icon

Čo sa vám najviac predáva v bazariku?

14. sep 2022

Čo sa vám najviac predáva v bazariku? Premýšľam, či má zmysel nahrávať detské oblečenie, možno "lepšie" značky aspoň.

vani190493
•
14. sep 2022

Sezónne veci. 😉

dundulica
•
14. sep 2022

nič

lenka2710
•
14. sep 2022

Sezónne veci, teraz som predala veľa veci na jeseň, aj na zimu overaly a zimné bundy, v zime zas prechodné bundy a potom veci na leto!

jaond19
•
14. sep 2022

Detske oblecenie sa mi dari predavat skor po balíkoch na fb v roznych bazarovych detskych skupinach.

sovica
•
14. sep 2022

Sezónne oblečenie v sezóne. Na jar alebo v lete určite nepredám zimné veci a naopak, na jeseň a v zime letné. A záleží aj od ceny. Snažím sa dať normálne ceny (nie premrštené). Ak má dať človek cenu za oblečko takú ako v obchode, tak to asi na bazáre nekúpi. Niekedy mi je síce ľúto dať tretinovú cenu za oblečko v top stave, prípade za nové. Ale načo to budem doma zbytočne skladovať?

lasoli
•
14. sep 2022

ja som najlepsie predala veci po detoch ale take ze ,ergonosic,ohradka,prebalovaci pult,odrazadlo,vajce,monitor dychu,to slo rychlo,ine ako spiaci vak ,zabrana nejde.Oblecenie ani neskusam predsvat,

catherinah
•
14. sep 2022

Všetko sa preda, ide iba o cenu.

jaga18
•
14. sep 2022

Nosič rischino a klasické štvorcové plienky a vkladacky som predala do 24 hodín a mala som na ne veľa záujemcov. Ešte pár zimných overalov, topanociek. O iné nie je veľký záujem, aj keď sa snažím nepreháňať to s cenami