icon

Čo si dávať pred behom na energiu?

25. sep 2024

Prosím vedeli by ste mi poradiť čo si dávate pred behom na energiu? Chodím behávať po práci a bývam velmi unavená, skúšala som magnezium ale nepomáha. Pripadne aké vitaminy je dobre užívať?
Ďakujem.

simca115
•
25. sep 2024

Zdravim. Ja používam vitamín D a pred behom si dávam spalovač tuku čo mi dodá energiu plus endorfíny z behania , a na záver doma si dám proteín

lucik194
•
25. sep 2024

ja ked idem behat po praci, mam zaklad poriadny obed. kebyze si dam salat tak neodbehnem ani kilometer. normalne flakota masa s prilohou.
to mam tak 4 hod pred behom, pred behom neviem, ze som nieco velkeho jedla.

na olovrant odporucam nieco energeticke ako tycinku, banan a az potom ist behat

snowflakenel
•
25. sep 2024

@simca115 aky ten,spalovac mas

autor
•
25. sep 2024

@simca115 spaľovač si dávam aj ja synefrin, ten ma dobre zahreje ale na energiu mi nepomáha

simca115
•
25. sep 2024
draik
•
25. sep 2024

Normálne cez deň jedzte (nemusí to byť zrovna guláš), poriadne a dlhšie v noci spite a vykašlite sa na doplnky a hlášky, že spaľovač tuku a pod. dodá energiu.

hiro
•
25. sep 2024

Kolega chodi behavat okolo stvrtej rano. Nie je unaveny po praci...

tilly
•
25. sep 2024

Ja behám ráno a l karnitin si dávam, teda, keď nezabudnem 😅

taktotedanie
•
26. sep 2024

Ja mam od GB pre workout Pump k tomu synefrin, l karnitin alebo od Thor pre workout
Ked uz som doma protein- to uz beriem ako ranajky

michaela329
•
26. sep 2024

Ja behám aj ráno - nalačno, poobede aspoň 3 hodiny po poslednom veľkom jedle, iba banán si dám, kľudne pol hodinku.pred. Spalovacom a energetakom som za tie roky na chuť neprišla 🤷

30majka71
•
26. sep 2024

Na energiu manžel používa bežecké gély. To je vlastne cukor, ale zase je pravda, že by sa to malo používať až po polhodine- hodine behu. On si to tak dáva až keď ide behať dlhšie. Tak jedine vyskúšať hroznový cukor pred.