icon

Čo si myslíte o Rytmusových názoroch?

6. jan 2024

Ja som z neho zhrozena a strasne sklamana. U mna skoncil aj s manzelkou.

Vsetky tieto fotky mam z instagramu od moderatora z TA3.

ivangeline
6. jan 2024

Nic. ;D Nesledujem.

lula313
6. jan 2024

@slovakboy nikdy by Rusko nezaútočilo na nás, lebo sme v NATO, takze toto je rozhodne nezmysel vôbec tvrdiť. Keby chceli viest boj so všetkými, vytiahnu atómové zbrane.

A predlžovanie bojov na Ukrajine sa nepredlžuje ich trapenie? Tá krajina bude tak rozbombardovaná, že už ju nikto nikdy nedá dokopy. A Ano, bohuzial sa človek musí zaujimat aj o to zdrazovanie a musí sa pozerať aj na seba. To, ako isli hypoteky, ceny PHM, prepravné náklady, ceny tovarov a sluzieb hore, pre niekoho môže znamenať, že príde o strechu nad hlavou. Veď ceny niektorých v podstate základných potravin vzrástli aj o 40% (kukurica, smotana, maso,..). A teda netvrdím, že sa nemali uvaliť reštrikčné opatrenia voči Rusku, vtedy som si myslela ako aj ostatni, že je to dobrý napad, ale dnes už vidime, že rusko bolo na to pripravene a im to ekonomicky len pomohlo, rozvinúť svoje hospodarstvo a nám to len a len ublížilo. A vidis, že už mnohe svetové spicky, vrátane aj českého prezidenta sa vyjadrili, že Ukrajina nemá sancu vyhrat. Bohuzial, je to len predlžovanie tejto mizérie. Skôr mali vtedy prebehnut nejaké mierové rokovania a trvať na uzatvorení dohody.

soraya25
6. jan 2024

Videla som video ako sa fanúšičke posmieva za jej zuby mladucke dievcatko, na video si z nej robil srandu pred kopou ľudí skoro mi srdce puklo za nu a to sa išla s ním vyfotiť na organizovanej akcii, to o človeku povie viac nez milión názorov na vojnu - ked o ľuďoch čo ho dostali tam kde je teraz sa vyjadrí takto …

slovakboy
6. jan 2024

@duunlo čo by z toho mali? To iste ako keď si sa dušoval že oni nezaútočis na Ukrajinu. V ich televízii dávajú nostalgické filmy aké Československo bolo vyspelé a aký to bol bratský národ ktorý treba oslobodiť od jarma zlého zapadu. Že 120 000 ľudí v Prahe demonštrovalo za Rusko. Tak mi povedz prečo by nešli aj do Prahy, keď Česko je proti ním rozvinutá krajina a nemá žiadnu relevantnú armádu rovnako ako my? A hlavne prečo ny to neurobili keď sa tým pri jednaniach vyhrážali? Naivita a oddanosť dezinformáciám je ohromná. Hlavne že tu strašite americkými vojakmi. Ešte som jediného nevidel.

slovakboy
6. jan 2024

@lula313 ako môžete byt takí naivní. Že v NATO. Áno nás nenapadnú ako prvých. Geograficky je to vojenská hlúposť. Keď USA prestane vojensky podporovať EU čo sa pravdepodobne stane, tak sa dohodnú s Rusmi. Tí od začiatku tvrdia že chcú mat pod kontrolou východnú Európu až po Odru. A neuznávajú náš vstup do Nato a ani do EU. Čo viac ešte chceš? Keď budú sily nevyrovnané, tak tu určite napochodujú a nikto nebude riskovať kvôli nám jadrovú vojnu. Jednoducho nás opustia ako opustili Afganistan aj Irak. V jednom už vládne Taliban v druhom ISiS. Tu bude diktátorsky režim s kapitalistickým vykorisťovanim oligarchami. A Rytmus si bude môcť otvárať zobák len keď bude vychvaľovať cára.

duunlo
6. jan 2024

@slovakboy inak v hlave vsetko v poriadku a si zdravy? Ja som sa niekde dusoval? Dychaj zhlboka nech sa ti okyslici mozog…

valeria_h
6. jan 2024

@slovakboy Kvôli nám nebude nikto riskovať, to si správne povedal. Ale my môžeme riskovať kvôli Ukrajine.

