icon

Čo si myslíte o psoch v obchode?

27. nov 2024

Co si myslite o psoch v obchode? Podla mna zvierata do obchodov nepatria.

vevesh
28. nov 2024

Mne vadia psy v mori, v restauracii a vo vlaku- nemam rada pach urcitych ras, je mi z toho na grcanie 🤷‍♀️zvysok, ak je vychovany, tolerujem v pohode a nemam problem, ak si ludia vezmu psa do obchodu na nakupy ci posedenie na terase. Niektori psickari vobec neberu do uvahy, ze naozaj vela ludi ma panicky strach zo psov skrz negativne zazitky...

misiak7777
28. nov 2024

@vevesh prečo v mori?????

sense
28. nov 2024

Nemyslím si nič, niektorí majú lepšiu výchovu ako ľudia.
P.s nie som psickar

vevesh
28. nov 2024

@misiak7777 kvoli vyluckom na plazi, oznackovavaniu a vytriasavaniu vody zo srste. Preto su aj speci plaze pre psov, kde sa mozu neobmedzene vyjasit....

milanemila
28. nov 2024

Ja nie som psickar a mam aj alergiu, ale teda nemam na toto nejaky vyhraneny nazor. Do potravin pes ani nesmie ist, takze neviem aky obchod konkretne myslis. Co sa tyka restik, tak ak pes lezi/sedi pod stolom a neskace na ludi, tak nemam s tym ziaden problem. Videla som uz ale aj zensku co psa usadila na latkovu sedacku a potom prednymi packami aj na stol, kde zral z jej taniera 🙈 tak to mi uz pride riadne cez, to ako keby som nechala dieta chodit v topankach po stole 🤷🏼‍♀️ takze sa dostavam k nazoru, ze nie pes je problem, ale sprosty majitel psa.

misiak7777
28. nov 2024

@vevesh tak zbierať po psovi je základ, to je jasné. A treba byť tolerantný voči ostatným ľuďom, nenechám psa predsa otriasať sa vedľa cudzej deky.
Ako žena rybára ťa musím ale upozorniť na rybie hovienka 😃😃😃 to sú iné srajdy 😅😅😅

misiak7777
28. nov 2024

Nevadí mi to ako psíčkarovi, zároveň ale ten psík musí byť pod dozorom. Ale úplne chápem ľudí, ktorým to môže vadiť 🤷

vev82
28. nov 2024

Za prvé, pes mi nevadi v obchode. Vadia mi uvrestane, neposlusne deti a ich rodicia, ktorí ich maju na haku. Ale psy by som zakazala z dovodu, ze ten pes nepatri do takychto priestorov. Je rozdiel vbehnut do obchodu, vziat co treba a ist. ALE pol dna sa s chudakom psom premavat v nakupnom centre, je tyranie psa!! A to nehovorim ze ten pes sa kolko krat aj vyvenci tam kde je. Pracujem vo velkom obchode a mohla by som knihu napisat o tom. Zial bohu

bloger
28. nov 2024

Mám rovnaký názor. Tiež si myslím, že nepatria.

11bodka11
28. nov 2024

Mne by to vadilo keďže neznášam zvieratá. Ale pochybujem že psov púšťajú do potravín,to som ešte nevidela.

beataxxx
28. nov 2024

Ked potrebujem ist nieco nakupit a nejdem autom, tak mi pripada zvlastne, ze by som nezobrala so sebou psa, tak isto, ked si ideme sadnut niekde na poharik, psickari a nepsickari nikdy nebudu mat rovnaky nazor, ale vzdy mi pripada horsie nechat psa priviazaneho niekde pred obchodom, ako vziat ho so sebou( s vynimkou potravin)

srdeenko19
28. nov 2024

Asi som vedela o tom, že môžu, ale aj tak som bola prekvapená nedávno v nákupnom centre Bory, kde po sebe dosť agresívne štekali dvaja psi. Jeden nejaký pitbul a jeden o dosť menšieho vzrastu. Také cudne to bolo.

misiak7777
28. nov 2024

@11bodka11 ako zvládaš prítomnosť napr asistenčných psov?

candii
28. nov 2024

Čo som si všimla skoro na všetkých obchodoch je zakázaný vstup zo psom, pracujem v obchode, občas príde zákazník s malým plemenom na rukách. Nikomu ti nevadí, nikto ich nevyhadzuje ale väčšie plemeno by určite vykázali z obchodu, pokiaľ samozrejme nie je dôvod prečo tam je. Zákazníci si väčšieho psíka viažu pred obchodom. Vsak tu chvíľku vydrží.

11bodka11
28. nov 2024

@misiak7777 akých asistenčných psov?kde?

fadama
28. nov 2024

@gribka1 ja som alergická na psa, no napriek tomu ho mám 😀😆

misiak7777
28. nov 2024

@11bodka11 napríklad v obchodoch. Asistencny pes je napr slepecky, psy cvičené aby majiteľa včas varovali pred záchvatom...

janicast
28. nov 2024

@srdeenko19 tak ak ešte povieš ze to bolo v kaviarni, tak som tam.bola! A bolo to fakt blbé a ľudia sa aj báli.Jeden pán vedľa nich sa riadne bál

gribka1
28. nov 2024

@fadama To vazne? Dá sa to vydržať?

btus
28. nov 2024

@candii toto je podľa mňa nespravodlivé. Pes ako pes. Či je to čivava a alebo vlkodav. Aký je medzi nimi rozdiel? Či čivava je mačka?

katka533
28. nov 2024

mne to vadi a dokonca do pekarne a div, ze tam nos nepichol. nechapem, ako to moze majitel akceptovat

candii
28. nov 2024

@btus akože úprimne si neviem predstaviť aby sa veľké plemená pohybovali po obchodoch v tých úzkych uličkách, medzi potravinami.

melanta
28. nov 2024

Socializovaný, čistý a tichý pes na vôdzke mi nevadí ani v obchodoch ani v reštaurácii. Zato mi v reštauráciách vadia nevychovaní rodičia s deťmi, ktoré vrieskajú, behajú, drgajú do ľudí a človek namiesto kľudnej večere či pohody pri káve musí počúvať naháňajúce sa a kričiace deti. To napríklad do reštaurácie či kaviarne nepatrí oveľa viac ako tichý pes, ktorý čuší pod stolom.

viktoriaa16
28. nov 2024

@beata_k no áno ale sú aj hypoalergénne psy

fadama
28. nov 2024

@gribka1 dá, beriem lieky na alergiu.. jediné čo už je veľa na mňa keď spal vedľa mna. To som musela zatrhnut. Tak už je v obývačke. Inak som v pohode 🤗

januska12323
28. nov 2024

Pes patrí na dvor a nie do nákupného centra.

pupava36
28. nov 2024

Mne pes neprekaza v obchodoch preco nie, ak je slusne vychovany. Aj my mame psa a chodim s nim do obchodu, hoci len do chovatelskych potrieb aj som si psa bravala do roboty a nikomu to neprekazalo.

martinka13
28. nov 2024

Podľa toho v akom obchode. Pet Shop je ok. Mne osobne by nevadili ani inde teda snáď okrem potravín.

misiak7777
28. nov 2024

@januska12323 tak všetky nie, napríklad slepecky pes hádam nikomu nebude vadiť v obchode

lonsdaleka88
28. nov 2024

Pes mi nevadi. Vadia mi nevychovani ludia a deti ktore olizuju pecivo, smrdia, kradnu a robia bordel