Čo sa vám zvykne snívať?

8. apr 2024

Čo sa Vám zvykne snívať ? Aj si to pamätáte ?
Mne sa často sníva, väčšinou je to horor 🫣🤣🤣
Ale dnes sa mi taký krásny sen, som s mužom 15 rokov a snívalo sa mi že sme spolu začínali chodiť .. úplne som cítila ten pocit.. čakala som ho v meste a cítila som motýle v bruchu, no proste čerstvá zamilovanosť. To bol taký krásny sen. Vám sa čo zvykne snívať ? 🙂

janinah
8. apr 2024

Že raz príde ten deň a na koni zrušia anonymov.

ana82
8. apr 2024

zrovna dnes sa mi snívalo, že som nacúvala do potoka (parkujeme pri ňom a už sa mi to takmer podarilo :D ) tiež som mala motýliky z toho ako ma "zežere za živa" 😂

autor
8. apr 2024

@janinah prečo ti to vadí? Vsak celý modrý koník je anonymný .. aj samotné profily sú anonymné. A tento príspevok mal byť o niečom peknom a nie provokatívnom.

fido69
8. apr 2024

@janinah To nemôžu. Ukázalo by sa, že tie témy tu neustále vymýšlajú 1-2 moderátori.. 😉

autor
8. apr 2024

@ana82 ja si doteraz pamätám sen, ktory sa mi sníval ako dieťaťu. A už je tomu dobrých 25 rokov. Že som sa skrývala po pivniciach a naháňal ma had, potom som si zastala na takú komodu a ten had sa premenil na mačiatko. Doteraz si ho pamätám.. ktovie čo znamenal

autor
8. apr 2024

@fido69 a čo keď nie? 🙂

januska12323
8. apr 2024

Väčšinou sme niekde na výlete a hľadám záchod.

heidi4
8. apr 2024

Neviem, ci to malo byt o peknom (to ti nevycitam, len sa smejem, ze aka ironia), lebo mne sa praveze len katastrofalne scenare snivaju. Pady x lietadiel, furt furt, aj poslednu noc, otvaranie zeme, pohyb kopcov (ako koberec vlniaci sa) a zosuvy pody (samozrejme aj s domami na nich), horenie kopcov, padajuce rakety na mesta a nasledne vybuchy, horenie atd. :-/ velmi stresujuce sny, netusim, cim to je, co uz (a potom vzdy trpnem, ked niekam letim)
Tuto noc sa mi aj snivalo, ze som zmeskala lietadlo z Viedne do Canady, lebo som mala na telefone o hodinu neskorsi cas 🤣🤣🤦🤦 cize uz ked som mala byt vo Viedni, som este bola doma. 🤦 A nemam auto, cize smola, hned som vedela, ze je zle. Tak som v spanku stornovala letenky, samozrejme ta prva sa nedala uz zrusit resp vratit mi sumu, z tej cesty spat mi vyplulo len stovku. Tak som prisla o kopec prachov 🤣🤣🤣 (ktore som ani nemala 🤣🤣🤣). Casto sa mi tiez sniva vlastne, ze mam niekam letiet na dovcu a len len v poslednej sekunde prejdem turniketom pred zavretim. Potom ked letime, vedla nas lieta a pada a hori kopec lietadiel, len ja vzdy nejak zazrakom prezijem (nase lietadlo), ale stresy, strach a uzkost strasne. Aj sa mi sniva, ze lietadlom letime az do kozmu a rozne rakety a vesmirne stanice po nas a inych lietadlach strielaju a oni padaju a horia. Nastastie ja tam nikdy neumriem (nase lietadlo), ale tie stresy a strachy a bezmocnost trva strasne dlho a aj to nie je prijemne.
Ach 😅
To si asi nechcela pocut, ze 🤣🤣
Ja mam strasne silny spanok, preto sa mi furt taketo silne somariny snivaju, a to uz dobru dekadu minimalne... 😅

heidi4
8. apr 2024

@januska12323 🤣🤣🤣🤣🤣 hahaaa, toto je aka sranda 🤣🤣🤣 chcela by som byt v tom sne a len ta pozorovat 🤣🤣 (ako ho hladas samozrejme - proste ten proces, nie, ked ho uz najdes a sedis na nom :D )

michellemary
8. apr 2024

Minule som sa chystala vo sne do divadla, sprevádzal ma Janko Koleník ako Walter Klaus z Dunaja, rozumej, v nacistickej uniforme. 🙈😂

januska12323
8. apr 2024

@heidi4 no vtip je v tom, že vždy nájdem ale z nejakého dôvodu nefunguje tak moja misia pokračuje až kým sa nezobudim a idem naozaj 😁

heidi4
8. apr 2024

@januska12323 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 paraada 🤣 snad to stihnes 🤣

janinah
8. apr 2024

Nicky nie sú vôbec tak anonymne ako sa ti zdá.napr.o mne sa tu vie dosť veľa a dá sa dohľadať....a ano vadi mi.ze niekto chce naše názory a nemá toľko chochmesu vystúpiť pod svojím nickom.Samozrejme mi anonym nevadí pri intímnych témach.Toto tu už absolútne nemá úroveň.

