrovat mozog. Pozoruj, ako diskutuje - vsetko otaca stylom, ze on je vlastne ten, kto vsetky zeny odmieta rad radom (a nie naopak, co je v skutocnosti jeho pripad), ze ini maju problem, ze ini su nestastni (nie on), ze ini maju traumy (nie on), ze ini maju navstivit psychologa (nie on), atd. Jeho baby nechcu, tak im nadava, od neho ziadna zavisla nie je a nikdy nebola, tak bude tvrdit, ze zeny su zavisle na muzoch. Takto si ide uz niekolko rokov a pravidelne prispieva aj na birdz, odkial ho davnejsie niektori spoznali. Tu by som radila vobec s nim nedebatovat, lebo on si neprisiel po radu, ako to mozno vyznieva z povodneho prispevku, on si prisiel po potvrdenie svojho svetonazoru, a ked mu to potvrdenie nedas, bude s tebou bojovat. Zbytocna strata energie podla mna.