Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?
Čo je toto za štát keď to dovolí?
@bloger Pretože autorka sa pýta, ako je to možné. Ako je možné sa nedomôcť svojho práva. O tom rozhodujú politici a ergo to, komu to hodím do urny. Roky rokúce sú úplne v prdeli týrané ženy napr a nevedia sa domôct svojej ochrany. Zákony v týchto oblastiach nikto nerieši a nemení.Súcit vyzerá inak. Úplne sa to vylučuje s tým súcitit a zároveň útočiť a byť agresívna, ak ponúkne niekto iný pohľad. Nám ste tu naložili, zato jej vyjadrovania treba chápať. Pekný dvojitý meter. Aj nezhodnúť sa v nejakom názore vôbec neznamená byť sklamaný z niekoho. Alebo sa musieť nenávidieť. V iných sa zase často zhodneme. Tebe pekný večer.
@enmery a neprizna si bloger chybu ani za nic ze sa mu tie nicky poplietli 🙂
@klementinka58 rovnako ako ani vy, že ste arogantné
@aurora33
@klementinka58
Povedať prepáč vie fakt len vnútorne zrelý človek. Aj ja som tu niekedy niečo prehliadla a omylom označila a potom som sa na tom zasmiala po upozornení a ospravedlnila. Tak ma to učili doma.😃Neviem, prečo je pre niektorých priam nadľudsky výkon.
@aurora33 ty sa spolu s ďalšími dvoma kolegyňami chodíš do každej témy len do krvi pohádať? Musíš mať veľké osobné problémy. Buď diskutuješ k veci, alebo opusti túto diskusiu.
Na rozdiel od teba nemám absolútne žiadne problémy.

@bloger to bola ennemery tusim co to pisala 🙂