icon

Čo sa vám doma podarilo nechcene pokaziť?

6. sep 2022

Čo sa Vám doma podarilo nechcene pokaziť? 😁 ja som si raz kúpila krasne saténove šaty, z tej eufórie som ich jemne v rukách preprala a keď uschli boli pokrčené z ručného zmykania, tak som si ich chcela jemne prežehliť, neodhadla som teplotu a žehličkou rovno do stredu siat urobila dieru🙄 nikdy v živote som predtym nič nespalila, z siat sa nedalo urobiť ani tielko lebo som to dala fakt presne do stredu, dodnes na to myslím😁😁❤️

Strana
z2
liz_lemon
6. sep 2022

moja mama rozbila sud na kapustu, moj muzovi padla korenicka na indukciu, a komplet cela praskla, a pocula som o jednej babe, co si chcela odstrihnut listok z podprsenky, a odstrihla si cele zapinanie

guiseppinka
6. sep 2022

@duduska25 su na to reparacne supravy. My sme tak spravili diery do mesiac starej vinylky s garnizou

babydesire
6. sep 2022

Toho by bolo..ked bolo doma nieco pokazene, rozbite, nikto sa uz nepytal kto to spravil,,rovno sli zamnou, ze co som zas robila (uznavam vinna v 99,99% pripadov) 🙈🙊🙉🤦‍♀️
- roztrhla som sesternice novu hracku (nechtiac), tanierov a poharov rozbitych ani nepocitam, povysavala vysavacom vyliatu vodu z koberca, nechavala som po dvore naradie mojho otca - zhrdzavelo, stratilo sa..., raz som rozbila keramicku figurinu kuchara v hoteli kde som brigadovala (zlepila som to lepidlim na um.nechty 😁😬)

andreatytler
7. sep 2022

@grilazka Toto aj moj muz si prestrihol snuru pri strihani zieho plota...a hned 2x😂

andreatytler
7. sep 2022

@gerfinka Odpadnem😀 zevraj telefon zvonil zaseknuty v potrubi... 😂

andreatytler
7. sep 2022

Ja som pred mesiacom posuvala sporak po novucickej vinylovej podlahe a mame tam teraz krasne skrabance. Hnevam sa na seba vzdy ked to vidim.

kiki68
7. sep 2022

Svokrin zmrzlinovac 😂 chcipol pri prvom pokuse

lady083
7. sep 2022

V uplne novej kupelke som isla cistit domestosom baterie, samozrejme krasne flaky zostali na chrome…. Skoro ma slahlo.

grilazka
7. sep 2022

@andreatytler Šikovný 😂🤭

elizabet173
7. sep 2022

@marianarem poznám, kúpila som si pulóver za nekresťanskú cenu, mala som ho oblečený asi dva krát a omylom som ho oprala na 60 stupňov. Nevpratala by som sa do neho ani s obuvákom 😂

duduska25
7. sep 2022

@guiseppinka dakujem za tip❤

nekonecna_katastrofa
7. sep 2022

Ja by som mohla knihu napísať o tom, čo všetko som pokazila. Napr. naši kúpili nový sporák, mala som asi 12 r a piekla koláč, rozbilo sa sklo na rúre 🤷‍♀️ Raz som sestre chcela ukázať ako viem skákať, tak som sa predvádzala v obývačke, kde sme mali visiaci luster. Rozbila som ho. Krištáľové vázy a porcelánové hrnčeky ani nepočítam, tých som tiež pár rozbila. Ako puberťáčka som umývala sklo z chladničky, nechala ho na rohu vane a potom do toho nechtiac drgla. Rozbilo sa. Raz som si po telesnej pri prezliekaní v šatni dala okuliare na lavičku. Zabudla som na to a sadla si na ne. Mala som tak do 10 rokov a so sestrou sme sedeli doma s kiahňami. Napadla mi skvelá myšlienka batikovať tričká. Starý hrniec sme dali v práčovni na biely koberec. Bol deravý, takže na koberci ostala fialová škvrna. Inokedy sme zas boli naraz choré doma a robili si pukance v mikrovlnke v sklenenej miske. Pukance som vysypala do iných misiek, sklenenú dala do umývadla a pustila studenú vodu. Rozbila sa na márne kúsky. Rodičia kúpili stolový počítač. Nemali sme veľa peňazí, ale našetrili naň. Dávala som CD do cd-romky, zavrela ju, ale to CD nebolo dobre uložené, polámalo sa vnútri tej mašiny. Pamätám, že som potom celú mašinu všelijako otáčala, pinzetou vyberala úlomky. Nevybrala som všetko, ale zázrakom počítač fungoval ďalej 😂
Manžel kúpil nový sporák, po 2m som ho čistila nejakým prípravkom, bol čierny smaltovaný. Farba mi postekala na celý sporák a rúru.
Presúvala som postieľku, pod nožičkami bola ešte nejaká špina z prerábky a poškriabala som podlahu.
Privrela som kábel do toastovača.

drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
7. sep 2022

Mamina a otec kúpili tablet (bol to vtedy náš úplne prvý), ktorý mi zo začiatku nechceli dať do ruky, ale po nejakom krátkom čase mi už dovolili sa na ňom hrať. Jeden deň boli preč z domu u uja (pomáhali mu robiť dom) a my traja súrodenci sme boli doma so starkou ktorej som ten tablet chcela ukázať. Samozrejme mi náhodou vypadol z ruky a rozbil sa. S revom som potom cez celú dedinu išla so starkou k tomu ujovi oznámiť to rodičom. Neboli radi. 😃 Neskôr som potom dostala foťák, ktorý som stále so sebou všade nosila, ale jedného dňa mi vonku spadol z dreva na ktorý som ho položila a bolo po ňom. ☹️ Potom o nejaký čas prišlo obdobie, keď som strašne chcela mať vlastný dotykový telefón. Mama a otec mali jeden starší, ktorý už až tak nepoužívali a veľmi som ho chcela. Prosíkala som asi mesiac, aby mi ho dali, tak už ma asi nevládali počúvať a dali mi ho. Presne na druhý deň sa mi ho podarilo rozbiť, keď som natáčala video. Oprela som ho nejaké veci, lebo som nemala stojan a prevrátil sa... 😃 Aby toho nebolo málo, tak som zničila aj počítač, keď som si na neho náhodou sadla... No a ešte mi veľmi často padali z ruky poháre. 🤣😂

martabubu
13. sep 2022

Muž mal náradie na balkóne. Použila som ho ako stojan na kvety a pár krát preliala. Došlo mi čo je dole až neskôr keď už väčšina zhrdzavela a vŕtačka nefungovala

Strana
z2