janinah
8. apr 2024

@fido69 asi máš pravdu...koho už by len zaujímalo cudzie sny...to už len ozaj posledná téma na rozhovor.aby" reč nestála"

heidi4
8. apr 2024

@janinah nahodou ja sa tu bavim na inych snoch, co dokaze mozog proste vyprodukovat (ake bizare), pridu mi srandovne (tie ostatnych) a absolutne mi nevadi, ze sa pyta anonymne, vsak kto chce, prispeje, kto nechce, nemusi, nikto nikoho nenuti, toto nie je povinna anketa a zas pytanie sa na sny nie je ziadanie tak tajnej informacie ako cisla uctu ci rodneho cisla, vyska vyplaty a pod.
Aspon ja to vidim ako temu na odlahcenie, konecne nejaka zmena od volieb a tych "chorych" vztahov, co sa tu denne riesi...
Mozno to niekomu aj zlepsi naladu, zasmeje sa alebo len odlahcene pokonverzuje a to je praveze dobre pre lepsi den. 🙂
Maj ho pekny 🙂

autor
8. apr 2024

@janinah s tebou musí byť strašná zábava 🫣

lucka_ke
8. apr 2024

často vo sne blúdim a neviem nájsť cestu...

zafir01
8. apr 2024

Mávam sny často .vlastne každu noc .
Občas sú to sny erotické ( aj lucidne 😂 ) , často sú to sny kde šoférujem auto ,kamión ,ale sotva sa zmestim za volant , v aute je veľmi tesno ,kričím sa a je mi nepohodlne,nedočiahnem na pedale ,ale zároveň volant mám až na bruchu . ( Mám vodičák a šoférujem rada )
Alebo som niekde v bazéne a plávam . ( Som neplavec ) .
Celkovo sa mi snívajú dosť akčné sny .
Včera napríklad :
V sne bol manžel mojím otcom ,a ja som bola mladšia . Pristáli sme na nejakom ostrove pri južnej Kórei, bol to maličký ostrov ,ktorý mal ale vysoké hory ,ktoré sa hneď končili v mori a biely piesok . Bývali sme v takej chatrči .vraj tam musíme ísť koli vojne s koreou. A ja som si teda našla prácu ako pomocnícja v takom centre pre deti ,kde boli deti od bábätka až po školákov . Boli tam aj predcasniatka. Niektoré rodičov mali a chodili za nimi ich navštevovať , niektoré deti boli siroty.
Ja som ja nich hovorila anglicky. Pamätám si ,že som rozmýšľala ako sa povie " porodiť predčasne " 🫣 potom som si kreslila so staršími deťmi a zoznamovala sa s nimi .

Zvláštne je ,že o mojich troch deťoch sa mi snívalo len pár krát . O mužovi často . Snívalo sa mi aj o dcérke ,ktorá zomrela ako bábätko , ale v sne to bola už dospela žena . Tie sny s ňou po istom období prestali .
Mám rada sny , hoci má niekedy vedia cez noc vyčerpať .

autor
8. apr 2024

@janinah Vedia len toľko koľko prezradis. Keď nič neprezradis, nikto nič nevie 🤷🏼‍♀️ a okrem iného, máme na výber .. keď chcem písať anonymne, tak môžem. A je mi naozaj jedno či to niekomu príde pod úroveň alebo nie. Ty musíš mať naozaj nudný život, keď sa zapajas do tém, ktoré ťa absolútne nezaujímajú. Nič do nej neprinesies iba prídeš pisat ustipacne, neprinosne a hlúpe komentáre. Aký názor prosím ťa od teba chcem .. absolútne žiadny. Nikde som priamo teba neoznacila a nepýtala od teba názor. Táto téma mala byť milá a na odreagovanie ale taky človek ako ty vsetkom vidí strašne veľký problém. Vieš čo .. tak sa choď zapájať do politických tém a hádam sa s ostatnými užívateľmi a zvyšovať si ego. Kto je na teba zvedavý...