icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
leeo
7. jan 2022

@zuzana10203040 ty zeno, ty si v poriadku? Fuj az ma naplo z toho co si napisala vevesh. Ty co mas za problem? Tolko jedu nema ani kobra indicka

sparrows
7. jan 2022

Odpad spoločnosti, všetci do jedného, vrátane rodičov. Neskutočné, čoho sú rozmaznané decká, ktoré sú zvyknuté, že sa im všetko prepečie, schopné.

annm81
7. jan 2022

@jana_eyre_2 Ja svoje dieťa učím, ako pristupovať k možnému nebezpečenstvu. Čo robiť, ak by ho niekto, známy aj neznámy, chcel kamsi odlákať bez môjho vedomia (aj keby mu sľúbil zmrzlinu, aj keby tvrdil, že ja som ho poslala, aj keby mu povedal, že ho len povozí v super aute). Učím ho o tom, že na intímnych miestach sa ho niekto môže dotýkať len vo veľmi konkrétnych situáciách (zdravotný problém, bolesť) a musí mi o niečom takom povedať, aj vtedy, ak sa dotyčný bude vyhrážať mojim alebo jeho trestom. Učím ho, čo robiť v prípade, že sa niekde stratí, alebo keď vypukne požiar... Je ešte malý na to, aby som s nim riešila nejakú serióznu šikanu, mimo škôlkarskych sporov, lebo nikdy nie je mimo dospelého dohľadu. Ale ty si dala super bod, ktorý by ma samú asi nenapadol.

Deti odmala učíme, že veci si majú vážiť. Ak zničia alebo stratia hračku, hneváme sa, karháme ich a trestáme. No a ak sa potom šesť-, osem-, desaťročné dieťa prvýkrát dostane do tej situácie s ukradnutou taškou, nenapadne ho to, čo my rodičia už vieme - že v prípade ohrozenia zdravia idú všetky materiálne veci bokom. Ozaj dobrá pripomienka.

dramaqueen
8. jan 2022
zuzinapipina
8. jan 2022

@dramaqueen neviem ci uz aj policia o tom nepisala, ze si naschval vytvaraju falosne profily hlavnej akterky a vypisuju za nu vseliake provokacne veci...takze je otazne co kto pisal, lebo jej vraj zobrali mobil.neviem

naobedbuduspagety
8. jan 2022

@leeo a ty si o čo lepšia keď už chceš dávať "jednu po papuli" cudzej žene? Zlo, násilie, nenávisť a potom odkiaľ to tie deti majú... Nedá sa to aj inak povedať? Treba dávať po papuli?

makova333
8. jan 2022

@leeo a ty kde si citala, ze ju pustila o siedmej vecer s kamoskou von? Dievcatko malo prist vlakom o 17.00 z inej dediny, mama ju cakala na stanici. Tkaze nie do 19 ale do 17. Matka vedela kde je a aj kedy pride, boli dohodnute, aj ju cakala na mieste dohodnutom, aj jej volala, len uz nebrala mobil. Vieme preco... Prosim, nerobme z obete vinnika.

saona
8. jan 2022

@makova333 aj ja som čítala všade ze do 19:00, ale v podstate je to jedno

makova333
8. jan 2022

@saona „Pýtala sa poobede von so spolužiačkami. O piatej mi ešte písala, potom sme sa jej už nevedeli dovolať,“ povedala pre TV Markíza matka dievčaťa.

marlent
8. jan 2022

@dramaqueen to co je toto preboha....tie screenshoty...

marlent
8. jan 2022

@zuzinapipina praveze sa zistilo ze agresorka si sama vytvorila viac profilov a z nich este sekala frajerku zo seba hovori o tom fridrichova na ig

saona
8. jan 2022
lenkasarka
8. jan 2022

@makova333 aj ja som čítala o 19

makova333
8. jan 2022

@lenkasarka
@saona este raz nesla vecer o 19.00 von, isla poobede, bola v kontakte s matkou, po 17.00 sa jej dievca uz neozvalo. Malo nejaky cas kedy sa malo vratit, (ja tvrdim o 17 vy o 19) ktory je uplne irelevantny, lebo to nie je o desiatej vecer, o pol noci, nad ranom. Keby to aj je cas o 19.00 je to normalny cas kedy chodia deti von. Matka vedela kde je (v case ked dcera isla von vedela kam ide), ze sa to potom takto hrozostrasne zvrtlo nie je chyba rodicov. Vela deti chodi o takom case z kruzkov, ZUSky... Znama pustila jedenastrocnu odniest spoluziacke ulohy a zosity, polhodinova poobedna zalezistost. Stretla inych spoluziakov, ktori mali aj ine decka so sebou. A aj flasu vodky. Tak slecna vyskusala. Mama sa nestacila cudovat ked prisla v stanovenom case domov.

