Čo si myslíte o Rytmusových názoroch?
Ja som z neho zhrozena a strasne sklamana. U mna skoncil aj s manzelkou.
Vsetky tieto fotky mam z instagramu od moderatora z TA3.
@777januska777 zaujimave, cize par bohatych kolko percentualne to je v Rusku 0.5% az tak ohrozi Rusko? Ja som myslel, ze skor chudobny lud, ktory povstane a vidlami vyhadze politikov. Snazi sa asi preto, ze je to velky trh, velky potencial a ako sa snazila aj EU ked tam stavali zavody na vyrobu aut a teraz nas Cina osrala a vyraba auta sama a za lepsie ceny 😅 a ked nedaju nejake colne obmedzenia, tak nas to tu aj polozi, minimalne tie elektrosracky.
@duunlo neprejdu, to sú tie keci ake už sme počuli toľko krát. Fico klamal už dokázateľne veľa krát, ze jeho rečiam fakt nik nemôže veriť. Tie sľuby co akoze majú byť nebudú a nikdy neboli. Bude to tak ako je to najideálnejšie, jednoducho zrušiš a zahlceš systém, nič medzi tým nebude.
Politika je krutá vec a na ňu musíš nemat chrbtovu kosť alebo musíš vedieť chodiť v tých vodách na to musí mať človek dobrú hlavu. Politika je ľahká z domu, ale reálne musíš mat dobrú charizmu a musíš vedieť manipulovať, lebo ak nebudeš vedieť manipulovať ty, budú manipulovať s tebou.
@777januska777 tak len blazon by veril reciam hocakeho politika🤷🏻♂️ A to by tam mohla byt aj matka Tereza 😎 politikom sa neveri, politik sa kontroluje. A kto so sebou necha manipulovat, ma zjavne inteligenciu pstrosieho vajca.
@duunlo to ze chudobní ludia niekedy niečo zmenia je ta romantická predstava, áno samozrejme, ze je tam nejaký vplyv, ale nie taky výrazný. No tak hej cina ma svoj vlastný scenár ako posilniť svoj vplyv. A Čína veľmi rada využije rusko na zvýšenie svojho postavenia, ale zas nepôjde nejako výrazne proti západu, lebo však by sa zbytočne odrezala. Rusko v tomto dopadne najhoršie, samo sa pili svoj konár. Teraz sa to snaží uhrať aspoň na nejakú "remízu", len teda bude to u nich zaujímavé, touto vojnou sa sami dali do tak blbej pozície, ze až.
Veď ma pravdu.
@duunlo dobrý manipulator zmanipuluje aj múdrych ludi. Lebo každý z nás má nejakú svoju slabú stránku, ktorú manipulator vie využiť. Ale zas to všetko sú také zložité hry, ze jedného by z toho bolela hlava.
@777januska777 tak minimalne cigani zmenili zivot Matovicovi a vdaka nemu ma statnu podporu, cize vidis stale to neplati, ze chudobni ludia nic nezmenia🤣
@777januska777 a teba ako zmanipulovali? Na ktoru strunu ti zabrnkali? Tiez ze bububu uz budeme na hranici?
@jana_eyre_2 pekne napisane, uplne suhlasim a teda este doplnim, ze na slovensku vela ludi len krici ake maju prava, ale povinnosti sa im uz napozdavaju.
@duunlo to je to, ze nevieš často krát, ze ta niekto manipuluje. Takze osobne neviem, ale isto sa mi to už stalo. Manipulácia sa netýka len veľkých veci, ale aj tých malých nenapadnych.
Rytmus - aj sa bavíme o tom človeku, je pre mňa nikto. 🤷
Mozete prestat spamovat temu?? 3 sa tu budete odveci dohadovat mimo temy...
Rytmusa nemusim,nesledujem ho pesničky ani netušim ake ma nepoznam ani jednu a članky o nom nečitam a ta jeho preafektovana Srbka či čo to je mi ide na nervy v každom ročniku čsmt ako keby sme nemali na SK normalnu moderatorku
@ma77 mne stačilo keď v Bulharsku na pláži pustili Bulhari v tom svojom plážovom bare pesničku Kurva od neho. My s deťmi ideme na pláž a slušní ľudia starší mladší s deťmi. No hanbil som sa za neho. Toto je umenie? Lákať pozornosť vulgarnostami? Veď vlastne on sa správa ako kurva. Vykydne na ľudí to svoje nechutné vnutro a ešte sa im smeje keď im je z toho zle. Nemá k ľuďom úctu. A tí ktorým sa to páči čoskoro zistia že je to odpad a nie umenie.
Aj bez týchto primitívnych príspevkov som už dávno nadobudla názor, že patrí k jednoduchsim ľuďom a jeho žena so xichtom koňa, rovnako.
prečo sa vlastne nad nimi zavzdušňuješ? 🤔
Ja si o tom nemyslím nič zlé, on ten obrázok nevytvoril ale ZDIEĽAL. A on si môže zdieľať čo len chce ako každý :D A v podstate je to tak či nie? :D Stále len o niečo prosí a naša super krajina len do tej Ukrajiny peniaze tlači, zatiaľ čo nám Slovákom náš štát nepomôže🙂
Ja som sa nad nim poriadne narehotala, ked sa snazil v jednej show viest "akysi" dialog s hostitelom.
A Patko (tak sa vola nie?) sa snazil a snazil, a neslo to a neslo to. To bola taka sranda. Nevytlacil snad ani jednu suvislu zmysluplnu vetu...len taka ta nekonzistentna verbalizacia. 😂 To bola taka prca, asi si to este raz pozriem na YTe.
Nech si myslí čo chce. Má na to právo. Len by sa mohol správať slušnejšie. Je príliš arogantný.
Ze si sere do huby! Prezentuje sa ako chlapec co bol “prvy raz pri mori ako 22 rocny” ja som ako 23😂..a ma druhej strane ponizuje ludi
@stastnamanzelka
Ja som tu naňho svoj názor už napísala, ale pokiaľ ide o pesničky, mne sa páči skladba Všetko má svoj koniec a skladba Verejný nepriateľ má výborný klip! Inak, ja si rada pozriem aj Dáva mi, lebo tam ešte neboli lóve, reťázky, Breitlingy ani Bentley a chalani proste robili, čo ich bavilo. Ja rap počúvam minimálne až vôbec, povedala by som, ale hento mi prišlo aspoň úprimné.

@marca12 ale ja nepíšem že ho vykradli alebo že majú ísť kradnúť kto vie ako to bolo. Nikdy by som sa nikomu nesmiala koho by vykradli môže sa to ľahko stať aj mne to nie ale že sa ukazujú a potom že ich vylúpia tak to som myslela.