icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

klementinka58
6. jan 2025

@bloger to bola ennemery tusim co to pisala 🙂

aurora33
6. jan 2025

@bloger áno, je to neskutočné, čo tu vy dvaja predvádzate.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 poprieš ešte aj vlastnú existenciu

aurora33
6. jan 2025

@bloger si slepý?

enmery
6. jan 2025

@bloger Pretože autorka sa pýta, ako je to možné. Ako je možné sa nedomôcť svojho práva. O tom rozhodujú politici a ergo to, komu to hodím do urny. Roky rokúce sú úplne v prdeli týrané ženy napr a nevedia sa domôct svojej ochrany. Zákony v týchto oblastiach nikto nerieši a nemení.Súcit vyzerá inak. Úplne sa to vylučuje s tým súcitit a zároveň útočiť a byť agresívna, ak ponúkne niekto iný pohľad. Nám ste tu naložili, zato jej vyjadrovania treba chápať. Pekný dvojitý meter. Aj nezhodnúť sa v nejakom názore vôbec neznamená byť sklamaný z niekoho. Alebo sa musieť nenávidieť. V iných sa zase často zhodneme. Tebe pekný večer.

enmery
6. jan 2025

@aurora33 On to politikou myslel mňa. Netuším, prečo to píše dookola Tebe. Aj príspevok 17.12 je odo mňa 😄Prepáč mi.

aurora33
6. jan 2025

@enmery v pohode, ty za to nemozes.

aurora33
6. jan 2025

@enmery ale mám také nervy 😂😀 má to tam cierne na bielom a stále ma bude obviňovať, že ja klamem 😀😀😀 tu je krásny dôkaz, že hlupákovi nevysvetlíš, že je hlupák.

enmery
6. jan 2025

@bloger 17.12 je príspevok odo mňa, nie od @aurora33. 😃 Tak jej nepíš, že poprie aj vlastnú existenciu. Asi takto tu komunikujete celý čas a prekrucate a neviete pochopiť napísaný text. Nemá to tu zmysel.

bloger
6. jan 2025

@enmery pre mňa ste rovnaké ja v tom rozdiel nevidím

enmery
6. jan 2025

@bloger Má to obrovský zmysel 4krat označiť ju a napísať jej "neskutočné" a "poprieš aj vlastnú existenciu". Pričom Ti píše pravdu, že ona to nebola a namiesto ospravedlnenia napíšeš "pre mňa ste rovnaké ja v tom rozdiel nevidim". 😆 pobavenie na záver.

bloger
6. jan 2025

@enmery Topiaci sa aj slamky chytá. Porekadlo na záver.

aurora33
6. jan 2025

@bloger to si fakt ani nepriznaš svoj OČIVIDNÝ OMYL?

klementinka58
6. jan 2025

@enmery a neprizna si bloger chybu ani za nic ze sa mu tie nicky poplietli 🙂

bloger
6. jan 2025

@klementinka58 rovnako ako ani vy, že ste arogantné

aurora33
6. jan 2025

@bloger Debil ostane debilom. Porekadlo na záver

aurora33
6. jan 2025

@bloger my sme žiadnu chybu neurobili. Ty si tu spravil omyl ako svet a ani si nevieš priznať chybu. Fakt sa mozes hanbiť. Takto sa nespráva dospelý chlap. Ale čo od teba čakať vsak?

bloger
6. jan 2025

@aurora33 to je strašný omyl mal by som sedieť v Leopoldove

enmery
6. jan 2025

@aurora33
@klementinka58
Povedať prepáč vie fakt len vnútorne zrelý človek. Aj ja som tu niekedy niečo prehliadla a omylom označila a potom som sa na tom zasmiala po upozornení a ospravedlnila. Tak ma to učili doma.😃Neviem, prečo je pre niektorých priam nadľudsky výkon.

aurora33
6. jan 2025

@enmery Ved jasne, ja tiež keď sa v niečom pomýlim, tak sa ospravedlním. Nedavno mi povedal manžel, že ja som jedna z mala ľudí, čo pozná, ktorí sa dokazu ospravedlniť. Ako pozeram tu na MK, asi je to naozaj pravda. A máš pravdu, uznať svoj omyl dokáže len zrelý jedinec.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 Ak sa ospravedlníte mircalle a autorke tak sa ospravedlním aj ja.

enmery
6. jan 2025

@aurora33 Ja sa porúčam. Ja som tu nebola obvinená hádam už iba z atentátu a doteraz čakám na vety,
v ktorých som napísala, že je vporiadku ako bráni otec stretnutiam matke a ako je matka tá zlá. Nič. 😄 už sa to tu zvrhlo.

autor
6. jan 2025

@aurora33 ty sa spolu s ďalšími dvoma kolegyňami chodíš do každej témy len do krvi pohádať? Musíš mať veľké osobné problémy. Buď diskutuješ k veci, alebo opusti túto diskusiu.

mircalla
6. jan 2025

@bloger V mnohom s tebou suhlasim. Tuto je namieste priznat si chybu, ze si sa pomylil. Sam si par stran inej uzivatelke napisal, ze si fajn si uznat chybu. Tak sa toho drz

bloger
6. jan 2025

@mircalla Ja viem čo som napísal. Tak ale prepáč aby ma tu niekto nazýval debilom je moc. Ja mám rovnako právo na ospravedlnenie sa.

aurora33
6. jan 2025

@bloger môžem ta vieš čo. Ja sa nemám na rozdiel od teba za čo ospravedlňovať.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 potom ani ja

aurora33
6. jan 2025

Na rozdiel od teba nemám absolútne žiadne problémy.

aurora33
6. jan 2025

@bloger vsak v pohode. Tu si to môže každý pozrieť čo si urobil, alebo neurobil.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 áno