icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

malena
5. jan 2025

samozrejme, že zlyhal, takých prípadov sledujem viac... viď napr tento :
https://domov.sme.sk/c/23418946/manzel-ju-kopal...

Len niektorí voliči aktuálnej vládnej mafie nedajú dopustiť na týchto, je to sekta ficova, úplne oddaná vodcovi, len on má praudu vždy... neskutočné... a preto sme tam kde sme, odpadová stoka EU, a to doslovne, lebo momentálne táto mafia dovolila dovoz rádioaktívneho odpadu zo zahraničia, minulá vláda to stopla a títo šmejdi to znovu povolili. Sme na úrovni africkej Burkina Faso....

lenkasarka
5. jan 2025

@malena pre pána to prečo si tu zamontovala Fica a jeho voličov?

pieksamaki
5. jan 2025

@hipuska nech je jej manžel ktokoľvek......mam o ňom svoju mienku....nepoznam ten pripad......ani som necitala vsetky prispevky.....nech je aj matka akokoľvek narušená....aby nejaké občas stretnutie s dieťaťom nemala dovolené.....mi príde zvláštne....aj chora matka má právo styku s dieťaťom.......

malena
5. jan 2025

@lenkasarka a všetko so všetkým súvisí, to v akom systéme žijeme, aký máš s tým problém ? Sledujem politiku, celkovo naše spoločenské diane, a všetko so všetkým súvisí, to v akom systéme žijeme, aký máš s tým problém ?

doriiis
5. jan 2025

@malena ....lebo za minulých vlád neexistovali takéto prípady.To iste.Ja sama poznám takéto rozsudky z 80 tych,90 tych rokov,keď si rodič jednoducho nepomohol.
Dovolím si tvrdiť,že v 90 tych rokoch boli uplatní nielen sudcovia ale oveľa viac aj tetky na úradoch,sociálne pracovníčky a jeden veľmi slávny bratislavský psychiater.

lenkasarka
5. jan 2025

@malena stačí,že sa má opýtaš jeden krát nemusíš hneď dva krát. Preto že pchať všade toho debila mi príde už naozaj idiotske.

malena
5. jan 2025

@doriiis za minulých vlád ? Nuž Fico mafia tu vládne už 14-sty rok a predtým Mečiar, a fico je jeho žiak. A tak to u nás aj vyzerá, nechápem, ako ich môžeš obhajovať ! Sme čierna diera EU, najhoršia vo všetkých ukazovateľoch, vo všetkom sme najhorší.

hipuska
5. jan 2025

@pieksamaki samozrejme, súhlasím. Dieťa má právo na obidvoch rodičov. Mne sa na nej nepáči, že utoci na muža. Hneď prvá vec, čo vnáša do prípadu...opustil ma.kvoli inej žene. Kdežto,.on píše len o vzťahu dieta-matka.
Ďalej ten nadpis...nevidela som ho 8 rokov, pritom s ním bola pred 2 rokmi. Nedrzim stranu nikoho, ktovie kde je pravda.

doriiis
5. jan 2025

@malena ...ach bože.🙄 Nauč sa čítať aj iné komentáre a potom reaguj.
Hej,v 80 tych a 90 tych rokoch bol Fico.
Ty si stratený prípad.Jak verklik si

malena
5. jan 2025

@lenkasarka pardon, toho debila, nuž bohužiaľ on a jeho družina tento štát totálne zprznili po všetkých stránkach a súdnictvo nevynímajúc...

autor
5. jan 2025

@gab1sol ako ohrozovala deti a učiteľku prosím ťa? Že chcela rozprávať so svojim dieťaťom?

malena
5. jan 2025

Manžel ju kopal aj pred Ústavným súdom. Ten ho po pár mesiacoch prepustil a vyplatil mu odškodné

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23418946/manzel-ju-kopal...

