icon

Čo sa vám na sebe páči?

13. apr 2021

Dobré ráno, žienky 🙂
nedávno tu bola diskusia na tému pehy, tak som sa zamyslela, že by som rada vedela, čo sa Vám na sebe páči, prípadne, či je niečo, s čím ste sa nevedeli zmieriť, a teraz ste na to hrdé, a už by ste nemenili (jazvy, kučery, tvar uší, alebo čokoľvek 🙂

Strana
z2
mima1
13. apr 2021

Ja sa pacim sama sebe cela. 😂 jedine by som chcela krajsie nohy 😂😂

h2
13. apr 2021

S čím som sa nevedela zmieriť a teraz som za to rada a nemenila by som, sú malé prsia. 😁

autor
13. apr 2021

@mima1 to je skvelé 🙂 ja som celý život bola klbko komplexov, a postupne zisťujem, že to vôbec nemalo zmysel, minimálne isto nie taký, aký som tomu vtedy prikladala. Tiež som mohla rozumnejšie využiť čas ako vyplakávan pred zrkadlom, že mám vysoké čelo, veľký nos a rad ďalších defektov 😀

rora
13. apr 2021

Vyska, siroke boky, vacsi zadok, male prsia, velky nos... je toho, co som na sebe neznasala... az roky a skutocne priority mi ukazali ake banalne to bolo sa tym zatazovat a to, co na sebe neznasam, na mne niekto iny moze zboznovat....

autor
13. apr 2021

@rora presne moja reč ❤

zanetakovacsova
13. apr 2021

Ja som celkovo možno aj spokojná so sebou lebo mám prirodzene kučeravé vlasy čiže keď mám náladu si ich iba prežehlim😃mám pehy čo sa mi vždy páčilo 🤔😃prsia trošku väčšie aj zadok čo som rada že nie som plochá 🙏😃ale má to aj svoju daň nemám pekné bruško (vlastne teraz som tehotná čiže to nezmením neschudnem 😃🤔🥰🥰🥰) ale vždy som mala priemernú postavu a možno keby som vedela z pásu niečo dať dole tak by som sa mala naozaj rada 🙂

ninusa221
13. apr 2021

Ja sa mám rada a možem si povedat že som pekna aj ked som mala zlomeny nos😂. Jedine čo mi vadi že mam velku jazvu na lakti ( epi zachvat) a že nemam schopnosť jesť a nepribrať😃

felicita027
13. apr 2021

ja sa držím toho, čo sa nedá zmeniť alebo nedokážem ovplyvniť nemá cenu riešiť a zbytočne nato plytvať svoju energiu a čas 🙂 samozrejme mohla by som mať kúsok viac vyšportovanú postavu, no na druhej strane ked si uvedomím, že mám zdravé telo tak ani tá vyšportovaná postava mi nechýba, mohla by som povedať, že chcem mať krajšie vlasy, no sú ľudia najmä na onkológii, ktorí by chceli aspoň také vlasy a tak je to vo všetkom... 😅

asia83
13. apr 2021

Mne sa na sebe páči ženský typ postavy a tvár.

autor
13. apr 2021

@zanetakovacsova tak to možno budeme podobné typy 😉 ja mám tiež kučery, najskôr som ich roky zúrivo česala (čo samozrejme viedlo k efektu ako po zásahu prúdom ála majster N) potom som ich žehlila niekoľko x denne-a teraz študujem curlygirl, a spôsoby, ako ich čo najviac oživiť a zvýrazniť. Tiež pehy..ako malá som si šetrila na ich odstránenie, a teraz sa celkom teším 😊

zanetakovacsova
13. apr 2021

Tak to budeme naozaj rovnaké keďže aj ja som sa tých kučier snažila zbaviť 🙈😃fiha tak to si niekedy prídem pre nejaké rady 🤷‍♀️😃.. Pehy sú znakom krásy 😛😛

0silvia0
13. apr 2021

Mne sa na mne pacia vlasy, stihle nohy a stihle dlhe prsty. A na stare kolena sa mi paci aj moja tenka, nezenska postava, nakolko sa vekom nezvacsujem (v porovnani s rovesnickami)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
13. apr 2021

ja sa tak teším, že každá na sebe nájde niečo, čo sa jej páči 😍 mne to trvalo dlho predlho, kým som pochopila, že si nemusím žehliť vlasy, bieliť pehy, stmavovať kožu, nosiť šošovky, a zahaľovať, čo sa dá, a dlhý rad ďalších šialeností...🙈

potvorka88
13. apr 2021

Ja neznasam svoje telo. Od malicka je viac ci menej tucne, aj ked mi velakrat bolo povedane, ze to mam rovnomerne rozmiestnene a o napadnikov som nikdy nemala nudzu. Zacinam sa s tym zmierovat. Jedine co sa mi paci su vlasy a oci a skor sa mi pacia moje vlastnosti a schopnosti ako moja schranka.