slovakboy
6. jan 2024

@soraya25 ja som videl ako jeden fanúšik z davu mu niečo škaredé povedal. Rytmus skočil do davu a rozbil mu tvár. Vraj mu vybil zuby. To neviem, ale zakrvavený bol. Najviac sa mi páči ako zbohatol na chudákoch a ako sa teraz tvári v televízii aký je on slušný občan. Je presne taký istý ako sú tí, z ktorých sa smeje. A dokonca aj ten príspevok o Zelenskom hovorí o jeho úrovni. Zarába na negatívnych emóciach ktoré vypúšťa. A tie ho nakoniec dostanú.

lula313
6. jan 2024

@slovakboy v kontexte toho, čo si napisal, potom nedava logiku pomahat Ukrajine, dávať jej zbrane, lebo keď na nás ide rusko zaútočiť, aký zmysel má, aby sa cela Európa odzbrojovala, keď tie zbrane bude za chvíľu sama potrebovat?

marca12
6. jan 2024

@alickapusinka Takyto nazor sa mi vobec nepaci. Nikto nema pravo okradnut ineho a co ked sa ukazuju,to nikomu nedava pravo ist k nim kradnut.

duunlo
6. jan 2024

@lula313 on az tak daleko nemysli, toto mu uz nenapisali. Nechaj ho nech sa doma boji, snad mu z toho neprepne…

mikadooo
6. jan 2024

Nič, nepoznám ich. Mne stačia názory niektorých mojich blízkych a kamarátov, s ktorými musím alebo chcem komunikovať, ale viem, že na niektoré témy sa s nimi baviť nechcem a nebudem, lebo mi to extrémne zvyšuje tlak... Nejaký Rytmus, s ktorým nemám nič spoločné, mi fakt žily netrhá.

777januska777
6. jan 2024

@lula313 taky, ze rusko má co robiť s Ukrajinou. Ukrajina je nás nárazník voči Rusku. Ak nepadne ukrajina, nepadneme ani my. To je ako keď horí u suseda, povieme si no ved nejdem mu pomáhať, nemám ako, nech si pomôže sam, susedovi zhorí dom a požiar sa rozšíri aj na môj dom. Ak ja susedovi ale pomôžem a zastavíme požiar na jeho dome, ten sa už neposunie ani na môj dom.
Poznáš toto: „Keď prišli po komunistov, mlčal som. Nebol som predsa komunista. Keď prišli po odborárov, mlčal som. Nie som predsa odborár. Keď prišli po židov, mlčal som. Nebol som predsa žid. Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by protestoval.“

777januska777
6. jan 2024

@duunlo stačí sa pozrieť na históriu a z nej sa učiť. Všetky problémy sveta a všetky veci co sa stali v minulosti sa stávajú aj dnes. Ako sa vravi: "Ti ktorí si nepamätajú minulost sú odsúdení si ju zopakovať." Takze pozor na to, aby si nerobil rovnakú chybu.

slovakboy
6. jan 2024

@duunlo vidíš ešte aj tu konšpiruješ a urážaš. Znevažuješ tým sám seba.

duunlo
6. jan 2024

@777januska777 a akoze co mam robit? Pisat poplasne spravy, ze nas o chvilu napadnu ako slovakboy? Alebo co mam ist bojovat na front? Respektive, ked tak chceme pomahat preco nezacneme od seba a fakt neplnime napr. sankcie? Odstrihnime sa predsa od vsetkeho, ved to je uplne najjednoduchsie…Jaaaj to uz nie je take lahke…Mam este vsetkych pokope

duunlo
6. jan 2024

@slovakboy cim som ta Janosik urazil? Tym, ze som ti odpisal, ze melies hovna a pises mi co nie je pravda? Ze sa dusujem a neviem co este? Zobud sa prosim ta…
Najviac tu konspirujes ty aj s tym napadanim nas, bububu…