Väčšina násilníkov dostáva iba podmienečné tresty.
„Jednoducho vám zavolajú zo súdu a úradníčka z informačnej kancelárie vám oznámi: Od dnešného dňa je váš bývalý manžel prepustený z výkonu trestu odňatia slobody, lebo Ústavný súd rozhodol, že boli porušené jeho práva a slobody. Na to im môžete povedať iba to, že im ďakujem a že aspoň viem, že ma môže prísť zabiť,“ opisuje Liliana Doričová situáciu, počas ktorej sa v októbri dozvedela, že pre procesnú chybu nariadil Ústavný súd prepustiť jej bývalého manžela.

lenkasarka
5. jan 2025

@malena dobre veď ja mám ten istý názor,ale načo ho pchať do každej témy

janai1
Odpoveď bola odstránená
malena
5. jan 2025

@doriiis tak daj kto vládol v tých rokoch ? Mečiar - fico je jeho žiak, takže žiadny rozdiel.

autor
5. jan 2025

@janai1 kto spravuje tento štát? Kto skorumpoval celé súdnictvo, PZ, rozkradol nemocnice?

lenkasarka
5. jan 2025

@malena ja ťa naozaj prosím. Je tu veľa politických tém. Môžeš prosím písať tam. Toto ozaj nie je tema o politike. Buď taká láskavá. Ďakujem

malena
5. jan 2025

Je to prípad, ktorý spadá do obdobia vlád smeru, takže mi tu nevypisujte, že to s tým nesúvisí !

enmery
5. jan 2025

@oli18 Odveci je správanie dvoch dospelých ľudí. Majú spolu dieťa a ubližujú mu. Ale to už netrápi nikoho. A keď by si dočítalavedela by si, že súdy a polícia denne zlyháva napr pri týraných ženách. To som spomenula tiež. Slovakistan.

janai1
Odpoveď bola odstránená
malena
5. jan 2025

@janai1 Keď poviem Fico, neznamená to, že priamo on osobne, ale systém, v ktorom tu už roky žijeme a ktorý to dovolí, aby sa tuná diali krivdy a neprávosti.

didush27
5. jan 2025

Ty matku poznáš osobne?

kp7333
5. jan 2025

Tento pripad zial vela vypoveda o sudnictve a vymozitelnosti prava v nasej krajine. A podobne ako pripad Harabinovej ex a ich syna ukazuje, ze v tomto state su rovni a rovnejsi.

pieksamaki
5. jan 2025

@hipuska podľa mňa to píšu média......veľmi veľa veci skreslia

btus
5. jan 2025

a čo hovoríš na to, že matka bráni otcovi stretávať sa z dieťaťom? Peniaze sú ok, ale stretávanie nedovolí? Je to v podstate to isté, len obrátené.

gab1sol
5. jan 2025

@malena vidíš, aj pani B. asi skôr sympatizuje s dnešnou koalíciou, keď si dáva vysmiate fotky s pánom Mečiarom na FB a držia sa za ruky. 😉

gab1sol
5. jan 2025

Ak už učiteľky v našej škôlke sú nútene volať políciu, tak to len o rozhovore nebolo. Lebo doslova vytrhávanie dieťaťa z rúk pedagóga, sácanie a odstrkovanie druhých je znak pokojného rozhovoru. Pred vstupom do budovy je pár betónových schodov. Keby niektoré z deti strčí silnejšie tak, že padne na tých schodoch a rozbije si hlavu, nedajbože nejaký vážnejší úraz, tiež to budeme ospravedlňovať materinskou láskou k vlastnému dieťaťu? Ešte raz, pani učiteľky v tej škôlke sú pani učiteľky na správnom mieste a samé sa pokúšajú o to, aby dieťa a jeho záujmy bolo na prvom mieste. Ak boli nútene volať políciu, nebolo to pre obyčajný rozhovor dieťaťa s matkou.

lalenka33
5. jan 2025

@gab1sol tiež som mrkla jej fb a úplne normalna mi nepríde. Politické statusy sa striedajú s videami, kde divne rozpráva a s fotkami s akcií, kde nevyzerá, že by denne revala za synom a tiež podľa tých fotiek nepatrí k chudobe

janulka1802
5. jan 2025

Samozrejme, že nie je v poriadku 420 zmarených stretnutí. Sledujem ten prípad tiež len z médií, no osobne poznám prípady, kedy dieťa odobrali matke skutočne neprávom. Jednoducho súdy na Slovensku nie sú vždy spravodlivé, aj keď je niečo nad slnko jasné. Ona ale ani styk zamedzený nemá, len otec ho marí. Nemá styk zakázaný. To je obrovský rozdiel. Je to svinstvo najhrubšieho zrna a je jedno, či to urobí žena alebo muž. Ako matka s ňou súcitím. Musí to byť pre ňu peklo.

autor
5. jan 2025

@janulka1802 vidíš, ale ešte aj tu na materskom koni ju niektoré vraj tiež matky normálne odsúdia a odkážu že nie je v práve.