icon

Čo sa stalo?

barnica
13. jan 2014

Vážne mamičky čo sa stalo? Keď som sa sem prihlasovala myslela som si že toto je stránka o pomoci si navzájom ale ako si tak čítam niektoré diskusie a otázky je mi zle. Maminka požiadala o pomoc staré veci pre dieta a samozrejme ďalšie maminka sa hned pustili do nej kde je otec. Prečo chceš to a prečo hento. A podobne. Keď neviete alebo nechcete pomôcť načo to komentujete??? Každá maminka chce pre svoje dieťa to najlepšie samozrejme v rámci možností ale nie každá si môže dovoliť super kvalitné a drahé veci no prečo ju zato bombardovať negatívnymi komentmi. Ja mám z toho už pocit že je tu nejaká VIP skupina ktorá sa tu prezentuje skvelými názormi ala príručková super maminka a samozrejme fotočky super kvalitných drahých vecičiek a potom majú názory že zíram. Nechcem tu nikoho urážať ale čítať také veci ak niekto žiada o nesebeckú pomoc je dosť trápne. Vďakabohu že mám skvelého manžela ktorý sa stará o to aby nám s malinkým nič nechýbalo ale vždy keď sa dá pomôžem , pretože myslím na to že možno niekedy časom aj ja budem v situácii keď budem žiadať o pomoc a verím že sa nájde aspoň jedna žienka ktorá nebude mať v hlave len svoj vlastný prospech a glamour... Len toľko. 😒

Strana
z2
barnica
autor
14. jan 2014

TO som nevedela ja som reagovala vyslovene len na to čo som čítala ja. Ďakujem za upozornenie a vyvedenie z omylu,vážim si to.

jabadaba
14. jan 2014

@barnica niet za co. 😉

Strana
z2