evka267
8. jan 2022

@marlent plno účtov je fake, nie sú jej

evka267
8. jan 2022

@marlent aká fridrichova? Aký ma ig

lenkasarka
8. jan 2022

@makova333 veď nik nepíše že ju pustila o19 von ale že sa mala vrátiť. Zbytočne sa tu čertis

lenkasarka
8. jan 2022

@makova333 aj @saona ti písala do 19 nie o 19. Len čítaj s porozumením a kľudom

makova333
8. jan 2022

@lenkasarka a aky je rozdiel v tom, ci dievca mohlo byt vonku do 17 alebo do 19?

lenkasarka
8. jan 2022

@makova333 absolútne žiadny. Ty si sa rozhorčila na @saona ze kde to čítala,ja som napísala,ze som čítala tiež do 19. Teraz sa snažíš o čo? Urobiť z nás idiotov,že nevieme čítať,či nebodaj,ze vinu hádžeme na obeť,len preto,že nečítaš s porozumením. Skús si to prečítať ešte raz ale opakujem s kľudom.

marlent
8. jan 2022

@evka267 nikkifridrich

evka267
8. jan 2022

@marlent pozrela som.. No pani sa dosť naparuje

biela_sova
8. jan 2022

@evka267 vcasna mi vadia naparovaci, ale ma byt v tomto pripade na co hrda, posunula pripad dost dopredu a ten adrenalin ju posuva konat dalej... tak by som to vzala, ze ucel svati prostriedky, je jej odpustene 🙂

evka267
8. jan 2022

@biela_sova všade to je na každej socialnej sieti a ta zloba ľudí, ver že nakoniec budú mať problémy tí čo zverejňujú o nich osobne udaje a praju jej smrt vyhrážky atd

makova333
8. jan 2022

@lenkasarka reagovala som na @leeo konkretne na toto: "Vsetkym za radom tresty ake si zasluzia. A aj matke jedenastrocnej jednu po papuli. Pustit spolanu do ineho mesta ci dediny s kamoskou do siedmej vecer?"

biela_sova
8. jan 2022

@evka267 pockaj, ja hovorim o tej pani Nikki Fridrich, ktora upozornila na tuto kauzu, podporila mamu obete, vybavila im pravnika a odprevadila ich na lekarsku prehliadku za ucelom doplnenia fotodokumentacie zraneni, ktore v ten utoku neboli zhotovene. Sama vyzyvala k nesireniu nenavisti a videi.

evka267
8. jan 2022

@biela_sova myslíš si že to robí nezištne?

biela_sova
8. jan 2022

@evka267 nepoznam jej zamer, no aj keby to sluzilo na upovedomeniena svoj ig profil a vdaka nej sa pohnu lady, a slovenska spolocnosti zacne byt citlivejsia na otazky sikany, tak z mojho pohladu ucel svati prostriedky. Nepattrala som, kto prvy s touto kauzou vyrukoval, ci to bola ona, alebo vyuzila svoj znamejsi ig profil, som rada ze to neostalo ututlane ako stovky inych pripadov sikany po celom SR. Keby na to nepoukazala, baby gang nohol mozno niekoho sj prirpravit o zivot v najblizsich dnoch/tyzdnoch. Netusin, kto ta pani je, dlho som zila mimo SR vela "showbiz" veci mi uslo. Sposobila sa ale davova psychoza, ale chcem verit tomu, ze ludia podla tohoto pripadu a jeho detilov sa uz nebudu bat poukazat na moznu sikanu. Treba udrzat pod pokrievkou dalsie agresie, to ano. Sikana sa stava konecne, tak ako aj inde v EU, absolutnr netolerovana. A tak to ma byt.

kika52621
8. jan 2022

Ja som sa k tomuto videu dostala náhodou keby som vedela co v ňom uvidím ani si ho nepozriem mne je z toho už druhý deň zle a to myslím úplne vážne v noci som kvôli tomu nespala nechcem vedieť co prežíva to dievča a co ta matka..... Mne je na grc a zle z toho ako vychovali svoje deti rodička co to všetko tej 11 ročnej spôsobili. Mali by byť potrestaný aj deti aj rodiča a prevziať zodpovednosť za to co sa stalo.

evka267
8. jan 2022

@kika52621 vraj su po nete videa bez cenzúry ale žiadne som nevidela nikde