Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?
Čo je toto za štát keď to dovolí?
Autorka, otec papaláš? nie náhodou štátny úradník? - to môže kľudne robiť aj na podateľni na katastri 🤣.. úprimne od doby, kedy som videla ako bulvárne média dokážu manipulovať ľuďmi, tak neverím tým článkom, kde sa nejakým spôsobom výrazne haní nejaká osoba.
Príklad - podnikateľ zabudol dieťa v aute.
Príklad2 - poslanec za stranu SaS mal smrťeľnú nehodu v drahom športovom aute
- ku každému spomenutému nájdeš články. V prvom prípade to bol milujúci otec, v druhom prípade to bol hlavne človek, čo viedol účtovníčku firmu a snažil sa konať dobro všade kde sa dalo.. ale to sa do článkov nehodilo.
Rovnako tento prípad pani beaty. Kde je pravda vedia výhradne tí dvaja. On ju možno vyhodil z bytu hneď po RD ale nevidím nikde, že by bolo napísané, čo sa dialo pred tým ako tak konal, a rovnako všetko ostatné v tomto prípade 🙃.
Si naozaj myslíš ty a poniektoré,že štát by nedovolil stýkať sa dieťaťu,normálnej matke? Žeby zveril dieta otcovi bez dôvodu? Sa ukľudní a pusti si Rosamundu.
@maciatkolulu ona má dovolené sa stýkať, on marí styku s dieťaťom. A o tomto štáte si áno myslím že je veľmi korupčný.
Ďalší fakt je, nafúknutý názov článku. Ktorý hovorí, že ho nevidela 8 rokov. Pritom sa stretli v roku 2022.
Otec požiadal o striedavu, ktorú súd zamietol.
@hipuska to povedal on. Tri roky mu bola dobrá. Zaujímavé ….
@hipuska videla cez bránu škôlky kde stojí denne.
Autorka, ty si tá matka?
@aurora33 nie nie som tá matka, ale cítim s ňou. Keby sa to stalo ktorejkoľvek z vás, inak by ste písali. Táto diskusia pekne odhalila, aké citlivé niektoré matky sú a takéto tu vychovávajú ďalšiu generáciu, už chápem čo vidím.
Autorka, ty s tvojou pohavou a agresivitou, neochotou pochopiť písaný text, pocit ublíženia, neschopnosť komunikovať bez súdenia, si na najlepšej ceste jedného takého psychopata vychovať. My všetky sme hlúpe, len ty si ju jediná lietadlo.
kolko otcov skoncilo rovnako ako tato matka ... v com je rozdiel? nevidis priamo do pripadu nevies ako to v skutocnosti bolo .. preto sa dohadovat kto ma pravdu a prava je len dohadovanie .. ako mama si neviem predstavit prist o dieta ... ale ak sud rozhodol ako rozhodol iste tam bolo aj nieco o com ona nerozprava
Je strašné, ak jeden z rodičov bráni vidieť dieťa tomu druhému, a že takých prípadov naozaj je. Ale tu by som všetku chybu na otca nehádzala… Ak by bola matka taká milujúca a chcela dobro pre svojho syna, určite by v škôlke na ňu nevolali políciu.
To akože z jednej mojej otázky vieš vyvodiť aká som matka? Tak to si potom dobrá hysterka.
@aurora33 zrejme, prispevky posobia tak, ze tu pise ta mamicka. Jej bolest sa da chapat, ale bez poznania celeho pribehu nemame cely obraz a tiez mam chut byt velmi opatrna pri priklanani svojich sympatii na stranu tej mamicky. Pozrela som si na FB stranku tej nou zalozenej iniciativy a pozrela som si jej video zo Silvestra. Diplomaticky povedane, preexponovany prispevok.
@gab1sol v jednom bytovom dome tak vrieskala, že dunel celý dom ( chápeme že chodby a schodiská, garážové státia, kde zvuk rezonuje), tiež na ňu volali policajtov susedia , to sa už pani B. nepochvali, ako tam neskutočne vyvádzala ako by utiekla z Cajly.... napádala obyvateľov domu, kde nemala čo robiť, vrieskala, ti ľudia netušili o čo a koho ide a prečo tam vrieska, tak zavolali políciu. Aj to bol "na vine" jej ex, lebo ona to povedala.
Žila tam moja kolegyňa, prišla z práce, išla zaparkovať a stala sa účastníkom teatra pani B.
Takže jej situácia a stav je aj jej podiel , nielen ex.
