icon

Čo si myslíte o potetovaných ľuďoch?

25. sep 2022

Co si myslite o potetovanych ľuďoch? Keď sa pozriete všade okolo, tak ženy si dávajú rôzne tetovanie na rôznych miestach ale aj chlapi. Kam to spejeme? Ved to je zásah do tela a škodí to a este to vyzera strasne a vyzyvavo. A nedá sa to ani dat dole. Nepáči sa mi takáto doba. To naozaj ľudia toto potrebujú pre šťastie?

Strana
z3
ivec16
2. okt 2022

nieco co ma priamo
neovplyvnuje a neskodi to mne neriesim… mne viac vadia napriklad fajciari… citim sa ich spravanim obmedzovana

retep00
2. okt 2022

Tak a teraz tu poďme odsudzovať každého, kto si dá pohár vína, kto fajčí, kto pije 5 káv na deň či dopraje si každý deň 1 čokoládu. Lebo aj to je zásah do tela a škodí to aj keď možno to na tom človeku nie je vidieť. Autorka a odsudzujem aj teba, pretože tráviš veľa času na internete a píšeš nezmyselné diskusie a aj to škodí tvojmu telu. Mala by si sa viac hýbať na vzduchu a nelámať si hlavu nad vecami, do ktorých ti nič nie je, inak ten svet naozaj nikam nespeje. Každého voľba a to, že tebe sa to nepáči na svete nič nezmení.

ankare
2. okt 2022

Nech si každý robí, čo chce. Ja by som si to nedala, ale každého vec.

vroni
2. okt 2022

Nepáči sa mi tetovanie, ale uznávam, že je to vždy lepšie ako kacacia papula, breznevovske obočie a cecky ako Lolo Ferrari. O potetovanych ľuďoch si myslím, že to vidia inak ako ja.

kylie1983
2. okt 2022

O ludoch s tetovaním si nemyslím nic, ale o ľuďoch s predsudkami si myslim svoje.

vevimaja
2. okt 2022

Aj ja mam tetovanie velmi dlho som nad nim uvazovala a nelutujem je to pre mna spomienka na niečo dolezite a je mi jedno ci ma niekto sudi a chcem este nieco co bude vystihovat moju ďalšiu etapu zivota ale to je este na dlhe rozmyslanie 😁

bashawelle
2. okt 2022

Nemyslím si na základe toho, či má niekto tetovanie, nič. Štandardne ani podľa šperkov, obočia, účesu, oblečenia... nič z toho sa mi páčiť nemusí, ale necítim potrebu podľa toho skatulkovat. Jedna výnimka - o človeku s vytetovaným hakovým krížom, Z alebo podobnou chuťovkou by som si názor urobila asi rýchlo. Ale to aj o hocikom, čo s týmito vecami sympatizuje, bez ohľadu na tetovanie. Tetovania môžu byt pre niekoho sebavyjadrenim, dôležitou spomienkou... inak po tom hejte voči potetovanym, čo sa tu rieši (kto zachytil tému o pani učiteľke čo sa odvážila mať tetovania q ešte aj kúpiť rum...), človek ma až chuť si jedno dat nech týchto ľudí od seba odozenie. Škoda, že kvalita je drahá plus panika z bolesti a hepatitídy (ano, ja viem ze v kvalitnom salóne je šanca sa niecim nakaziť skoro nulová). Inak pri týchto témach tak uvažujem, koľkým by vadilo, keby ich ratoval potetovaný lekar alebo hasič. Ale odsudzovať nq základe iného vkusu, to ide super...

triomama
3. okt 2022

Tetovanie mi nevadí,samozrejme do istej miery,tiež mam pár malých,decentných,pre mňa plnovýznamových...vadí mi skôr,keď je potetovaná tvár,alebo je tetovanie nechutne farebné...ale nie je to moje telo.No čo sa mi nepáči sú piercingy všade po tváry,pod kožou atď.to je už extrém.Mám takú známu,je to skvela osoba,milujúca matka ale ja byt jej dieťa,tak sa zľaknem 🙈

Strana
z3