icon

Čo si myslíte o častom stretávaní sa manžela s deťmi z predošlého manželstva?

ludovit11
2. máj 2020

Muž sa rozvedie,na novo sa ožení.No je častejšie mimo svojho ,, nového" bydliska so svojími ,, sterími " ďeťmi ako so svojou ,,novou" manželkou.
Áno má na svoje deti nárok, ale čo tak nejako to disproporčne rozdeliťaj medzi ,, novu" rodinu?

amelia000
2. máj 2020

@ludovit11 a ty si chlap alebo zena?

moonlight1210
2. máj 2020

@ludovit11 si chcel/a povedat rovnomerne.
Disproporcne je to teraz.
Inak by si nepisal/a.
Slovnik cudzich slov do ruky, alebo potom radsej pouzivat iba slovenske slova.

No a rozvedeny muz/zena zo zavazkami k nedospelym detom vzdy znamena, ze idu zit dokopy tri rodiny, nie dvaja ludia. Neviem, preco s tym ziadny/a nepocita, a potom je z toho po sobasi komplet prekvapkany/a.

zooeynka
2. máj 2020

@ludovit11 o com je debata? Mame tu rozhodnut komu sa ma rozvedeny muz viacej venovat? :D Ked uz, tak normalne napis co sa deje...

pracujucazienka
2. máj 2020

Deti budú vždy viac ako žena.Je to jeho krv,potomkovia.Ja neviem prečo stále chcete údaj o tom čo je normálne čo nie.Hranice si trebalo stanoviť predtým nie teraz.Deti svojho otca očividne ľúbia a chcú s ním byt a ty chceš byt ta čo to nedovolí?Pockaj aby si sa aj ty nestala starou rodinou.Muza si si brala aj s jeho deťmi,starostami,radosťami.Inak je zaujímavé že pokial si žena hľadá po rozvode muža tak sa očakáva že bude brat ohľad na deti alebo pokial si muž hľadá po rozvode ženu tak tie ženy čakajú že budú číslo jedna a minuly život sa zmaže.

srandujete
2. máj 2020

ak je ta disproporcia velka ( nepomerna, neumerna, nerovnomerna), a muz je viac mimo noveho bydliska, uprimnu sustrast novej manzelke. . . 😒 jedine ak by s tym bola vopred uzrozumena a neprekazalo by jej to 😉

marca12
2. máj 2020

Vzdy ma byt dieta viac ako zena a s tym sa musi kazda nova zena zmierit. Zboznujem,ked zeny vycitaju chlapom,ze travia cas s detmi a este sa im aj serinkaju do toho ako maju ten cas s detmi travit a kecaju do vychovy. Potom je chlap zmanipulovany novou zenou,deti zmatene a vsetci nestastni.

jaskolka
2. máj 2020

A ty si ten starý muž, či nová žena? Lebo vôbec nechápem pointu, čo vlastne potrebujes? Ak si muž, tak ty hádam si vieš zadelit čas k starej a novej rodine. Ak si žena, tak s tým si mala počítat, že partner svoje deti "nevymaze".

syslik81
2. máj 2020

spojit cas s detmi a novou zenou dokopy ... alebo venovat detom vikendy a ce tyzden to zene vynahradit ... pripadne ak spolu zena a deti nevychadzaju tak striedat vikendy raz s nou raz s nimi .. ale naj je so vsetkymi naraz ... je to tazke rozhodnutie .. ena vedela do coho ide ale tiez ju nemozes zanedbavat a deti bud navzdy tvoje ale zas len kvoly tomu ze si sa rozviedol ich nerozmaznavat ...

danielinaa
2. máj 2020

dnes sa mnohi rozvadzaju pre kazdu blbost a potom to takto vyzera.

eeerickal1
2. máj 2020

@syslik81 najlepšie je so všetkými naraz, len realita je často iná, nedá sa to často tak lebo je tam nejaký problém, aspoň z vlastnej skúsenosti, čo pozorujem vo svojom okolí 😉

ludovit11
autor
3. máj 2020

@zooeynka nie nič nerozhodujte , je to len debata o tom čo je lepšie.

ludovit11
autor
3. máj 2020

@syslik81 ak je u " starých " okrem nedele furt? kym je ex v práci?

zooeynka
3. máj 2020

@ludovit11 asi to znamena ze nova rodina/partnerka ho nedostatocne zamestnava

stanulienkat
3. máj 2020

@ludovit11 tak sa nemali brat.

ludovit11
autor
3. máj 2020

@jaskolka myslím že ak by sa každy na dany problom pozrel zo svojej strany možno by zmenil názor že?

syslik81
3. máj 2020

tak ak ex je v praci a on strazi deti? radsej otec ako niekto cudzi..nech ich vezme domov k novej zene a strazi tam ... otane je ci to robil i pred manzelstvom alebo az po ..ak po asi by som bola nahnevana ale to zas zalei ci sa aj zmenilo daco u ex-nova praca etc a tu pomoc predtym nepotrebovala..alebo vsetko ako predtym a len zacala po svadbe ex vymyslat a vtedy by som uz spozornela

ludovit11
autor
3. máj 2020

@syslik81 toľko poviem že dievča sa dozvela o rozvode až z pošty zo súdu.Dlho dlho potrebovala psichológa.

syslik81
3. máj 2020

a zrejme sa z too nedostala.. akje mu aspon ako tak muzom prestane jej lozit na oci .. utne s nou styk aby jej dal moznost zabudnut a dychat .. deti vziat po skole a zaniest do skoly dajme tomu ak ich ma na vikend a komunikovat len to najdolezitejsie .. alebo mozno ma teraz on vycitky ale narobi viaz zloby ako dobroty ..

ludovit11
autor
3. máj 2020

@syslik81 osobne si myslým to čo vy,len ja sa môžem mýliť a preto som sa pýtal.A spýtam sa ešte takto: Nemôže mu ísť aby aspoň jedneho maloletého jej prisvojil takýmto spôsobom už keď súd rozhodol v jeho neprospech?

ludovit11
autor
3. máj 2020

@ludovit11 zle som .....napísal si prisvojil......

syslik81
3. máj 2020

@ludovit11 sud mu dieta neda len preto,ze sa chlapec po rozvode spamatal.. dieta ma byt u matky ..pokial ona nieje fetacka alkoholicka alebo detinetyra nema dovod aby jej detiodobrali a on nech je pomaha financne detom nech sa venuje tak akopredtym a nie ze si svoje vycitky bude dohanat na nic h .. ra sa rozhodol pre novu zenu a rodinu tak nech sa stara o to,aby nepokazil aj tu moznost .. lebo sa lahkomoze stat ze strati vsetkyc okolo a bude sam