777januska777
6. jan 2024

@duunlo nemusíš strašiť ani nic, stačí napriklad nebrojit proti podpore Ukrajiny. Toto je problém nás ľudí, nevieme nejako určiť co je priorita. Kazdy predsa vie, ze ukrajina časom môže byť problém, ale nebudeme to teraz riešiť, keď teraz je väčší problém rusko a jeho mocenské chúťky. V živote je dôležité ísť malickymi krokmi a snažiť sa hľadať najvhodnejšie riešenie v danej situácii, lebo každé naše rozhodnutie ma následky a chceme mať z každého nášho rozhodnutia co najmenšie následky.

heidy222
6. jan 2024

Ohľadom Rytmusa mi stačí, že sám seba nazýva kráľom a posmešne sa vyjadruje o iných. Prezentuje sa ako veľmi nepríjemná osoba.

kofa77
6. jan 2024

ano, nazor je ako dierka v prdeli, ma ju kazdy, ale tiez nie sme na nu vsetci zvedavi.
rytmus je tak starsne tupy, az to boli, aj s tou jeho nadherou, takze neprekvapilo.
a k tomu zobraniu- ak by napr. csl.exilova vlada v 2WW "nezobrala", boli z vas, aj zo mna a zo vstekych Slovanov tak akurat obaly na knihy, rovnako, ak by nepomahali spojenci s armadou, aj ti hnusni usaci... ale vydrzat, podpora pre UA prestane, ruska cizma poskoci az k nam a mozte sa vsetci realizovat

duunlo
6. jan 2024

@777januska777 ja nebrojim (kludne cituj kde), napisal som si svoj bezvyznamny nazor, ktory ma kazdy u prdele, to snad este mozem. A ty kludne podporuj koho chces aj Ukrajinu aj mozes im poslat peniaze na nakup, ako cesi ci kto im kupil nejaky tank sa mi zda. Len pri tej ich korupcii, tie zbrane skoncia niekde uplne inde…

duunlo
6. jan 2024

@kofa77 “ruska cizma poskoci” to myslis tie sedemmilove cizmy z nejakej rozpravky? Pockat, pockat a ja som si stale myslel ze UA predsa vyhrava na plnej ciare a ono to tak azda nie je? Ved najvacsi odbornici pisali… no nic podme sa predsalen baaaat

babulkomale
6. jan 2024

@marca12 pocuj, toto som sa chcela opytat uz davno, ako vies ako Plackova zaraba? Nerypem, ale nechapem ako to mozes vediet a uz to citam velakrat ze predavaju drogy, ale ako to vies?

lula313
6. jan 2024

@777januska777 tak keď to chceš cez prirovnania, tak je to pre náš dom take riziko, že sa sem prenesie požiar akoby medzi mojim a susedovým domom tiekol Dunaj a mal by sa ten požiar preniesť cez niekoľko desiatok metrov širokú rieku. A rovnako napadnut členský stat NATO je akoby išiel 2 metrový nasypanec proti partii 20 chlapov a príde za najmenším z nich a dá mu pastou po ustach. Ti zvyšní 19ti ho zacnu branit, neutečú prec. A tá Ukrajina, bohuzial, padne, otázka je kedy. Veď to je fakt, ktorý už otvorené komunikujú mnohí zahraniční politici, ktori majú určite viac zákulisných informácií ako my. Otázka je, prečo to niekto predlzuje, prečo sa netrvá na mierových rokovaniach.

miskakyska
6. jan 2024

ľudia 😁 dnes ste mali na obed vtipnú kašu?

duunlo
6. jan 2024

@babulkomale tu nikto nic nevie, ale si je isty 🤣

babulkomale
6. jan 2024

Nemalo nahodou Rusko skoncit po mesiaci vojnu a tym, ze na nu nema peniaze? Tusim som to tu citala. A do troch mesiacov mali vsetci v Rusku umriet lebo ich odstavili od medzinarodnych penazi?

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
duunlo
6. jan 2024

@babulkomale ved nevies, ze sa im podarilo sa skulturnit, kedze si “nakradli” zachody z UA a aj nejake tie pracky doviezli tak uz mali nejake ruble na zivot. Chip je drahy a v drone s motorom z kosacku a s CANON fotakom sa predsa bude hodit.

jaond19
6. jan 2024

Vrbovsky u mna neskoncil. Lebo nikdy ani nezacal. Ani v case Kontrafaktu ked som bola pubertiak a vsetci ho v okolí "žrali", lebo vsak uz len preto ze sme Piešťanci, ma nezaujal ničím.