icon

Čo sa vám na sebe páči?

13. apr 2021

Dobré ráno, žienky 🙂
nedávno tu bola diskusia na tému pehy, tak som sa zamyslela, že by som rada vedela, čo sa Vám na sebe páči, prípadne, či je niečo, s čím ste sa nevedeli zmieriť, a teraz ste na to hrdé, a už by ste nemenili (jazvy, kučery, tvar uší, alebo čokoľvek 🙂

Strana
z2
zuzanaam
14. apr 2021

@0silvia0 Vlasy som si nikdy nežehlila, len som bola z kučeravých vlasov dlho nešťastná. Od detstva som počúvala otázku, to sú tvoje vlasy? Mamina ti ich natáča? Nenávidela som to, pýtali sa ma to ľudia veľmi často, celé roky. Som introvert, vadilo mi, že priťahujú na mňa pozornosť. A tiež ma nikto nenaučil sa o ne správne starať. V detstve ma nútili česať sa každý deň, čiže na hlave som namala kučery, ale chemlon. Okrem toho som mala veľmi husté vlasy, zavadzali, bolo pod nimi teplo, nikto mi nevedel urobiť normálny strih. Až ked som mala 18, tak mi jedna osvietená kaderníčka povedala, že prečo sa češem, že také vlasy sa nesmú česať. Mala pravdu, teraz ich češem len po umytí za mokra, natriem arganovým olejom (bez toho by som sa nerozčesala, mám veľmi suché vlasy bez toho). Takže svoje vlasy som začala mať rada až po tom, čo som pochopila ako sa o ne starať, čo sa mi plne podarilo žiaľ až pred 40-tkou.

Strana
z2