Čo si myslíte o nezvyčajnej výmene vo vzťahu?
Ahojte mam 18 rokov a moj priatel ma 20 sme spolu momentalne 3 roky a som naozaj stastna vidim, ze aj on klape nam to brutalne a co sa tyka sexu ani nehovorim je to super ale ide tu o to, ze on bol moj prvy a ja som bola jeho prva a no tak ako sme mladí zacalo nas lakat, ze by sme to chceli skusit aj s niekym inym. Od zaciatku nasho vztahu sme rozlisovali lasku a sex, pretoze fyzicky nas moze pritahovat aj viac ludi to je normalne ale milovat mozes naozaj iba jedneho. A tak sme uz skusali aj trojku s jeho kamosom a rozmyslame aj nad parom ale teraz nas napadlo, ze by sme skusili vymenu, ze ak bude prilezitost on by sa vyspal s nejakou babou a ak budem mat prilezitost ja tak ja by som sa vyspala s niekym. No lenze ja nechcem aby sme si niekoho hladali nedajboze ostali s nim v kontakte aj potom sexe a v tom sme sa zhodli no bojim sa, ze sa na to dievca zmota a mna potom opusti a su to asi zbyfocne stresy ale bojim sa i ked viem ze ma miluje a spravil by pre mna vsetko neviem sa rozhodnut ale urcite nechcem aby sme ostali tak, ze budeme sexovat len spolu, pretoze zivot je moc kratky na to aby v nom bolo malo sexu a samozrejme nechceme aby nas to zacalo nudit aj ked myslim, ze to tak skoro nehrozi ale rada by som ak by ste mi mi poskytli vas nazor pripadne ak ma niekto skusenosti s niecim podobnym. VDAKA. 🙂
Do kelu a ja som doteraz tieto diskusie necitala.Ako vidim,prichadzam o vela 😂🙈🙉🙊
Mňa zaujal ten " dôkaz o zdraví" to bude prebiehať ako?
@amelia000 🤣🤣🤣 kukaaaj
tak pokiaľ budete fungovať takto, že každý si môže byť po sexuálnej stránke s kým chce len preto, že ste mladý tak je si myslím ten strach na mieste. vždy sa môže stať, že medzi tými ženami nájde nejakú, do ktorej sa tiež zalúbi, to je normálne, deje sa to aj vo vzťahoch, ktoré nie sú také divoké ako ten váš a tuto je ešte väčšia pravdepodobnosť. sa musíš rozhodnúť či chceš mať taký voľný vzťah alebo radšej chceš normálny vzťah kedy teda budete jeden druhému jediným sexuálnym partnerom
...nestačím sa diviť,koľké ste jej na to naleteli🤔😂😂😂
@katka164 myslíš,že len žartuje( to by bol lepší pripad/) alebo jej ozaj d.be?
@andulka8888 si proste sen každého primitiva, si mladá, hlupa, naivna, veľmi prehnane sebavedoma, a ešte aj tolerantna k tomu ked si tvoj priatel privonia inde. Jednoducho uži si ked si presvedčená o tom že je to takto správne, že si IN, že je to moderne a ty ideš s dobou, ale nečakaj že ten tvoj je ten pravý, žiaden chlap nechce za ženu rozhodnožku, take su iba na pobavenie, a nezabudni že tvoja minulosť pôjde s tebou, a raz sa pred teba postaví a nebude to príjemne.
Fuuha, tak teraz mi padla sanka.... Dievca, ty si zacni vazit samu seba! Rozpravas, aky je sex uzasny, ake je to super cool, sexovat kade-tade, ale prosim ta, maj uctu sama k sebe, si zena, ta, ktora v sebe nosi krasu, hodnoty, nerob zo seba handru a chuderu! Ano, sex je fajn, ale maj uctu sama k sebe na prvom mieste, k svojmu telu a k svojmu zenstvu ... Ako si ta moze vazit chlap, ked ty si nevazis sama seba.. Skus si dat v zivote vyssie ciele, nez len najst chlapa do trojky...
Inak v minulej teme (2018) mala 16 rokov, priatela uz 3r. Teraz ma 18 a zasa 3r. Asi mi nejde matika.... 🤔🤣🤔🤣
@andulka8888 Ako tu už bolo spomenuté... Asi sa tu nejaké mužské oddelenie veľmi nudí v práci. Čo uhorková sezóna? 😀 Ale ak si skutočná Ty aj Tvoja otázka, tak potom si veeeľmi sebecké dievča. Tak kamoša si do postele prizvať môžeš, to je "na porádku". Ale druhú ženu, s tým už máš problém, že sa na to dievča zmota (ako si to mimochodom divne nazvala) a opustí ťa kvôli nej. No áno, je to možné - zistí, že sexuje niekto lepšie ako ty a bum máš problém. A inak čo keď "sa zmota" napríklad na toho kamoša? Vieš aj také sa deje....