kubkovamama
13. apr 2021

Velky nos..ten mi teda vadil od skoly a trapi ma to asi dost,manzel ma casto podpichne,ze najprv ide nos az potom ja😂Ale beriem to akoze dobre,sak ma pravdu.Tiez som vzdy chcela vacsie prsia-teraz kojim,dve cisla naviac a veru brala by som späť pôvodné malé,obmedzuje ma to pri obliekani,behat vobec,boli ma chrbat,tak uz nezavidim obdarenym zenam.Vcelku som rada za postavu,po 3 detoch je to stale o.k,nepacila sa mi "kožka" na bruchu no uvedomila som si po viac potratoch alebo kolko zien co by dalo za to,ktore nemozu mat deticky..V podstate som spokojna,len to neprehanat s pozeranim do zrkadla,to kazdy na sebe nieco najde😉.Ono to pride vekom,uz si nieco odzijes,mas ine priority,pridu mozno deti,choroby,rozne zmeny a vnímanie vlastneho vzhľadu a tela uz je iné

0silvia0
13. apr 2021

Ja nechapem kucerave zeny, preco si zehlia vlasy. Ja by som tak rada nosila kucery. Dospievala som v 80-90 rokoch a vtedy kazda zena mala trvalu, samozrejme aj ja uz ako 15 rocna. Takze baby, preco sa netesite z kucier ale zehlite?

autor
13. apr 2021

@potvorka88 samozrejme, že vnútro je dôležitejšie ako obal..ale ak mám hovoriť za seba, od malička som či už od rodiny alebo rovestníkov počúvala, čo všetko je na mne zlé, a to na dlhý čas pošramotilo moje celkové sebavedomie, vrátane viery vo vlastné schopnosti,priebojnosti, alebo nadväzovanie vzťahov a dôveru voči okoliu..lebo som nebola schopná uveriť, že niekto by ma mohol mať len tak nezištne rád..

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
zuzinapipina
13. apr 2021

Nevsimla som. Si predchádzajúcu tému,, pehy,, no a ja som práve 25 rokov bojova som sebou a konrcne sa mi pacia moje pehy a ryšavé vlasy.. Trosku mi to trvalo, ale teraz som šťastná, ze som ryšavá a pehava😊😊

podmostom
13. apr 2021

Povaha 😁

ab727
13. apr 2021

Ja som mala malé prsia a vždy som chcela väčšie,teraz som tehotná a extrémne sa mi zväčšili až som už "plakala",že chcem späť radšej tie malé😂...čo sa týka postavy bola som vždy veľmi štíhla a bola som na to hrdá,teraz keď som pribrala tak si pripadám teda krajšia a hlavne ženskejšia...

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
horia
Autor odpoveď zmazal
mamusa34
13. apr 2021

Páčia sa mi moje husté vlasy ,Oči, pery. Postava to je už mamina verzia to nejdem moc rozoberať 😁 tam je chýb ojoj

0silvia0
13. apr 2021

@podmostom
@horia co to mate za uzasne povahy? Som zvedava🥰

autor
13. apr 2021

za mňa asi tiež oči, aj keď moja milovaná babi ich farbu volá "špinavý rybník" 😀😀😀 menia sa podľa počasia a nálady, dnes pri tom, čo je vonku, a necelej hoďke spánku celkom rozčvachtané, ale už by som ich asi nemenila 😊

fadama
13. apr 2021

Mne sa páči moje meno 😂😂😂 prve meno som neznasala, teraz ho milujeem 😍😍😍😅😅

paulinka17
14. apr 2021

Ja som bola nešťastná kvôli mojej výške. Vždy som bola najvyššia spomedzi dievčat, dokonca vyššia ako niektorí chlapci v triede. V tom case sa mi deti aj vysmievali že som žirafa a podobne. Teraz mám 181 cm a (nie len) vďaka mojej výške som robila modeling až kým som neotehotnela... potom mi nejedno dievča čo sa mi smialo na škole závidelo tu výšku

zuzi56
14. apr 2021

Som úplne spokojná, len troska schudnúť,

Strana
z2