Čo si myslíte o psoch v obchode?

27. nov 2024

Co si myslite o psoch v obchode? Podla mna zvierata do obchodov nepatria.

really8
27. nov 2024

Mensie zlo ako v restauracii.

gribka1
27. nov 2024

A smradľavý človek môže? Čistý pes pod kontrolou je v pohode.

klarissa25
27. nov 2024

Do potravín ani pes nemôže...

123kika1234
27. nov 2024

@really8 no do potravín pes nesmie, ale do reštaurácie s tým až tak často problém nemajú.

bessie12
27. nov 2024

zalezi v akych obchodoch. Ine je to v potravinach a ine v obchode typu action napr. Mne by to nevadilo pokial by ten pes bol v (uzatvorenom) kociku ci na voditku. A to ani v potravinach, ale tam je to zakazane. V restauraciach mi tiez nevadia. Skor mi vadia ludia ...

janicast
27. nov 2024

Súhlasím, nedovolila by som žiadne vnútorné priestory,pokiaľ by to nebolo doslova napr.psí.obchod,psia kaviareň -atď

gribka1
27. nov 2024

Ešteže o tom nerozhodujete.

danyelia
27. nov 2024

Tiež si myslím, že pes do obchodu nepatrí...načo? Potrebuje si nakúpiť? 😬

123kika1234
27. nov 2024

Otázka znie do akého obchodu, či potraviny, alebo obchodné centrum a pod. A je logické, že keď môžem zoberiem svojho psíka kde sa dá. A úprimne? Ľudia sa nad ním rozplývajú. 😌
Do potravín ju samozrejme neberiem.

bessie12
27. nov 2024

@danyelia tak ja napr. sunky ci salamu, parky atd, kupujem aj pre psa 😀

ukgirls
27. nov 2024

do potravin alebo cukrarni ci restauracii psa neberiem .. na terasu ano .. ale ked idem po obchodoh s oblecenim vzdy ide s nami ..je na rukach a v podstate si ho malokto vsimne a ak ano tak sa zhrnu predavacky a mam problem s aposunut .. vyhoda kabelkoveho psa .. kazdopadne ked je zakaz nejdem ked nieje idem ..

gribka1
27. nov 2024

Za určitých podmienok by mi ani v potravinách nevadili. Iný zverenec, či dodržiavanie hygieny v tých potravinách sú. Akurát to nevidno😂

danyelia
27. nov 2024

@bessie12 Tak áno, ale kupuješ Ty, nedáš mu za obojok 20 €, že tu máš, Dunčo a choď si nakúpiť maškrtky 😄

wolf_
27. nov 2024

Ale patria 🙂 Našťastie v dnešnej dobe už môžu do mnohých obchodov, nákupných centier, na benzínku, do kaviarne, reštaurácie 🙂 Teším sa z toho 🙂
Nechodím so psom vyslovene nakupovať, ale keď si potrebujem zbehnúť a mám aj psa, tak super.. alebo to využívam na socializáciu šteňaťa alebo tréning v náročnom prostredí/tréning rušiviek aj u dospelého psa.. alebo z celodennej akcie si radi zbehneme na zaslúžené jedlo/kávu aj so psom, ktorý spokojne spí pod stolom... 🙂
Ako tu bolo spomenuté - ešteže o tom nerozhodujete 🙂 Chápem, že pre niekoho patrí pes len na dvor, ale pre mnohých ľudí je už pes našťastie aj niečo viac ako živý zvonček...
Dodám však, že pes by mal byť zvládnutý, majiteľ by ho mal vedieť korigovať, byť ohľaduplný atď, ale to za mňa platí na všetky priestory (aj na obyč exteriér atď)... A rovnako to platí aj na ľudí, deti - všeobecne by bolo fajn keby sa ľudia vedeli správať, nech sú kdekoľvek na verejnom mieste...

biba_18
27. nov 2024

ja aj do reštaurácie - veď nejde do kuchyne. do potravín nie. inde v pohode…

bessie12
27. nov 2024

@danyelia tak to nie :D on by mohol urobit jedine tak "čapčarap" a nasledny utek z obchodu 😂

gribka1
27. nov 2024

@danyelia Keby im bolo dovolené a boli by vycvičené, mohli nám nakupovať a nosiť domov maličkosti😂😂

aandrea9
27. nov 2024

Odkedy som v hornbachu stretla naaaadherneho československého vlčiaka tak hovorím áno 🥰 ale je mi jasné, že do obecnej Jednoty by sa asi nevošiel 🙈

danyelia
27. nov 2024

@gribka1 Tak to už áno 😄

gribka1
27. nov 2024

@danyelia Síce to už skôr budeme mať roboty🤣

lucia13022023
27. nov 2024

Ja som dnes videla v nákupnom centre psa. Úprimne, ani mi nepadlo to riešiť 🤣

beata_k
27. nov 2024

No, len tu nejde o to, ci je pes vychovany alebo kabelkovy. Ide o ludi, ktori su alergicky na psie chlpy. Nik predsa nechce nahle kychajuceho cloveka pri pecive.

misulka22
27. nov 2024

Este ze aspon nikomu nevadi ked chodime pomahat do domovov dochodcov alebo klientom s PAS...
Mne pes nevadi nikde ak je vychovany. Ja osobne by som ho do obchodu nebrala lebo sama neznasam obchody a ked nemusim tak tam nejdem

gribka1
27. nov 2024

@beata_k To by sme museli riešiť milión vecí. Ľudia sú alergický aj na fajčiarov, alebo neznesú klimatizáciu a xxx príkladov života v modernej spoločnosti.

beata_k
27. nov 2024

@gribka1 Ja hovorim o alergii, nie o tom co komu vadi na danej osobe. To je obrovsky rozdiel.

bessie12
27. nov 2024

@beata_k to je sice pravda, ale ked je niekto alergicky napr. na ludi ?? 🤔 u nas v praci sa vzdy pytaju ci je niekto na nieco alergicky, tak im poviem, ze na ludi. To je jediny moj "alergen", ktory mam uz dlhe roky 🤷‍♀️

beata_k
27. nov 2024

@bessie12 Len ci z neho aj kychas 😁

gribka1
27. nov 2024

@beata_k No koľko % ľudí je alergických na psa?

bessie12
27. nov 2024

@beata_k obcas ma dráždia ich parfumy, ale inak sa mi chce z niektorých jedincov skor zvracat 😀

beata_k
27. nov 2024

@gribka1 To je jedno. Ide o ustretovost.