Keby hlúposť nadnášala,tak sa vznášaš ako holubička /to je z jedného super seriálu/ ...život nie je len o sexe,o promiskuite už vôbec nie,ale holubičky toto nepochopia.Je taká vec,volá sa to povesť a ty ju získaš takú,že sa o teba poriadny muž ani neobzrie /toto čo máš teraz akože za priateľa poriadny chlap nie je ani náhodou,poriadny chlap si ženu váži, miluje a ctí a toto by mu nikdy nenapadlo- podhodiť ju inému.A ešte niečo- pohlavné choroby sa liečia na venerologickom oddelení,túto info budeš veľmi ľahko potrebovať.
@andulka8888 ...v 18 sa bat o buducu hypoteticku nudu v sexe...svet sa v prd*l obracia 😂😂😂
Baby,a teraz vážne- to kto toto čudko vychoval? však to má mamu,prepáčte,to ako sa dá ku-va vychovať?
@veronikaszabova ber do úvahy, že nedokončila školu 😀
boze zeny sa sejem ake ste vsetky ktore ju odcudzujete svate :D ziadna z Vas na 3ku v zivote ani nepomyslela ...no fuj... :D
@andulka8888
pozri si mlada... on je tvoj prvy ty jeho prva... veris ze to tak ostane navzdy? to je len v rozpravkach... pokial sa dohodnete ze si aj pocas vztahu budete uzivat s inymi tak rataj s tym ze mozu nastat situacie s ktorymi si neratala a nahodou bude nejaka baba"lepsia" ako ty a laska nelaska sex je zivocisna potreba a mozno prave to co chyba tvojmu pri sexe s tebou to najde u tej druhej a bude to tam vyhladavat castejsie...to iste sa moze stat aj opacne...a konec lasky fotku vrat 🙂 zasa poznam chlapa ktory si zobral svoju prvu za zenu a casom zistil ze by chcel namocit knotik aj niekde inde... cize je to na vas no rataj s rizikami 🙂 have a fun 🙂
@janinah písala vyššie že mama mala autonehodu
@janinah vraj mama umrela, otca nestretava, vraj sa o nu stara brat - alkoholik, jeho zena je semetrika, ktora ju neznasa ;) jej stare temy su zaujimave 🙂
A este - vyhodili ju zo strednej. Vraj ona za to nemohla 🙂
@misha666 no,nepomyslela,ak máš úctu sama k sebej a šťastie,že nájdeš charakterného ozajstného muža,tak ti ani nenapadne experimentovať...a je nemálo žien,ktoré so svojim prvým ostali celý život a sú spokojné...treba sa vedieť zmestiť do kože...
@veronikaszabova tak to je dáky stratený prípad,idem sa za ňu pomodliť,nech stretne ozajstného muža,ktorý sa k nej bude správať ako k Žene,nie ako k nástroju na sex
Ďakujem, že mám dosť rozumu na to, že som nepotrebovala nikdy riešiť podobné veci!!! 🤦🏽♀️ Zastavuje sa mi rozum pri takýchto diskusiách.
@janinah tu ide uz skor aj o generacny rozdiel v zmyslani... ja dievca neodcudzujem a nedovolila by som si o nej napisat tak ako ty... v prispevku vyssie... dala otazku dala som jej odpoved... popali sa, tak sa popali...zivot ju nauci... nechapem k comu je dobre takto o nej pisat ako vela zien tu pise...
Ach dievca tak sa vyspi s celym futbalovym timom 🤷♀️Mas len 18to svedci o tvojom plytkom zmyslani ale dufam🙏Kvoli tebe ze s rokmi pride aj rozum🤞Trim še
@andulka8888 🤦♀️
@andulka8888 skor ako nejake swingers party, ci trojky atd by som si poriesila maturitu a potom sa zabavala. uprimne - tiez som si svoje odzila, nemusi mi nik oci otvarat, .. no ak mas pocit, ze sa dokaze tvoj chlap namotak na nejaku sexicu, co mu lepsie zacvici v posteli, tak vas vztak nie je taky pevny, ako ho prezentujes.