Je zaujímavé že vôbec neriešite, že jej nebol zamedzení styk. Je jedno kde a s kým ale on jej ho jednoducho nedá a bodka. Keby tým ľuďom hrozili nejaké sankcie prípadne aj trestné stíhanie asi by si rozmysleli ako sa budú správať. Veď keď predsa jej stanovili každý druhý víkend mal syna vychystať dať mu pusu na čelo a odovzdať mame.
V inej diskusii kde je žena hysterická je chuderacktoru muž provokuje a určite je on idiot. A tu hľa ona je hysterická a treba jej zobrať dieťa. Garantujem Vám, že keby Vam každej jednej vzali dieťa ste tiež hysterické.
Mám známeho, ktorý bojoval takto o syna. Už vidim fotky na nete, že to konečne dokázal ale cca 3 roky o ňom nič nevedel lebo matka nechcela. Príde Vám to normálne. Stále sa bavíme o tom keď súd, psychiatri atď. ten styk stanovia ale jednoducho sa nevykonáva lebo nemusí.
@gab1sol volali na ňu, lebo stala pri škôlke a chcela dieťa pozdraviť. Prečítaj si tie rozhovory.
@cacianka keby tebe niekto ukradne dieťa a roky ti bráni ho vidieť, chcela by som vidieť, ako by si nevrieskala na celý barák. Nevieš čo je to materinský pud asi.
Volali, pretože ohrozovala nie len svoje dieťa, ale aj ostatné deti, atakovala učiteľky… Ale ty to vieš určite lepšie, lebo pani B. povedala.
Táto diskusia odhalila aké citlivé niektoré matky sú a takéto vychovávajú ďalšiu generáciu?
Táto diskusia odhalila jedine to, že si zaujatá voči chlapom. A myslíš si, že dieťa je tvoj majetok lebo si ho porodila a muž naňho nemá žiadne právo. Práve osoby zmýšlajúce ako si ty, by nemali vychovávať deti a vtlkať im do hlavy hluposti. Obaja rodičia sú rovnako dôležití a majú rovnaké prava a povinnosti. Aj vo výchove aj v domácnosti.
Nikto z nás ich osobne nepozná a nikto nebol pri ich súde. To dieťa by len tak otcovi nezverili.
Mám známu, ktorej tiež vzali deti. Vyplakávala presne tak, ako táto vo videu, ale my, čo ju poznáme sa absolútne nečudujeme, že jej ich zobrali. Skôr sa čudujeme, že ich tolké roky mala ona.
Ja tento prípad sledujem už roky, resp. viem o ňom z médii už dlho. Keď sa s tým bývalym spoznala, ešte nepôsobil na vysokej funkcii. Neskôr sa stal generálnym riaditeľom Slovenského vodohospodárskeho podniku (Daniel Kvocera), mal kopu prachov aj známostí. Ja som ju začala registrovať po tom ako založila Iniciatívu za vymazaných rodičov. Tých rodičov, ktorým sa stalo to isté čo jej je na Slovensku kopa. Pre mňa desivé a strašidelné. Ja osobne viac verím jej. Slovenské súdy sú skorumpované a žiadna spravodlivosť tu nie je, pre človeka ako on, ktorý má peniaze a pozná správnych ľudí nie je žiadny problém podplatiť pár sudcov, aby bolo dieťa zverené do výhradnej starostlivosti len jemu. Smutné. Raz si to ten chlapec snáď prečíta a nájdu si k sebe cestu.
Autorka, je rozdiel materinský pud a psycho vyčíňanie.

Každý, kto napíše iný názor, ako máš ty, píše hluposti, nezmysli. Oháňaš sa tu faktami, ktoré si čítala v mediach.
Ty o tom, aký oni mali reálny život absolútne nič nevieš.
Ty máš buď traumu z detstva, že ťa nechal otec, alebo ťa nechal muž. Lebo z tvojich komentárov ide strašná nenávisť a zlosť ma mužov.
Keby si ty mala deti a rozviedla sa ( čo možno aj je reálne) , tak ty by si bola v pozícii tohto chlapa a svoje deti by si ich otcovi nedala lebo ty si ich porodila, bola s nimi doma. Ale zabudla si na jedno, že bez toho chlapa by si ich nemala. A ten chlap nemôže zato, že práve žena je tá, ktorá to dieťa musí porodiť. Je xy rodín, kde sa rodičia vystriedajú doma s detmi, tebe ako matke tiež nikto neprikazuje byť 3 roky doma a finančne sa obetovať. Dieťa môže ísť do jaslí a ty do práce. Dieťa potrebuje obidvoch rodičova.